Ik heb een oude fietsgebracht en die is helemaal in orde gebracht zodat hij weer jaren gebruikt kan worden bij mijn vakantiehuisje
Netjes geholpen, ruime keus en nieuwe fietsen netjes en vriendelijk afgeleverd.
Heel erg ontevreden en voel me ******en. Heb een Ebike gekocht zonder accu's[die hadden we nog ] , ritje mee gereden en was oké .Thuis bleek na een kort ritje het stuur los te zitten en bij de fietsenmaker vertelde ze mij dat de stuurpin kapot was, waarschijnlijk al bij de aanschaf van de fiets . Hierover met jullie contact gehad echter er werd niets mee gedaan . Ik heb €150 over de balk gegooid , een fiets gekocht die niet deugde , iets wat ik niet had kunnen zien want anders had ik die fiets nooit gekocht !! Waardeloos en voel me goed ******en. Totaal geen service ,absoluut geen respectvolle benadering van een klant. Een goede fietsenwinkel zou gaan kijken naar hoe kunnen we dit op een goede manier samen oplossen . Nee U legt het alleen bij ons neer, behandelt U uw klanten altijd zo ? Nee niemand zal ik uw winkel aan raden of bent U mans genoeg om nog op een vriendelijke manier dit op een goede manier samen op te lossen ??
Hallo Corine, Allereerst bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Wat vervelend dat de fiets niet aan je verwachting voldoet! We hebben de zaak even bekeken en je hebt gekozen voor een korting en een omruil garantie van 2 dagen. "Handelsprijzen" zoals het bij ons genoemd word. Hierbij een link waar je het nog eens terug kunt lezen. www.vanbeekfietsen.nl/service/garantie/gebruikteebikes/ Uiteraard willen wij het liefste alleen maar tevreden klanten. Uit coulance willen wij je uitnodigen om eens langs te komen met de fiets zodat onze monteurs even naar uw stuurpen kunnen kijken en dit misschien wel kunnen repareren. Hopelijk tot snel!
Luisteren naar de klant, zoeken precies wat bij je past. Wij voelen ons al jaren helemaal thuis bij jullie in de winkel.
Zeer correct klant vriendelijk .snel inzicht ,groot aanbod tegen betaalbare prijs .
Snelle vlotte koop, inruil en prima prijs
Ik heb er nu 3 fietsen gekocht en in onderhoud. Kinderen kunnen altijd terecht als er iets is en worden netjes geholpen. Extra service wordt erg gewaardeerd door ons. Heel veel kan en mag echt super tevreden over Van Beek's.
positieve ervaring met de RIH occassion
Heel klantvriendelijk en goede service!!
Prettige winkel, prima personeel
Vriendelijk personeel, veel aanbod, denken goed mee en zeker aan te raden!
je wordt prettig ontvangen en geholpen
We zijn uitstekend geholpen. Doorverwezen naar het Gazelle Experience Center voor nadere praktische info. Hebben de daar geadviseerde fiets vervolgens bij van Beek gekocht. Dit laatste verliep uitermate deskundig !
Prima, en goede zaak👍
Helaas hebben we wat pech met onze Sparta e-bikes maar de medewerkers doen steeds hun best om het probleem op te lossen. En altijd met een lach.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen