Prettig, snel en makkelijk. Groot aanbod
Fijn geholpen met een nieuwe fiets uitzoeken.
Ben echt tevreden. Heel erg goed geholpen. professioneel advies en toch vrijgelaten in mijn keuze. super
Prima advies. Niet de goedkoopste, maar goede inruil en service & garantie.
Klant vriendelijk, goede uitleg, vlotte levering, lekker 😋 kopje koffie 🍵. Ga zo door.
We zijn vanuit Purmerend naar de winkel gereden in Voorthuizen omdat onze kleindochter in Putten woont. Mocht er iets zijn met de fiets dan is dat makkelijker te regelen en te repareren dan hier een fiets kopen. We zijn erg fijn geholpen en we hebben de fiets later via de website besteld. Alles is keurig volgens afspraak afgerond. We moesten wel doorvragen om aan de juiste fiets te komen en het garantie voorstel waardoor de prijs voordeliger wordt is een prima tegenhanger tegen de online fietsenwinkels. Al met al fijne winkel om te kopen.
Goed geholpen bij het uitzoeken van een gebruikte fiets voor mijn dochter!! Super service!!!
Netjes aan de afspraak gehouden
alles OK.
Geweldig geholpen met uitzoeken fiets.
Deze keer geen 5 sterren omdat bij ophalen, na reparatie van de elektrische fiets, de accu niet was opgeladen en ik te weinig stroom had om er mee thuis te komen. Verder een keurig net bedrijf met goede kennis en reparaties.
We waren op zoek naar een jongensfiets maar wisten niet goed welke inch verstandig was. In de winkel al verschillende mogen proberen en daarna mocht onze zoon ook buiten even op zijn stoere fiets proberen. Fijn dat ze meedenken.
Goed ervaren mensen
wij hebben 2 nieuwe e-bikes gekocht bij van Beek en zijn zeer tevreden.
fiets met garantie binnen een maand een andere accu geruild
Wij hebben 2 tweedehands e-bikes gekocht , er werd goed met ons mee gedacht en eerlijk advies gegeven. De fietsen hebben we 1 dag uitgeprobeert , en we waren op een paar puntjes na tevreden . We mochten gratis een zadel omruilen. Goede service.
Super bedrijf
Leuk geholpen. Een elektrische fiets gekocht voor mijn vrouw. Een 2e hands zonder garantie en heel mooi geprijsd. En ook 3 dagen omruilgarantie mocht hij niet bevallen. Nou ik kan zeggen dat hij bevalt en mijn vrouw is er heel blij mee. Bedankt.
Ik was op zoek naar een goede 2e hands e-bike. Bij Van Beek genoeg keuze voorhanden. Ik ben goed en vriendelijk geholpen. En er is rustig de tijd voor mij genomen om een fiets uit zoeken. Ik ben goed geslaagd met een Batavus. Vriendelijk geprijsd ook nog. En ik ben met het plaatsen van de fiets op het fietsenrek achter de auto ook nog geholpen. Inmiddels in 1 week tijd al ruim 150 km gefietst. Super.
Ik had wat problemen met mijn aankoop maar daar hebben we een prima oplossing gevonden
Originele beoordeling
Weinig voor veel
Binnen een half uur geslaagd, dat zegt voldoende.
Vriendelijk en kennis van zaken. kleine schade aan accu kort na aankoop gratis en snel verholpen.
Nu de derde fiets hier gekocht en waarom? Omdat je een goed produkt koopt. Het ligt voor mij niet naast de deur maar het voelt gewoon goed, fiets kan gehaald en gebracht worden. Fiets wordt keurig afgeleverd na aankoop.
Nvt
Veel informatie. Op gemak getest. Er goed over na kunnen denken. Uiteindelijk mooie prijs. Nette aflevering. Kortom goed geholpen bij het maken van de juiste keus voor onźe prachtige fietsen!
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen