Veel aandacht en erg behulpzaam en goede service
Top service en altijd vriendelijk
Duidelijk verhaal en goed advies, geen poespas maar luisteren naar de behoefte en daar goede invulling aan geven. Aanrader
Een gezellige sfeer erg belangrijk
Prima aanbod ook op werkelijk te ervaren hoe een fiets rijd. Ik miste alleen bij aflevering (kwam ik later achter) de gebruiksaanwijzing van de fiets + display. Wellicht kom ik daar nog een keer voor langs
Groot aanbod, mooie prijs en goede service.
Nette winkel. Goed geholpen en een eerlijk advies. Zou van Beek aanraden bij familie vrienden
Al jaren worden we fijn en goed geholpen. We geven jullie adres z.m. aan anderen door.
Prima advies bij aankoop en goede service!
erg jammer dat jullie uit hoevenlaken weg zijn !!!!
Ja wij vinden het ook erg jammer maar kunnen het helaas niet veranderen. Graag staan we u te woord in Voorthuizen en er is uiteraard een haal en breng optie ook voor onze klanten uit Hoevelaken en omgeving.
Grote, ruime showroom met een grote sortering nieuwe en 2e-hands fietsen voor jong en oud. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekend service.
helaas geen verstelbare standaard op de fiets gezet.
Hoi Karin, Wat vervelend dat we niet aan uw verwachting konden voldoen. Zullen we samen kijken of we alsnog de standaard kunnen regelen? Als u even contact met onze werkplaats opneemt via telefoon nummer 0342-473624 dan kunnen we even overleggen hoe we het voor u kunnen oplossen.
Als wij nog een keer een fiets wil kopen gaan we weer daar halen.
Prettige zaak. Zij hier afgelopen zaterdag geweest voor een kinderfiets. Enige zaak in de regio die een goed aanbod kinderfietsen heeft staan. Verder vriendelijk en goed geholpen door de medewerkers.
Goede service, goede adviezen en alle tijd om te helpen. Komen al jaren hier en ook nu weer helemaal tevreden.
Elektrische fiets gekocht, was niet tevreden en heb een ander fiets gekregen. Helemaal top !! Goede service
Snel contact, goede service en uitleg. Prettige mensen in contact. Goed advies bij bellen naar werkplaats. Top rijwielhandel.
Fijne zaak. Goede service.
Prima service, goed opgeleid personeel. Kennis van zaken, ontspannen sfeer. Professionals!
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen