Mijn ervaring goede afspraken en service kortom prima
Vriendelijk en goede adviezen
De service is prima. Klein puntje wat nog niet goed was, is op zaterdagmiddag om kwart voor vijf (nog steeds vriendelijk) verholpen.
Een goede fietsenmaker die meedenken met de klant
Ik kan me geen betere service wensen.
Goed geregeld allemaal
Heb nog nooit meegemaakt dat een accu elke maand aan de lader moet in de winter als we de fietsen niet gebruiken om te voorkomen dat hij niet meer uit "slaapstand" komt. Iedereen die ik ken die een e- bike heeft is ook sprakeloos, niemand doet dit.
Hallo Linda, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Het is per merk en model e-bike verschillend wanneer en hoe hij aan de lader moet echter is het met iedere e-bike aan te raden hem minimaal 1 keer in de maand aan de lader te doen. Sommige accu's hebben hiervoor een beveiliging en gaan in slaap stand en bepaalde modellen gaan zelfs stuk. Veel mensen weten dit niet, de meeste fabrikanten hebben dit zelfs in hun garantie voorwaarden staan, mocht de accu dan stuk gaan vervalt in sommige gevallen zelfs de fabrieksgarantie. Helaas leest niet iedereen deze voorwaarden maar geven wij het graag als tip mee. Mocht je nog vragen over het wanneer en hoe opladen van je accu hebben mag je altijd even bellen of lang komen. Groetjes het van Beek team.
Mooie winkel veel keus en vriendelijke mensen
Als je dan toch goed advies wil dan is dit bedrijf de beste uit de regio. De medewerkers zijn echt gepassioneerd voor hun vak.. Een groot deel van de fietsen zijn op voorraad . Service top!
tot de volgende servicebeurt.
Klantvriendelijk
Das bestellte Fahrrad wurde per Vorkasse bezahlt und bis zur Versandbereitschaft hat es dann ebenso wie der Versand selbst, etwas gedauert, aber ich bin sehr froh da das Rad sonst derzeit nicht lieferbar gewesen wäre.
We werden goed geholpen en meegezocht naar onze wensen.
Je word goed ge holp daar
Klant vriendelijk en staan als het lukt gelijk voor je klaar. Prachtige zaak. Kom er graag.
Je word fijn geholpen ook voor speciale wensen!
We zijn goed voorgelicht en aan de hand daarvan hebben we de fiets gekocht.We zijn heel blij met de fietsen en hopen op een goede service waar nodig is
De uitleg omtrend het uithalen van de accu had wel gemogen. Dit heb ik zelf thuis moeten ontdekken. Verder wel snel geholpen. Das ook fijn
Op zoek naar een goede tweedehands ebike hebben we met goed advies een fijne fiets gekocht.
Netjes en vakkundig geholpen geven de juiste informatie
Goede service. Goed overleg indien nodig. Doet wat ze beloven en soms nog iets meer.
Begane grond van de winkel alle nieuwe fietsen, en op de 1e verdieping heel veel gebruikte fietsen. We zochten een 2e hands fiets voor mijn vrouw, en vonden daar een hele collectie mooie nette fietsen voor een redelijke prijs. Er werden door een zeer vriendelijke verkoper een aantal uitgezochte fietsen naar beneden gebracht zodat mijn vrouw een stukje kon proef fietsen en een goede keuze kon maken. We hebben toen ook 1 van de fietsen voor haar gekocht.
Daar we nog met de nieuwe aankoop op vakantie wilden en de werkplaats agenda al ram vol zat werd er toch nog geregeld dat hij op tijd klaar was. Dat is service!
Betrouwbaar.
Prima fiets, was leuk om hier een bakfiets te kopen:)
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen