Afgelopen week een nieuwe fiets gekocht bij Van Beek's Rijwielhandel. Tijdens de koop erg duidelijk in de uitleg en de fiets is netjes afgeleverd. De fiets had helaas iets vertraging, maar je werd continu netjes op de hoogte gehouden d.m.v. telefonisch contact of sms. Ik ben erg tevreden en raad Van Beek's Rijwielhandel van harte aan. Bedankt!
Bedankt voor je review. Nogmaals bedankt voor je geduld. En dat je nu maar veel mag genieten van je nieuwe fiets. Groetjes het van Beek team.
Kinderfiets voor de kleine meid zien staan. deze werd gelijk klaar gemaakt en kon direct mee. helemaal super
prima ervaring.
Wij hebben een hele goede ervaring
Vriendelijk, snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding. Aanrader!
Bij proefrit met verschillende fietsen werd steeds veel aandacht besteed aan afstelling van zadel en stuur.
Klantvriendelijk, goed geregeld en kreeg ter vervanging ook nog een goed fietsje mee!
Een mooie Sparta fiets gekocht bij Van Beek's Rijwielhandel. Goede en snelle levering en vragen werden direct beantwoord.
Goed en deskundig geholpen Grote keuze uit diversen modellen
De eerste rit op mijn nieuwe E-bike beviel uitstekend
Beter ken jk niet!! Snel,, vriendelijk,netjes en betroubare service!! Super tevreden met mijn mooie nieuwe fiets...nogmaals bedankt!
Verkoper luisterde goed naar mijn wensen. Gaf duidelijke uitleg. Goede instructies.
Zonder te bellen goed gemaakt wat er gedaan moest worden
Snelle beantwoording van vragen en duidelijk aanbod. Zeer klantgerichte en vriendelijke mensen. Ruime keus
Uitstekende service en super vriendelijk personeel
Zoals altijd lopen afspraken en service soepen en volgens afspraak
Wederom een prima aankoop met prima advies. Zeker aan te raden!
Bij de oriëntatie op de aankoop van een speedbike ben ik bij de proefrit vriendelijk en deskundig geholpen. Bestelling, levering en afhandeling van mijn bestelde Qwic MA11 verliep prima, waarbij de klantgerichtheid me opviel. Een fijn bedrijf!
Prima advies en service.
Alles correct gegaan
Erg prettig , zie omschrijving in 1 zin
Zoekende naar een goede tourfiets voor een redelijke prijs met korting van de totaalprijs voor tochtjes te maken in mijn vrije tijd en kon meteen uitproberen en na de keuze de fiets meteen gekocht en kon een week later geheel nagekeken ophalen .
Klantvriendelijk en deskundig
Mooie grote goed gesorteerde en keurige winkel!
Vijf minuten voor sluitingstijd binnengelopen om fiets na servicebeurt weer op te halen. Personeel heeft gewoon de tijd om alle vragen te beantwoorden. En juiste aandacht voor mijn fiets: na servicebeurt fietst mijn Sparta weer als nieuw! Weer bedankt!
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen