Altijd naar volle tevredenheid.
Fijne fietsenzaak, volop keus !
Top ervaring. Mensen denken goed mee naar oplossingen en alternatieven
E-bike conform afspraak ingeleverd voor een jaarbeurt, leen-E-bike stond klaar en de volgende dag was alles gereed.
Super geholpen met de aankoop van een gebruikte fiets. Zou hier zo terug naar toe gaan voor nieuwe fietsen ondanks de afstand.
Dacht dat de fiets hoger was. Schijn bedroog me.
Goedendag, Bedankt voor uw reactie, het is een heren 61cm dus zeker wel een hoge fiets maar mocht hij niet naar wens zijn horen we graag van u zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.
Het personeelslid was vriendelijk en kwam oprecht over. Hij nam alle tijd om uit te zoeken waar het licht (naar het leek) schurende geluid dat de fiets maakte vandaan kwam, gaf eerlijk antwoord en hielp mee om de fiets achterin de wagen te leggen. Hierdoor kregen wij de indruk van een zeer betrouwbare winkel.
We hebben hier twee fietsen gekocht zo goed als nieuw maar wat later bleek 1 v as n de twee fietsen was de accu overleden geen probleem garantie en was ook weer snel klaar gewoon dus een top zaak
Ik heb een Batavus fiets gekocht maar ivm hogere instap omgeruild voor een Qwic fiets. Deze beviel niet en ik mocht mijn Batavus fiets weer terug hebben. Dit vind ik een geweldige service
Vriendelijkheid en services van medewerkers PRIMA
Word altijd fijn geholpen...
Weer erg goed geholpen en geadviseerd door de verkopers. 2e hands elektrische fiets gekocht nadat we de mogelijkheid kregen om meerdere fietsen uit te proberen en nette prijs voor de inruil gekregen. Bij ophalen van de fiets leek het wel een nieuwe, keurig opgepoetst en ook nog onderdelen vervangen.
Het personeel neemt de tijd voir je en geven goed advies
Fijn geholpen, perfect. De fiets netjes gerepareerd Het personeel staat ons heel goed ten woord. Netjes kan niet beter Kan en hoeft ook niet beter Bedankt Geef maar door aan je collega`s.
Prima fiets gekocht, was een probleem met accu, maar dit is keurig opgelost. Fijne winkel
Prima goede informatie
Zeer correct
afspraken komen ze na !
Onze gazelle ebike is wederom prima gerepareerd door de fietsenmaker. Vakmanschap! Wij komen hier graag en kunnen van Beek van harte aanbevelen.
Vroeger hier al een fiets gekocht, nu weer een nieuwe gewoon qua service en behandeling echt super staan altijd voor je klaar
enerzijds werden mijn wensen goed begrepen maar toch pas later pas echt goed.
Goede service, vriendelijk
Helemaal goed
Nieuwe fiets gekocht binnen 1 dag afgeleverd hulde voor de monteurs
Al enkele jaren aan het eind vd. zomer ebikes beurt gehad van Van Beek Voorthuizen. Keurig verzorgd en schoongemaakt!
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen