Goede communicatie. Prima planning. Zeer goed geholpen.
Goede afspraken als er onverwachtse gebreken zijn wordt je altijd eerst gebeld.
Na contact per mail, heen gereden met dochter voor tweedehands fiets. de fiets die online had uitgekozen was toch niet haar ding. Genoeg andere keus. Goed geholpen. Tevreden weer naar huis.
Deskundig personeel.
De 2 fietsen waren goed. 1 was de versnelling niet helemaal goed, maar zelf gefikst. De 2 wieler uit de kelder stond de km teller op 509km, maar deze bleef op die stand staan. Hoeveel er werkelijk op stond dus niet bekend. Zelf gefikst. Zal wel ongeveer kloppen daar hij 2 jaar oud was. Bedankt voor goede service.
Geen onnodig gedoe, gewoon recht doorzee advies en conform afspraak alles geregeld
Een snelle bevestiging en een prettige telefonische bevestiging van mijn bestelling. Een snelle levering met als resultaat een super mooie fiets! Lijkt als nieuw, ik heb zeker waar voor mijn geld!! Ik zal de volgende keer zeker weer bij jullie bestellen en aanraden aan andere mensen!! Bedankt!
Alles correct volgens afspraak.
Mooie, moderne tweedehands merkfietsen gekocht. Er was met één toch iets aan de hand, maar is als service en kosteloos heel snel verholpen.
prettige adequate advisering
Voor kleinzoon fiets gekocht. Goede informatie gehad over soorten fietsen. Hij mocht stukje fietsen op het plein voor de fietszaak.
idem
we kwamen voor 2de hands mountainbikes, maar gingen voor hetzelfde geld naar huis met 3 nieuwe mountainbikes.
Op prettige wijze ontvangen. Prima geholpen bij het maken van de voor ons juiste keuze. Goed gevoel bij het eerste contact en de 2 fietsen vervolgens volgens afspraak in ontvangst kunnen nemen.
Goede hulp bij uitzoeken fiets. Prachtige zaak, veel mogelijkheden. Absolute aanrader!
Wij kwamen daar voor het eerst en de service, advies en klantvriendelijkheid was direct aanwezig. Er werd niet ergens op aangedrongen. Gewoon lekker rustig winkelen.
Vriendelijk, deskundig, goede service. Geen lange wachttijd ondanks dat er altijd veel klanten rondlopen.
Uitstekende tweedehands fiets voor mijn zoon gevonden!
Goede zaak en klant vriendelijk zoeken altijd een oplossing voor een probleem kortom super
Een fijne winkel met goed advies en vriendelijk personeel, goede service. En een fiets zo fijn dat je voor je plezier gaat fietsen
Al meerdere jaren klant bij van Beek Voorthuizen. Altijd als je binnenkomt direct belangstelling voor jou als klant maar ook een vriendelijke persoonlijke benadering/belangstelling.
Prima geholpen. Eerlijk advies door vakmensen
Kort en to the point.
Verbindingsweg 29 A