Fiets was in goede staat, klaar voor gebruik. Snelle levering en goede service!
Kinderfiets gekocht voor mijn zoon. Goede uitleg met veel geduld. Prachtige kwaliteitsfiets van Batavus voor een eerlijke prijs.
Fiets online gekocht, goed contact, snelle levering
Voor het eerst hebben wij op een e-bike gefietst en er ging een wereld voor ons open, hele goede uitleg over de fietsen en geen probleem als je meerdere fietsen wil testen. Wij hopen heel lang van onze aanschaf te kunnen genieten en wij raden van Beek zeker iedereen aan.
Ik ben zeer tevreden. We werden heel goed geholpen bij de keuze voor de fiets van onze zoon. Duidelijke keuzemogelijkheden. Meedenkende verkoper, die meedenkt bij de keuze voor de grootte van de fiets. Onze zoon is 3,5 en bij een 14 inch fietsje met zijwielen zou hij nog 1,5 jaar vooruit kunnen. We kregen de keuze tussen een dergelijke fietsje of een fiets die wat groter is, waar onze zoon voorlopig nog wel wat jaren op vooruit kan. Ik had nooit gedacht dat hij al zou kunnen fietsen op een 18 inch, met 28 cm frame al goed zou passen. Kortom fijn advies, meedenkend met de klant. En voldoende keuze van passende fietsen.
2 fietsen gekocht, waarvan er met 1 wat mis was. Dit is meteen verholpen. De communicatie per mail en aan de telefoon was prima en de mensen terplekke waren vriendelijk en behulpzaam.
Mijn ATB is weer als nieuw gereviseerd.
Mooie nette tweedehandsfiets gekocht. Gelijk passend zadel erop en in de auto voor me getild Vriendelijk personeel
De communicatie via de mail verliep heel voorspoedig, ter plaatse werd ik ook heel snel geholpen, en de fiets bevalt me ontzettend goed.
Fietsen voor onderhoud aangeboden na aankondiging / afspraak via de website. Prima Minder goed, slecht: Fietsen retour met bon met een overzicht van de standaard werkzaamheden waarbij ik wel mijn twijfels heb. - Spaken spannen nieuw fiets met 250 km op teller? - Software update> oude nieuwe versie vermelding ontbreekt - Fiets gereinigd ?, net zo stoffig als ingeleverd retour - Digitale registratie ? onderhoud? - Alles afgesteld en gesmeerd? Ik verwacht gecontroleerd en indien nodig afgesteld. Beter als je het doet zoals bij een garage een vinkje zetter wat er gedaan is. De berichtgeving per SMS. Mijn sms voor gereed kwam pas laat binnen. Mogelijk beter een email of beide of van te voren afspreken.
Bij Van Beek een prima occasion gekocht voor een nette prijs. Afspraken en communicatie verliepen vlot en netjes. Een enkel nieuw onderdeel erbij gekocht, wegens de prijs daarvan dan nét geen tien, maar ik zou zo teruggaan.
Behulpzaam, vriendelijk, meedenken maar ook ruimte geven om zelf te kijken/proberen. Mooie winkel met super assortiment. Mijn volgende fiets gaat hier zeker vandaan komen. Daar wil ik wel weer een uurtje voor rijden!
Na een technische storing konden wij direct terecht. Binnen een week gerepareerd en ondertussen een uitstekende leenfiets meegkregen.
Goed personeel hebben me netjes geholpen
Aufgrund Corona hat das Team uns bei der Wartung und des Transportes extrem geholfen. So etwas findet man nicht häufig, daher die volle Empfehlung und Unterstützung. Weiter so!!!!!!!!
Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop onze internetbestelling is afgewikkeld. Duidelijk en afspraak nagekomen. Goede fiets en snel bezorgd.
Zeer prettig. Altijd een leenfiets mee.
Goede voorlichting, uitleg en gelukkig genoeg tijd om fietsen uit te testen. Met ophalen ook prima.
Vakkundige adviezen, zeer goed uitgevoerde onderhoudsbeurt!
Telefonisch contact was wel goed en ik kon snel terecht toen mijn accu niet meer wilde opladen. Twee weken eerder dan de eigenlijke servicebeurt gepland was, dus dat was fijn! Fiets ging voor service beurt maar hij rammelt nog en de remmen zijn nagekeken op papier, maar er is niets veranderd, ze deden het niet goed. en nu dus nog niet. Leenfiets had geen goede remmen en een kapotte bel.
2 kinder fietsen tweedehands gekocht. Genoeg aanbod en zeer nette prijzen. Erg tevreden, en de kinderen ook!
Fijn geholpen. Duidelijk en eerlijk. Ook voor service staan ze direct voor je klaar.
Op basis van onze wensen en een goed advies van Henk wisten we na een uur al welke nieuwe én gebruikte e-bike we uitkozen! Een lijstje met een aantal belangrijkste to do zaken (bv wat betreft opladen; als remmen piepen) zou welkom zijn. Spatlap zou standaard bijgeleverd moeten worden.
Fijne zaak heel netjes geholpen echt klantvriendelijk personeel
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen