Goed geholpen door mensen die ER verstand van hebben zijn dik tevreden .ga zo door Dan krijg je ER klanten bij.
Goed advies, ruime keuze en vriendelijk personeel. De inruil viel me wat tegen maar elektrische fietsen hebben dure onderdelen dus dat begrijp ik maar als goede klant had ik een extra aanbieding wel leuk gevonden! Wel goede service nadien en dat is ook veel waard want verkopen kan iedereen, de service telt!
Prima.
Goed geholpen bij het kopen van een gebruikte E bike. goede prijs voor inruiler .dag erna 30km gefiets rijd super we zijn er blij mee koop gerust hier een fiets
Ontzettend vind geholpen en goede verkoper die ook af gaat op je persoonlijke omstandigheden. Gewoon een super zaak.Ook met service van oude E Bike.
Kijk Leen dat is goed om te horen. Veel plezier van je nieuwe E-Bike nu lekker kilometers gaan maken...
Fijn bedrijf. We zijn blij dat we als mensen met een 2e huis in Garderen bij van Beek de fietsen hebben gekocht
Tevreden. Alleen voor kleine klusjes duurt het soms even voor er tijd is voor reparatie. Zie beoordeling service. We snappen dat het druk is en dat er gepland moet worden. Maar als er gevraagd wordt naar een verbeterpunt, is dat er 1. Andere optie is zorgen voor l(passende) leenfiets. Verder echt tevreden, we komen tenslotte vanuit Barneveld naar Voorthuizen... Vriendelijke groet.
Jantine bedankt voor je feedback, hier kunnen wij zeker wat mee. Aangezien wij volledig op planning werken komen we altijd onze afspraken na. Echter voor kleine klusjes is doorgaans de regel dat dit gelijk word gedaan. Blijkbaar is er dus een verschil tussen de theorie en de praktijk. We vinden het fijn dat je dit aangegeven heeft en gaan we ons hier zeker op focussen zodat dit niet meer voorkomt.
Goed ,geholpen,duidelijke uitleg,erg tevreden, prachtige zaak.
Wij worden altijd superleuk en goed geholpen!! Jullie hebben een gezellig team met elkaar!
Hoi Monique bedankt! Ja we proberen het altijd zo gezellig mogelijk te maken... Tot de volgende keer!
Zeer goed geholpen en geadviseerd. Toen bij het afrekenen mijn pinpas niet werkte kreeg ik de fiets toch op goed vertrouwen mee. Met de rekening om de betaling via een overschrijving in orde te maken. Wat een service!
Ja Anna anders bleef je heen en weer rijden en we vertrouwen je uiteraard. Mooi opgelost zo toch!?
Goed !!
Bovenstaande spreekt voor zich ga zo door
Goed en netjes geholpen
Verbindingsweg 29 A