Goed geholpen

Degelijke tweedehands fiets gekocht

• Service N.v.t.

hulp ter plekken was een 10, de hulp die kwam na de fiets niet in orde was , was een 0

Mijn dochtertje kocht een fiets van 195,- uiteraard tweedehands maar in deze tijd veel geld. Fiets ingeladen en onwijs dankbaar voor de leuke hulp. Kwamen wij aan ( wij zijn 45 min heen en 45 min terug gereden speciaal voor van beek) Bleek de hele fiets uit elkaar te zijn gevallen. Daadwerkelijk spatbord gebroken. Wij hebben bij de fietsenmaker 65 euro moeten betalen. - handvatten waren los ( levensgevaarlijk) - Spatbord geheel vervangen - Fiets sleutel was krom en slot moest vervangen worden met sleutel Een handvat los kan echt niet , vind dit persoonlijk echt heel erg en voel mij ontzettend afgezet. Het is toch 195,- Ook had ze plat op haar gezicht kunnen vallen en dan had ik mezelf het echt nooit vergeven dat ik een fiets heb gekocht met een kapot spatbord en losse handvatten. Als reactie moesten we even ' langs een vriend gaan' want ze kunnen niet naar Amsterdam komen... helaas kan je daar als klant niets mee en ik laat uit veiligheid niet een 'vriend' dit doen kan je begrijpen.

uitstekend

uitstekend

Prima ervaring

Top service

Prachtige fietsen zaak

• Advies

Mijn fiets is perfect gerepareerd na een eerlijk advies

Het advies voor de reparatie werd eerlijk verteld. Op dat moment kwam het even niet uit om te doen. Pakweg twee maanden later heb ik de reparatie uit laten voeren. Het was het zeker waard. De dag na het ophalen van de fiets ben ik voor het afstellen nog even terug gegaan. Dit was iets té goed gedaan. Werd in no time opgelost. Top bedrijf .

Betrouwbareheid.

Klant vriendelijk, betrouwbaar. We hebben drie fietsen. Best tevreden.

Betrouwbaar en goede communicatie

De ontvangst is vriendelijk, het personeel is deskundig. Mocht er een keer iets zijn wordt goed uitgelegd wat er aan de hand is en wat de mogelijkheden zijn. Wat ik ook erg waardeer is de service. We zijn bij deze fietsenzaak gekomen door goede berichten die wij hoorden en geven dit goede bericht graag door.

gewoon goed

Ik heb nu in enkele dagen 158k/m met fam, en ook wel alleen geeft gefietst . Ik fiets niet sneller dan rond de 20 k/m per uur. heelaas wat me als hinderlijk ervaar is het gesuis wat de motor voortbrengt . misschien is het te verhelpen, of ik doe mogelijk iets niet goed ?? Het invullen van de verzekering lukt me nog niet! Ik kom hier voor nog wel langs.

goed en snel geholpen

De afspraak was gauw gemaakt en het probleem werd snel verholpen.

• Advies N.v.t.

Fijne fiets, goed advies, erg vriendelijk

Vriendelijk, goede service, altijd bereidt iets uit te leggen.

alles prima geregeld

goed geholpen deskundig advies

Super service

Fiets voor servicebeurt gebracht, bericht ontvangen dat hij weer klaar staat en alles picobello in orde toen ik hem ophaalde. Vriendelijk personeel met kennis van zaken.

• Advies

Werd nog dezelfde dag nog gedaan.

• Advies

Alles volgens afspraak goed geholpen

Goede reparatie

Keurig vooraf gebeld en kunnen overleggen mbt de reparaties.

Goed en klant vriendelijk

Goede ervaring met van Beek's rijwielhandel. De jongens zijn altijd klantvriendelijk en doen hun best om je zo goed mogelijk te helpen. Jullie zijn wel iets prijzig, maar dat heb ik er voor over.

• Advies N.v.t.

Snel geholpen, prima service

Tweedehands ‘no-nonsense’ fiets gekocht, goed geholpen in de winkel, ruime keuze. Thuisbezorging was zo geregeld. Gewoon prima dus!

Vriendelijk personeel. Goede service

Prima, helder en kordaat

Er wordt geluisterd naar wat je te zeggen hebt en er wordt meegedacht

Helemaal Top

• Advies

Prima winkel veel assortiment.

Fijne service

geweldig

weer zeer goed geholpen

Prima fietsenwinkel

Goede fietsenwinkel, beetje lang wachten voor je fiets wordt afgeleverd.

Klantvriendelijkheid

Behulpzaam Klantvriendelijkheid heel goed.

Verbindingsweg 29 A

3781LR Voorthuizen