Vakkundig en spontaan geholpen, levering dezelfde dag.
Blij met het advies en de mooie oplossing met de kapotte derailleur!
Prettig bedrijf en goed geholpen
Vriendelijk en behulpzaam! Goeie service!
Vriendelijk personeel met vakkennis en goed advies. Fijne communicatie als de fiets klaar staat.
Goede zaak, met mooie keuze fietsen. Verkoop gesprek goed, en gezellig, nemen goede tijd hiervoor. Kleine service tussendoor geen probleem. 2 x Groot onderhoud ondanks ruim van te voren afspreken helpt niet, Er komt teveel tussendoor, en teveel mensen gaan hierover! Afspraak is afspraak vinden wij! Communicatie naar, en met klant moet beter!
fijne samenwerking Goede service
goede service en contact. duidelijke afspraken en correct. keurige zaak!!
De teller van mijn elektrische fiets was volgelopen in een stortbui. Er werd gelijk een nieuwe besteld en binnen een week kon ik weer fietsen.
Nieuwe fietsen gehaald voor mijn zonen. Prima geholpen. Oude fietsen netjes ingekomen. Mochten lekker een stukje proef fietsen. Fietsen eerder klaar dan gepland. Dus echt goede service.
Na onverwachte problemen met schakelaar e-bike werden we snel en deskundig geholpen. Met een dag was de reparatie gefikst. En in de tussentijd konden we gebruik maken van een leenfiets. Top! We werden opnieuw erin bevestigd: Van Beek's Rijwielhandel is een fietsenzaak waar je klant blíjft!
Goed bedrijf. Ze weten waar ze het over hebben. Klantvriendelijk.
Erg tevreden met mijn fiets.
Prettig te woord gestaan. Houden zich aan afspraken. Breed assortiment.
Zocht een elektrische fiets voor een bepaald budget. Cadeau van familie. Vond snel wat ik zo graag wou. Top. Enige puntje is dat de website niet met meer regelmaat wordt ververst.
Hallo Anja, Bedankt voor je review. Fijn dat je naar tevredenheid een elektrische fiets bij ons hebt gekocht! Je punt over verversing van de website vinden wij dusdanig goed/terecht dat we dit gelijk hebben laten doorvoeren! We hebben nu een verversingstijd van slechts enkele minuten op het aanbod op onze website. Nogmaals bedankt en graag tot ziens in onze winkel! Groetjes het van Beek team
We werden vriendelijk geholpen ! Waren gauw klaar !
Prima service en ook altijd goed advies
Na een zeer slechte ervaring met de verkoper bij fietsvoordeelshop in Amersfoort, deze winkel gevonden via internet, Mooie nieuwe fietsen gekocht voor onze zoon en dochter.
Vorige week een prachtige fiets gekocht. Daarbij krijg je deskundig advies over het product en over de aankoop. Prettig is en blijft toch om de fiets te bekijken en een stukje er mee te fietsen. Er worden duidelijke afspraken gemaakt wat betreft aflevering en opties bij de fiets.
Hoewel eerst de verkeerde fiets was klaargezet is uiteindelijke alles naar tevredenheid geregeld en heb ik zeer deskundig advies gekregen.
Zeer klantvriendelijk, goed advies en perfecte afhandeling.
Onze ervaring met dit bedrijf zijn alleen maar positief.
ik kwam voor een tweedehands fiets en ben goed geholpen door de mense die er liepen ondanks dat het dru kwas en de goede koffie gaf de doorslag
We wilden twee 2e handsfietsen. Bij van Beek vonden we een zeer groot assortiment. We werden prettig geholpen om de juiste keuze te maken.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen