Prima geholpen

Prettige communicatie, vlotte afhandeling

Kan niet beter !!

snel geholpen goede leenfiets

• Advies

Op maandag via internet 3 fietsen gereserveerd. Dinsdag stonden de fietsen netjes klaar en werden per persoon afgesteld; hoogte zadel en stuur. Ook werden de banden gecheckt en waar nodig opgepompt. Prima en nette service dus, aanrader voor een dagje fietsen in en rond Voorthuizen.

• Advies

Altijd snel en correct te woord gestasn en geholpen

prima geholpen

prima geholpen

• Advies

Uitstekende service en vriendelijk geholpen

Ik vond even dat het wat lang duurde, we hadden 15/4 afgesproken en ui moest zelf de 17e bellen...., Verder zoals al gezegd, zeer vriendelijk geholpen en boven verwachting gerepareerd. Bedankt voor de extra’s!! 😊

• Advies

Prima geholpen en veel keus

Zoekend naar een 2ehands ebike hier terecht gekomen. Erg veel keus in verschillende prijsklassen, en al vrij snel de fiets gevonden die ik zocht.

• Service N.v.t.

Perfecte behandeling en advisering van mij als oudere!

Zowel aan de telefoon als in de zaak erg vriendelijk, geduldig en deskundig geholpen . Zeer redelijke prijzen van tweedehands fietsen!

• Advies

Uitstekende communicatie, service en documentatie

Ik woon in Amersfoort en heb ervaring met fietsenwinkels/werkplaatsen in A'foort en Leusden. Wanneer ik van Beek vergelijk met deze zaken dan vind ik dat van Beek er op veel terreinen bovenuit steekt. De sfeer in de zaak is ongestresst en ik voel mij tot nu toe steeds goed en serieus geholpen. M'n nieuwe Klever e-bike net voord z'n eerste service gebracht. Ik was niet bij de werkzaamheden en kan daarover dus weinig zeggen. De fiets voelde nieuw en voelt nog steeds nieuw.

fantastisch!

geweldig geholpen voor een 2e hands sparta ion goede uitleg en zeer professioneel geholpen

klantvriendelijk

correct, nauwkeurig, service goed

• Advies

Prettige to the point en ondersteunende service !

Ik ben prettig geholpen met het vergelijken van een aantal fietsen en kreeg duidelijke informatie zodat ik een goede keuze kon maken

Fijne fietsenwinkel

Geweldige service en vriendelijk personeel. Denken mee met de klant en nemen de tijd voor je.

• Advies

Professioneel bedrijf met enorm veel keus.

Fijn bedrijf dat snel reageert en gaat voor kwaliteit.

• Advies

Fietsen weggebracht voor een onderhoudsbeurt. Het bleek dat er een aantal dingen moesten worden vervangen en de alternatieven werden telefonisch aan ons voorgelegd. Open en eerlijk, goedkoop of duur, goed, beter, best. Daar houden we van, keuzemogelijkheden. En de uiteindelijke reparatie was zoals altijd perfect.

Goed en deskundig advies

Proefritjes gemaakt op verschillende e-Bikes en daarna 2 fijne fietsen besteld. Netjes op tijd afgeleverd, mooie fietsendrager erbij en klaar. Zij begrijpen wat klanten willen en hebben service hoog in het vaandel.

Goed geholpen

Ben zeer tevreden

Goed service

Prima geholpen

Plezierig en goed geholpen voor een mij passende fiets

• Service N.v.t.

Jammer

De accu vd e-bike was vol maar werkte niet, geen display info, geen trapondersteuning wat bij onze beide e-bike's hetzelfde was. 1 fiets achtergelaten om na te laten zien wat er aan de hand was. Kon de e-bike weer ophalen en prompt sprong onderweg bij onze 2e e-bike de accu weer aan. Men gaf in 1e instantie een draadbreuk aan, maar enkel het schoonmaken vd accupuntjes bleek voldoende te zijn. Kosten 75 euro. Wij vonden dat toch wel erg duur. Had dan wat minder gerekend voor deze minimale handeling. Mijn 2e e-bike zelf schoongemaakt.

• Advies N.v.t.

Weer goed en snel geholpen.

Ondanks de verwachtte paasdrukte, binnen twee dagen een afspraak. Een eerdere afspraak online mislukte. Dat moet wel even gezegd, alles invullen ging prima tot en met de knop 'inplannen', toen liep alles vast en geen bevestiging. Servicebeurt goed verlopen. Remmen weer bijgesteld, evenals de ketting.

• Advies

Goede service en uitleg e-bike`s

Ben goed geholpen door de verkoper,

• Advies

Vol Passie om weer trots te zijn op een fiets!!!

Ik had mijn fiets gebracht om wat kleine mankementen weer te herstellen. Maar van Beek’s rijwielhandel heeft mijn fiets weer als nieuw gemaakt, en dat vol passie!!! Er werd meegedacht over het mooi afmaken van de fiets, en dat voor een goeie en normale prijs. En mijn fiets was echt geen fiets van duizend euro toen ik hem kocht. De mensen in de werkplaats straalden echt uit dat ze het leuk vonden om mijn fiets weer mooi te maken. Mensen van Van Beek’s rijwielhandel, bedankt 👍 Vriendelijke groet, Richard Tamminga

Zeer goed geholpen

Alles was zeer snel geregeld

Verbindingsweg 29 A

3781LR Voorthuizen