3 huurfietsen gehuurd kwaliteit viel tegen
Met het uitzoeken van de fiets en later met een fiets tas uitzoeken voelde het goed eb prettig door wie we zijn geholpen. Dit was dezelfde persoon. Met het ophalen van de fiets was het net of er geen tijd was voor mijn gevoel. Het was ook druk in de winkel. Maar ik had meteen achteraf het gevoel dat ik niet fijn ben geholpen. Dit vind ik jammer.
Hoi Tineke, Wat vervelend dat je met het ophalen van de fiets minder fijn bent geholpen! We gaan dit zeker intern opnemen zodat dit niet meer voorkomt. Veel plezier samen van de fiets en we zien je graag terug voor de eerste servicebeurt!
Goede huur fiets, vriendelijke service. Ik miste bij de huurfiets een mandje voor op de fiets of fiets tassen. Als toerist heb je toch wat mee te nemen op de fiets en dat was nu lastig.
Het loopfietsje van mijn tweejarige dochter, speciaal meegenomen op vakantie naar Rabbit Hill, had een lekke band... Het was gezien het zomerseizoen erg druk met reparaties bij de fietsenwinkel, maar toch kregen na een paar uur al een sms bericht dat de fiets weer voor haar klaar stond, heel fijn! Superservice!
Heel geduldig en behulpzaam, geweldig. Ik vraag me af of er, met mijn 1,96, wat ik tevoren aangegeven had, niet een huurfiets had kunnen zijn waarvan, naast het zadel, ook het stuur flink hoger gezet had kunnen worden. Voor het toeren mag het stuur aardig hoger staan dan het zadel, dan zit je lekker rechtop.
zeer prettig winkel wordt goed en correct geholpen.
Wij hebben 10 dagen lang twee electrische fietsen gehuurd voor een fietsvakantie in Gelderland. De fietsen waren goed, de service was prima en de vakantie zeer geslaagd. Het enige minpuntje was dat ik van tevoren ruime fietstassen had gereserveerd. Bij aankomst kregen we elk 1 klein fietstasje. Toen ik dat noemde kregen we er wel zonder bijkomende kosten elk een fietstasje bij.
Gemoedelijk en deskundig
Alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk , er word in de meeste gevallen meteen actie ondernomen als je komt met een storing, of anders een leenfiets, hou dit vast voor de toekomst
Er wordt alle tijd voor je genomen maakt niet uit op welke tijd of dag je kom. Er wordt goed mee gedacht over aanpassing als je die nodig heb voor je fiets. het aanbod is zeer ruim.
Ook op afstand prima service!
Vriendelijk behulpzaam geweldig,!
Tot nu toe goed geholpen door Henk. Veel geduld en goed advies. Fiets nog niet veel gebruikt. Dus kan over vervolg servies etc. Nog niets zeggen.
Goed geholpen en er wordt met je meegedacht en niets opgedrongen.
Netjes en goed geholpen bij reparatie van de fiets, zeer vriendelijke mensen.
Heel vriendelijk personeel fijn eerlijk advies
Ik vond het advies en de humor/lol van Erik heel goed. Ik was alleen iets minder tevreden over de aflevering omdat Erik er niet was waarmee ik een afspraak gemaakt had voor de aflevering. Ik vond vooral dat de collega die het overnam hier een betere rol in had kunnen pakken en dat Erik hem misschien beter had kunnen informeren. Of had Erik even laten bellen dat hij er niet zou zijn om de aflevering later te doen. Het is een klein smetje op de verder super ervaring. Jullie hadden anders een dikke 8 of misschien wel een 9 voor klanttevredenheid gekregen. Het gaat wel om een grote aankoop van een nieuwe fiets.
uitgebreid de tijd gegeven om fietsen uit te proberen en mocht je nog twijfelen kom dan gerust nog eens proefrijden. Duidelijke uitleg. Keurig op tijd afgeleverd en nog weer uitleg over de werking van de e bikes. De volgende dag moest nog iets worden bijgesteld, ook geen probleem,werd direct verholpen.
Ik zou gebeld worden als min fiets klaar was, dit is niet gebeurd. 2 maanden geleden is een nieuwe computer voor mijn fiets besteld, nog steeds niets ontvangen
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen