geweldige service
Klantvriendelijkheid is hier uitstekend
klantvriendelijk en er is veel mogelijk goede service. Prettig in de omgang.
Omdat: van beek’s rijwielhandel heeeeel veel moeite heeft gedaan voor de fiets die ik zo graag wilde.
zeer goed en vriendelijke mensen en ze kunnen veel oplossen
Werden goed geholpen, goed advies, voldoende tijd gehad om de e-bike it te proberen en gekochte fiets kan op de afgesproken tijd worden afgehaald.
Alles wordt zorgvuldig behandeld. Zodra er veranderingen zijn wordt het gemeld.
zeer tevreden
Heel klantvriendelijk en oplossingsgericht.
Ik ben verschillende keren terug geweest met kleine klachten en die werden zonder meer direct opgelost
Keurig onderhoud gedaan. Zelfs de fiets schoongemaakt.
Goed advies gegeven bij de aankoop. Fietsen keurig thuis bezorgd. Goede uitleg en goed afgesteld.
Erg fijn geholpen
Het is gewoon Top kan niet anders zeggen ! Erg vriendelijk prima prijs kwaliteit goede service Niets is teveel . Kortom heb he geen fiets nodig niet twijfelen ga naar Van Beek's Rijwielhandel.
In de winkel en het personeel is top. Helaas ging het met transport niet soepel en is mijn fiets wel geleverd maar slot niet.
Hallo Cindy, Bedankt voor je review. We gaan zoals besproken het slot aan je terug betalen maar dat neemt niet weg dat het erg vervelend is. We gaan dit verder bespreken met de transporteur zodat dit niet meer voor kan komen. Ondanks alles willen wij je heel veel plezier en veel veilige kilometers wensen met je nieuwe fiets. Groetjes het van Beek team.
Lijkt er op dat de versnelling niet goed gemaakt is
Al het personeel is heel vriendelijk, sociaal en behulpzaam.
Kosteloos een defect display vervangen
Goede service, fijne uitleg, alles duidelijk
Sehr nette Beratung, Probefahrt kein Problem.Am Ende haben wir noch zusammen das gekaufte Fahrrad in mein sehr kleines Auto verladen.
Prettig geholpen met een probleem waar ze zelf weinig aan konden doen. Toch probleem kosteloos verholpen, en zelfs als extra service de ketting gespannen. Top geregeld!
Netjes geholpen door verkoper Wilco .
Ze zijn daar vriendelijk, laten je rustig rond kijken en helpen je graag. Jammer dat de prijs verschillen als je hem na wilt laten kijken.
Wij kwamen langs omdat de accu van onze fiets het niet meer deed. Deze werd door een medewerker doorgemeten en het bleek dat er iets was doorgebrand. Wij konden een accu huren zolang onze vakantie op de Veluwe duurde. Top geregeld en we werden heel vriendelijk te woord gestaan. Dank jullie wel voor het meedenken.
Oke
Verbindingsweg 29 A