Snel geholpen en duidelijke uitleg met een luisterend oor naar onze wensen

duidelijke uitleg, met verstand van hun product. Hierdoor snel een juiste keuze van onze elektrische fiets kunnen maken. Afspraak van leverden van de fietsen netjes nagekomen. dmv SMS netjes op de hoogte gehouden.

• Advies

Goed en leuk te woord gestaan.

Vakkundig geholpen.

Kundig en betrouwbaar

Er worden goede afspraken gemaakt vooraf. Wanneer er tijdens de reparatie onverwachte zaken naar voren komen wordt er over gecommuniceerd, dit is verstandig, dit voorkomt vragen achteraf. Je wordt vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ook de adviezen t.a.v. vervanging van onderdelen zijn waardevol. Met vr. gr. fam. M. Logmans

Heel goed

Goeie en snelle service. Denken met je mee en nemen de tijd voor je

• Advies

goede service tegen betaalbare kwaliteit

Ik heb goed advies gekregen met het uitzoeken van een nieuwe atb.

Prima geholpen

Ik ben netjes geholpen en alles keurig behandeld.

Fijne mensen, goed advies en ruim assortiment

Fijne mensen, goed advies en ruim assortiment

• Advies

Nette winkel, uiterst vriendelijk en vakbekwaam personeel

Enorme keus in deze mooie winkel. Zowel gebruikt als nieuw. Vriendelijk personeel die hun afspraken nakomen!

prima service

elektrische fiets gekocht waarvan een onderdeel vrij snel defect was. werd na overleg netrjes vergoed.

Professioneel en zeer vriendelijk

Dit is de tweede keer dat we hier een fiets voor onze zoon hebben gekocht. Heel vriendelijk en vakkundig personeel. Een goede prijs-kwaliteit verhouding.

FIJNE WINKEL, GOED GEHOLPEN, GOEDE SERVICE

Fijne winkel, goed geholpen, veel keus, goede service

• Advies

Ik ben tevreden over de gedane zaken

De fiets was toe aan een service beurt en dat is goed verlopen. Ik fiets weer met plezier

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Service N.v.t.

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. De klantvriendelijkheid en service wordt gewaardeerd.

heel goed

Heel goed service fiets keurig onderhouden en bestelde hoesjes snel geleverd Ga zeker ook de andere fietsen er voor onderhoud brengen

Kwaliteit

Goed advies, schoenen 2 verschillende maten besteld en gepast. Fiets een beurt gekregen alles weer super gemaakt voorvork en voorrem. Goede prijs en kwaliteit verhouding en fijn gecommuniceerd als er evt extra kosten komen bellen ze en doen dit in goed overleg naar mijn wensen. Zeer tevreden

• Advies

Vriendelijk en altijd bereid om direct een oplossing te vinden.

Zie korte omschrijving

Zeer goede service.

Goede service en vriendelijkheid

• Advies

Het personeel is deskundig en luistert goed naar mij als klant.

Ik wilde mijn oude electrische fiets inruilen voor een nieuwe met lagere instap. De informatie over de nieuwe fiets was duidelijk. Toen bleek dat ik mijn oude fiets kon verkopen aan mijn zus was het geen probleem de fiets van mijn man ongezien in te ruilen. Daaruit blijkt vertrouwen in de klant. De fiets zou rijklaar zijn op zaterdag 13 juni. Omdat de buienradar aangaf dat het slecht weer zou worden heb ik gevraagd of het een dag eerder zou kunnen. Ik was erg blij met het aanbod mijn fiets vrijdag als eerste rijklaar te maken, zodat ik hem vrijdag kon halen. (De week erna kon niet vanwege een ziekenhuisopname). Verde was alles ook administratief goed geregeld. Dank! Mieke Meijer

• Advies

Goed geholpen, alles keurig en in orde.

Ik ben goed geholpen, vriendelijk en correct. Fijne e-bike gekocht met hoge inruilwaarde op oude fiets.

Vriendelijke en meedenkend personeel

Komt het even niet uit dat je de fiets een beurt geeft die hij nodig heeft, dan dringen ze je niet op dit wel te doen en voeren alleen de taken uit die noodzakelijk zijn

• Advies

Goed advies gekregen bij aankoop nieuwe fiets

Vriendelijk en goed advies gekregen bij mijn aankoop van een nieuwe fiets. Ruim keuze om op verschillende fietsen een proefrit te maken. Alle tijd voor de klant, wat bijzonder prettig is.

Goed geholpen

We worden vlot en technisch goed geholpen

Nvt

Perfect geholpen snel gerepareerd