• Advies

komen afspraken na zoals gemaakt

Fietsspeciaalzaak met een grote keuze aan merken fietsen. Heldere prijsstelling en dito overleg over wensen en verlangens bij aanschaf. Prettig geholpen, zodra één collega bezet was nam een ander direct over. Heel veel keus in fietsen en veel personeel in de werkplaats. Minder uitgebreid assortiment in accessoires, maar deze zijn online prima te vinden.

Ruim aanbod, vriendelijk personeel

Ruime winkel. Veel aanbod, zowel nieuw als gebruikt. Ik werd snel en goed geholpen, inruilen van oude fiets kon ook. Parkeren op eigen terrein.

• Advies N.v.t.

Prime service

Fijn en behulpzaam winkelpersoneel . Kom hier graag terug

• Advies

Zoals gewoonlijk een prima service, en fijne behandeling komt de afspraken na.

Helemaal goed!!!

Mijn Batavus fiets heeft een servicebeurt gehad. Was de 1e maar door omstandigheden veel later dan gepland. Heel goed uitgevoerd en kreeg 100% korting. Dat noem ik klantvriendelijke service.

• Advies

Duidelijke uitleg en vriendelijke behandeling

We kregen duidelijke uitleg over de verschillende alternatieven met zowel de voor- als de nadelen. Bij de levering kregen we duidelijke uitleg over de werking van de fiets.

degelijke zaak

prima fietsen. hopen dat we dat lang mogen zeggen.

• Advies

Fantastisch en voor herhaling vatbaar

Onlangs kocht ik een tweedehands herenfiets bij Van Beek. Vanaf het allereerste contact ben ik hier zeer positief over. Afspraken werden nagekomen en de fiets werd in zeer goede staat afgeleverd. Mocht ik weer een fiets nodig hebben, dan zal ik zeker voor Van Beek's Rijwielhandel kiezen.

• Advies

Vriendelijke bediening en mooie fietsen.

We werden vriendelijk ontvangen en onze vragen werden goed beantwoord.

Kwaliteit van onderhoud

Onderhoud aan e-bike, overleg en goed advies. Prima aan te raden.

• Advies

Goed contact en een snelle afhandeling

Fiets ingeruild waarbij ze erg snel en adequaat reageerden. Ter plekke snel en zeer prettig zaken gedaan, chapeau!

uitstekend

alles volgens afspraak

Top!!

Zeer goede service zijn heel goed geholpen,vriendelijke verkoper en hele mooie fietsen waar we hopelijk nog veel plezier van mogen beleven!

• Advies

Fijne winkel met ruime keus en veel tijd en aandacht voor de klant

In september 2024 kocht ik een tweedehands stadsfiets. De keuze is groot en ik kon er zoveel uitproberen als ik wilde. De fiets die ik heb gekozen zag er nog prima uit en bevalt heel goed. Onlangs heb ik mijn e-bike ingeruild voor een nieuwe en ook toen kon ik weer alle verschillende modellen rustig uitproberen en was er alle tijd voor vragen en advies.

• Advies

Goede communicatie, komt afspraken na

Van Beek's Rijwielhandel neemt de tijd voor klanten, geeft eerlijk advies en komt afspraken na. Kortom: een prima zaak!

Geweldig bedrijf !!!!!!

Ruim twintig jaar geleden kwam ik er voor het eerst.. Nu was mijn fiets toch echt aan vervanging toe. Samen met een vriendelijke medewerker die alle tijd voor me nam een nieuwe fiets uitgezocht helemaal naar mijn wensen. Proefritje gemaakt en de beslissing was gemaakt. Zelfs nog iets terug gekregen voor mijn oude tweewieler. Heel blij met de service(mijn nieuwe fiets werd thuis afgeleverd ).Alle lof voor dit bedrijf !!!!

• Advies

de keuze aan fietsen is goed, vriendelijke bediening

goede fietsenzaak.

Reparaties prima gedaan

Jammer dat het zolang duurde voordat de fietsen gebracht konden worden We hadden verschillende weken mooi fiets weer maar aangezien mijn fiets schade had kon ik niet fietsen Dat is het enige punt wat ik jammer vond verder goede service

• Advies

Prettig contact, duidelijk en snel

Geweldig bedrijf, aardige medewerkers. Vakkundig en snel.

Perfecte service

Fiets gebracht voor reparatie. Kweyrig volgens afspraak alles geregeld en snel klaar

Prima geholpen

Prima geholpen

• Advies

goede fietsenwinkel met verstand van zaken

Ik was op zoek naar een tweedehands e-bike. deze staan natuurlijk volop op marktplaats bij particuliere verkopers maar had liever iets meer garantie dan tot de drempel. Dus kwam ik bij van beek uit die ruime keuze aan tweede hands e-bikes heeft staan. Ik kreeg goed advies mocht een proef ritje maken en had binnen een uur een fiets gekocht. Het voelde gewoon goed. kreeg mee dat ik altijd terug mocht komen als er op korte termijn iets mis was met de fiets of de accu. Heb de fiets voor handels prijs gekocht. Van het weekend een ritje van 42 km gemaakt. de fiets, fietst prima en de accu was daarna nog voor 48 procent vol. Dus dik tevreden.

Mooie fietsen

Goeie fietsen, goeie service