Altijd een oplossing , mocht er iets zijn.
Goed geholpen bij het kopen van een fiets.
Er was niemand die mijn fiets wilde maken , omdat ik een Ergo fiets heb dat geen merk is , maar bij van Beek wilde ze er wel naar kijken , en ze hebben het kunnen maken.
De accu van mijn E-bike was dringend aan vervanging toe. In overleg is een nieuwe capaciteit gekozen. Binnen 10 dagen was e.e.a. afgewikkeld
Prima geholpen
Vriendelijk
Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen!
Ik neem graag de moeite om erna weer een poosje te kunnen genieten van mijn E-Bike.
Prima service...zeer tevreden
Goed geholpen, aardige mensen. Snappen wat je wilt.
Mijn eerste kennis making met Van Beeks rijwielhandel was/is betrokken en warm. Ik heb echt het gevoel dat ze hun best doen voor de klant. Deskundig, vriendelijk en de tijd nemen voor een klant, en daar naast tot op heden een goed service.
Een ruim aanbod en goed advies
Medewerkers hebben echt plezier in hun werk en passie vóór het vak
Goede ontvangst bij garantiebeurt en alles goed nagezien en vragen beantwoord!
Via de website van Van Beek's Rijwielhandel heb ik een Batavus 2.3 aangeschaft. Tijdens dit proces bent ik goed geholpen door Henk. Ik ben dan ook zeer tevreden. Ik wil deze winkel dan ook graag aanbevelen.
Klantvriendelijk, snelle service,(ondanks de lange wachttijd voor een afspraak) tijd voor aanvullende informatie.
we werden goed geholpen en kregen het nodige advies , alleen het duurde lang voor het artikel binnen was. Maar verder hebben ze zich goed aan de afspraak gehouden.
Duidelijke uitleg en ruime collectie waar door je verschillende fietsen kan uit proberen
er werd goed de tijd en aandacht gegeven om mij te adviseren bij de aankoop van mijn tweede hands fiets en verder wacht ik de service in de toekomst met vertrouwen af in ieder geval een erg vriendelijke verkoper en ook de inschrijver van die koop sorry voor de late reactie maar ik zag het nu pas m vr gr nel van westerneng
Goed, ook namens mijn vrouw.
We werden heel vriendelijk te woord gestaan en goed voorgelicht o.a. over de verschillen tussen een fiets met middenmotor en een fiets met voorwielmotor. We hebben hierdoor voor het laatste gekozen en zijn hier ook heel tevreden mee. Bovendien scheelt dit een aardige som geld wat inderdaad onnodig zou zijn geweest in ons geval.
Ruime keuze, vriendelijk personeel
Tweede stel fietsen gekocht hopen weer veel plezier van de nieuwe fietsen te hebben.
Zeer goede ervaring met het kopen van een fiets! Klantvriendelijk.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen