Prettige communicatie, vlotte afhandeling
Kan niet beter !!
snel geholpen goede leenfiets
Op maandag via internet 3 fietsen gereserveerd. Dinsdag stonden de fietsen netjes klaar en werden per persoon afgesteld; hoogte zadel en stuur. Ook werden de banden gecheckt en waar nodig opgepompt. Prima en nette service dus, aanrader voor een dagje fietsen in en rond Voorthuizen.
Altijd snel en correct te woord gestasn en geholpen
prima geholpen
Ik vond even dat het wat lang duurde, we hadden 15/4 afgesproken en ui moest zelf de 17e bellen...., Verder zoals al gezegd, zeer vriendelijk geholpen en boven verwachting gerepareerd. Bedankt voor de extra’s!! 😊
Zoekend naar een 2ehands ebike hier terecht gekomen. Erg veel keus in verschillende prijsklassen, en al vrij snel de fiets gevonden die ik zocht.
Zowel aan de telefoon als in de zaak erg vriendelijk, geduldig en deskundig geholpen . Zeer redelijke prijzen van tweedehands fietsen!
Ik woon in Amersfoort en heb ervaring met fietsenwinkels/werkplaatsen in A'foort en Leusden. Wanneer ik van Beek vergelijk met deze zaken dan vind ik dat van Beek er op veel terreinen bovenuit steekt. De sfeer in de zaak is ongestresst en ik voel mij tot nu toe steeds goed en serieus geholpen. M'n nieuwe Klever e-bike net voord z'n eerste service gebracht. Ik was niet bij de werkzaamheden en kan daarover dus weinig zeggen. De fiets voelde nieuw en voelt nog steeds nieuw.
geweldig geholpen voor een 2e hands sparta ion goede uitleg en zeer professioneel geholpen
correct, nauwkeurig, service goed
Ik ben prettig geholpen met het vergelijken van een aantal fietsen en kreeg duidelijke informatie zodat ik een goede keuze kon maken
Geweldige service en vriendelijk personeel. Denken mee met de klant en nemen de tijd voor je.
Fijn bedrijf dat snel reageert en gaat voor kwaliteit.
Fietsen weggebracht voor een onderhoudsbeurt. Het bleek dat er een aantal dingen moesten worden vervangen en de alternatieven werden telefonisch aan ons voorgelegd. Open en eerlijk, goedkoop of duur, goed, beter, best. Daar houden we van, keuzemogelijkheden. En de uiteindelijke reparatie was zoals altijd perfect.
Proefritjes gemaakt op verschillende e-Bikes en daarna 2 fijne fietsen besteld. Netjes op tijd afgeleverd, mooie fietsendrager erbij en klaar. Zij begrijpen wat klanten willen en hebben service hoog in het vaandel.
Ben zeer tevreden
Plezierig en goed geholpen voor een mij passende fiets
De accu vd e-bike was vol maar werkte niet, geen display info, geen trapondersteuning wat bij onze beide e-bike's hetzelfde was. 1 fiets achtergelaten om na te laten zien wat er aan de hand was. Kon de e-bike weer ophalen en prompt sprong onderweg bij onze 2e e-bike de accu weer aan. Men gaf in 1e instantie een draadbreuk aan, maar enkel het schoonmaken vd accupuntjes bleek voldoende te zijn. Kosten 75 euro. Wij vonden dat toch wel erg duur. Had dan wat minder gerekend voor deze minimale handeling. Mijn 2e e-bike zelf schoongemaakt.
Bedankt voor uw review. We vinden het erg vervelend dat de kosten u tegenvielen. Graag willen we het nogmaals aan u uitleggen om zo dit negatieve gevoel bij u weg te halen. Onze monteurs dienen eerst een diagnose te stellen en deze tijd word ook in rekening gebracht. Doordat de diagnose een kleinigheid was die in een paar minuten is op te lossen, kunnen we ons zeker het gevoel voorstellen dat u het nogal duur vind. Kortom u betaald niet alleen voor de handeling van een paar minuten maar ook aan de tijd die monteur aan het zoeken is geweest naar de storing. We hopen dat deze uitleg u wat duidelijkheid verschaft en zien we u graag terug in onze winkel.
Ondanks de verwachtte paasdrukte, binnen twee dagen een afspraak. Een eerdere afspraak online mislukte. Dat moet wel even gezegd, alles invullen ging prima tot en met de knop 'inplannen', toen liep alles vast en geen bevestiging. Servicebeurt goed verlopen. Remmen weer bijgesteld, evenals de ketting.
Hallo bedankt voor uw review, Er bleek een fout in onze website te zitten waardoor deze geen bevestiging stuurde. Gelukkig is alles goed gekomen, maar de aanbieder van onze website gaat dit gelijk oplossen. Nogmaals excuus voor het ongemak en we zijn blij dat u tevreden bent over de servicebeurt. Graag tot ziens in onze winkel
Ben goed geholpen door de verkoper,
Ik had mijn fiets gebracht om wat kleine mankementen weer te herstellen. Maar van Beek’s rijwielhandel heeft mijn fiets weer als nieuw gemaakt, en dat vol passie!!! Er werd meegedacht over het mooi afmaken van de fiets, en dat voor een goeie en normale prijs. En mijn fiets was echt geen fiets van duizend euro toen ik hem kocht. De mensen in de werkplaats straalden echt uit dat ze het leuk vonden om mijn fiets weer mooi te maken. Mensen van Van Beek’s rijwielhandel, bedankt 👍 Vriendelijke groet, Richard Tamminga
Alles was zeer snel geregeld
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen