Goed op de hoogte gehouden van voortgang. Er werd gebeld dat onderdelen besteld waren. Zeker niet te duur.
Wij werden keurig ontvangen, snel en deskundig geholpen. Ook de uitleg was prima bij electrische fiets.
Fijn advies ontvangen, en de eerste beurt is keurig uitgevoerd. Erg tevreden!
Snel besteld en snel geleverd. Werd netjes even geveld om de bestelling te verifiëren. Donderdagavond besteld maandag was de fiets er.
accu laten reviseren. prima verlopen met goed advies welke optie het beste zou zijn
Ik ga jullie bedanken
Geweldige service en fantastisch fijn personeel en een prachtige winkel. Leuke goeie fietsen en voor wenig geld.
Eerste onderhoudsbeurt van mijn fiets. Alles prima verlopen. Fijne ruilfiets gekregen. Het was druk met alle fietsen en daarom kon ik de fiets pas de volgende dag ophalen.
Een positieve ervaring dat ondanks de coronabeperkingen ik snel en goed ben geholpen.
Goed meegedacht aan goedkopere oplossing.
Gewoon top.
Goede 2de handsfiets gekocht bij van Beek: de derde in een rij over langere jaren. Twee voor ons en eentje vorige week voor familielid. Rijdt voortreffelijk, alleen bleef de versnelling heel af en toe hangen op een iets langer proeftraject thuis (uiteraard 0:). Geen gezeur en het euvel is meteen in garantie verholpen in de werkplaats.
We waren op zoek naar een goedkope tweedehands e-bike. De winkelmedewerker nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en liet ons verschillende modellen uitproberen. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden over de fiets die wij uitgekozen hebben.
Goed advies gekregen bij het uitzoeken van de fiets.
Ik zal het iedereen aanraden daar hun fiets te kopen.
Prettige handelswijze en goede service
Goed geholpen
Prettige manier van omgaan met de klant, goed advies, veel keus.
Moest wel even wachten tot dat ik de afspraak kon maken ivm de drukte door corona, maar de services was uitstekend.
Je wordt er met goed advies en een goede service geholpen.
Vriendelijk, meedenkend, alle aandacht. Dank weer!
Toen we in september kwamen met een fiets die niet in orde was en waar we graag een beurt voor wilden afspreken kon dat pas in oktober!! Uiteindelijk op de afgesproken datum gebracht en topen pas na 3/4 weken de fiets weer terug zonder enig excuus! Hoe is het mogelijk dat ik er twee maanden over doe om een fiets te laten repareren.......
Hallo bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te plaatsen. Wat jammer dat je ervaring met ons negatief is maar toch wilde wij hier even op reageren. Onderhoud gaat bij onze werkplaats op afspraak, echter voor storingen of andere calamiteiten kun je altijd direct terecht. Kunnen onze monteurs het dan niet gelijk repareren dan helpen ze je op weg door middel van een leenfiets of leenebike. Echter onderhoud waar geen calamiteiten zijn gaat bij ons op afspraak waardoor je soms even geduld moet hebben tot je aan de beurt bent. In het geval van een onderhoud afspraak ben je verzekerd dat je fiets op de afgesproken dag word gerepareerd mits er onderdelen besteld moeten worden wat we voorheen niet konden weten, want dan kan het soms een dag langer duren maar hiervan zullen onze monteurs je op de hoogte brengen. In dit geval is de fiets op de betreffende datum netjes volgens afspraak gerepareerd en heeft onze werkplaats om 10 over vier smiddags een sms verzonden dat de fiets weer klaar was. Misschien dat deze sms over het hoofd is gezien of is deze om wat voor reden dan ook niet bij je is aangekomen, echter hebben wij netjes volgens afspraak de fiets gerepareerd op de afgesproken datum en heeft dit geen 3/4 weken geduurd. Met vriendelijke groet, Het van Beek team
Nemen de tijd Goed advies
Het ging hier om de 1e service beurt van mijn elektrische fiets
Iedereen in de winkel is erg aardig en behulpzaam, overzichtelijke winkel en je wordt snel geholpen ook als het druk is super goede service echt een aanrader om hier je fiets te kopen en te onderhouden!
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen