Ik had voor de zoveelste keer een lekke band, terwijl mijn fiets nog niet zo oud was, mijn buurman dacht dat het door het velg lint kwam. Ik vroeg bij de fietsenmaker of dat veel ging kosten omdat anders mijn buurman het wilde maken. Er bleek helaas een grote scheur in mijn buitenband te zitten en ik werd netjes opgebeld of ze die mochten vervangen. Balen natuurlijk maar niks aan te doen. Wat ik zo bijzonder vond was dat ik niet het hele bedrag hoefde te betalen. Zo aardig! Het is zo'n fijn bedrijf, ze verkopen goede fietsen, en ze smeren je echt niet de duurste aan!
Omdat ik de eerste ebike die ik net gekocht had wilde inruilen omdat ik die fiets erg zwaar vond werd ik toch meteen geholpen aan een nieuwe. Weliswaar was de inruilprijs een stuk lager dan gehoopt maar dat zal wel normaal zijn .Nieuwe fiets bevalt uitstekend en is een aantal kilo´s lichter.
We hebben goede adviezen gekregen en zijn goed begeleid in het maken van een keuze.
Goed geregeld!
goed advies en goed geholpen
Al een aantal jaar hele goede ervaring met dit bedrijf. Goede service en altijd goed advies.
Good quality bikes at a reasonable price. We purchased two bikes from them and we are very happy with the purchases. Would highly recommend this shop!
Veel fietsen en soorten merken
Word altijd vriendelijk geholpen, en er wordt een helder overzicht geleverd van de uitgevoerde controles bij onderhoud.
Goede afspraken.goede afwerking
We werden vriendelijk te woord gestaan en de medewerker nam alle tijd om ons te helpen. Na een aantal fietsen uitgeprobeerd te hebben konden we een goede keus maken.
alles volgens afspraak afgehandeld. maar ja we gaan niet voor niets al 10 tallen jaren naar deze zaak.
Batterij kapot, leen fiets met ondersteuning drie dagen zonder kosten mee kunnen krijgen. Super geregeld allemaal
goed ontvangen en binnen 10 minuten hadden we de fiets gekocht, Keurig op tijd weer rijklaar gemaakt al met al alles prima geregeld
Goede reparatieafdeling met vakkundig en vriendelijk personeel.
Fijne zaak om te komen als klant
Van Beek's Rijwielhandel is mijn vaste fietsenwinkel. Ook nu weer plezierig geholpen! Helemaal tevreden! Ook de service is altijd goed!
Ruime keus en mogelijkheden tot het proberen van verschillende E-bikes Bij storing in de nieuwe fiets is service in woonplaats door van Beek verzorgd (bezoek aan zaak in Voorthuizen was door persoonlijke omstandigheden niet mogelijk)
Heel erg blij met deze fiets.
Had wat kleine problem en met de fiets is opgelost kon gelukkig een fijne leen fiets mee krijgen.en were ook netjes op de hoogte gehouden .zeer tevreden.
Ik werd getipt door een collega. Wij waren zeer verrast over het ruime aanbod. En zijn goed geholpen. Als we zelf een fiets nodig hebben komen we zeker terug !
behulpzame en klantvriendelijke mensen zowel verkopers als monteurs
klant vriendelijk goed advies
Verbindingsweg 29 A