Meegedacht naar oplossing van reparatie. Kundig in reparatie en ook onder service laten vallen
Het hele proces, vanaf het maken van de afspraak tot en met het bevestigen van de elektrische fietsen op de fietsdrager werd ik als een gewaardeerde klant behandeld.
Je wordt er snel en heel vriendelijk geholpen door het personeel. Bij een koop van een nieuwe fiets, heel goede informatie.
Prima service en uitleg van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Zo'n beurt is niet goedkoop maar de elektrische fiets kan er weer zeker een jaar tegen aan.
Als positief. Deden hun uiterste best om te achterhalen wat er mis was. Al duurde het wel wat lang.
Vriendelijke mensen. Goede en duidelijke service. Prima dus.
Dank jullie hartelijk voor het repareren van de fiets van Wico. Precies zoals afgesproken en voor een redelijke prijs. Namens Wico hartelijk dank en hele fijne feestdagen
Meerdere fietsen gekocht in het verleden en recent. Altijd vriendelijke medewerkers die goed meedenken. Leveren kwaliteit tegen een redelijke prijs. Je kunt merken dat de klant er centraal staat. Kortom: blijft het vaste adres voor fietsaankoop en -onderhoud.
Altijd goed m.b.t. advies.
Duurde wel lang voordat fiets was gemaakt Werd uitgelegd dat dit kwam door drukte Begrijpelijk
Beste fietenzaak van gem barneveld
Hele fijne samenwerking, meedenken, geduld, service, doorzetters.
Al twee nieuwe fietsen gekocht waar we erg tevreden over zijn. Vriendelijke mensen, vakkundig en behulpzaam. Betrouwbaar en komen afspraken na.
Ik heb contact opgenomen met de werkplaats, omdat de ondersteuning van mijn e-bike het niet deed. Werd klantvriendelijk geholpen en mocht de fiets gelijk brengen, en Leenfiets meegenomen. Mijn geeepareerde e-bike kon ik na 2 vagen weer ophalen. Een goede en snellen service!
Mooie fietsen, goede service, ontzettend vriendelijk personeel die altijd voor je klaarstaan.
Fiets gebracht voor een beurt. 's ochtends gebracht en 's middags kon ik hem weer ophalen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, je krijgt een sms als je fiets klaar is en wat de kosten zijn, geen verrassingen en goede, vriendelijke service.
Gigantische keuze in nieuwe en tweedehands fietsen, goede prijzen en altijd vriendelijke en deskundige verkopers,
Prima, snelle reparatie. Klantvriendelijk geholpen.
schade is goed opgenomen. fijn dat het door jullie rechtstreeks met de verzekering is geregeld. Wachttijd voordat de fiets klaar was wel een beetje lang, anders had ik een 9 gegeven.
Vanuit Hoevelaken rijd ik vanwege service/deskundigheid al jaren met de fiets achterop de auto naar Voorthuizen. Betrouwbaar adres.
De service staat hoog in het vaandel bij Van Beek je wordt behandeld als mens en niet als een nummer. Dit dragen ze uit van vader op zoon. Dus mensen heb je een probleem ga naar van Beek dan raak je nooit van streek.
Voor onze kleinzoon een tweedehands gekocht. Mocht goed proefrijden en nam goed de tijd.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen