Goed en deskundig geholpen. Mooi gebruikte fiets gekocht
Ja geweldige zaak vriendelijk behandeld alles na wens
Fijn geholpen, alles volgens afspraak
Hele fijne sevice
Prettig geholpen en prima advies
Een tweedehands fiets gekocht, duidelijk verhaal gekregen en goed afspraken nagekomen
goed en snel geholpen elektrische fiets met kinderzitje besteld binnen een week op mogen halen netjes afgeleverd duidelijke uitleg op naar jaren fiets plezier.
Een paar mooie fietsen voor de kinderen gekocht. Snel terzake en voor een redelijke prijs. Voor inruilfiets krijg je echter erg weinig terug.
Aangezien we de vorige keer een heel goed ervaring hadden bij de aankoop van een gebruikte fiets zijn weer terug gegaan. Wederom een zelfde goede ervaring. Prettig geholpen, goed advies voor een nette prijs een goede gebruikte schoolfiets voor mijn dochter
We waren op zoek naar een niet al te grote fiets voor onze kleindochter. Na enig zoeken kwamen we bij Verbeek terecht en werden we snel en vriendelijk geholpen. Nu heeft onze kleindochter een veilige en mooie 2e hands fiets tegen eenprima prijs. Chapeau!
Ik had mijn zinnen gezet op een e-fiets van het nog niet zo bekende merk Klever en wilde mijn Cube e-fiets inruilen. Hierover benaderde ik 3 dealers per mail. Uit deze drie koos ik Van Beek vanwege hun attente en snelle antwoorden op mijn mails en beste inruil aanbod. Uiteindelijk verkocht ik m'n Cube zelf via Marktplaats, wat ik iedereen kan aanraden omdat de prijs dan ca 50 % hoger ligt dan bij inruilen. Ik wilde graag eea aan de te bestellen Klever e-fiets veranderen en het gesprek en het onderhandelen met Van Beek over deze wensen ging vlot en werd door Van Beek precies zoals afgesproken uitgevoerd. Bij het ophalen van m'n nieuwe e-fiets kreeg ik uitvoerige uitleg en reed ik enige proefrondjes om de afstelling te optimaliseren. Ik denk niet dat de service van Van Beek beter had gekund en ik ben dus dik tevreden met hen tot nu toe.
prima deal gemaakt, in 5 minuten tijd. fiets op tijd geleverd dus tevreden
Wij zijn een blije klant
Veel keuze aan fietsen, vooral elektrische fietsen maar daarnaast ook standaardfietsen, racefietsen en atb's. Goed overzicht van alle fietsen op de website. Prijsrange varieert van goedkope tweedehandsfietsen (enkele tientjes) tot dure luxe elektrische fietsen (meerdere duizend euros). Ontvangst in de winkel was prettig. Service was uitstekend: de nieuw gekochte fiets werd ter plekke gereed gemaakt door de mecaniciens in de werkplaats.
Ik wist niet goed wat voor fiets ik wilde. Aan de hand van mijn verhaal ben ik goed geadviseerd en heb ik een goede keuze kunnen maken. De verkoper probeerde me niets aan te smeren of extra te verkopen. Gaf eerlijk advies.
fijne ervaring! goede service en advies. top!
Zie hierboven. Prima!!
nvt
Nieuwe kinderfiets gekocht! Leuke collectie en goede service! Zeer tevreden!
alleen maar positief, goed geholpen!!
Wij hebben nu meerdere malen een fiets gekocht bij Van Beek’s Rijwielhandel en iedere keer weer de prettige manier waarop wij geholpen worden zorgt ervoor dat we terug komen en mensen aanraden daar hun fiets/accessoires te halen! De medewerkers hebben geduld, denken fijn mee en leveren een goede fiets af. Ze zijn bereid een leuke prijs te geven voor een inruil fiets en hebben goede service pakketten. Kortom wij zijn zeer tevreden klanten!!
Bij Van Beek's Rijwielhandel zijn wij zeer vriendelijk ontvangen en werden we door de verkoper goed geïnformeerd over de mogelijkheden: een gebruikte fiets of een nieuwe fiets. Het was prettig dat je niets kreeg opgedrongen en dat we volkomen vrij waren in onze keuze.
Alleen werd ons niet verteld hoe oud de fietsen waren
Je wordt er netjes geholpen en komen de afspraken na
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen