Altijd goed werk

Altijd gewoon goed

Vriendelijk behulpzaam en meedenkend

Vriendelijk en goed geholpen

Zoals we gewend zijn was de service weer goed.

• Advies

Onverwacht een spijker in mijn band, daar is geen band tegen bestand. Fiets op zaterdag gebracht en dinsdag weer op kunnen halen. Jammer alleen dat de vervangende fiets niet al te goede versnellingen had. Dit wel doorgegeven en de fiets wordt gelijk gerepareerd.

• Advies N.v.t.

Geweldige service

Had nog geen ervaring met een E-bike en wilde mijn "gewone" fiets inruilen voor een 2e hands vanwege de hoge kosten voor een nieuwe. Met weinig kennis van zaken om advies gevraagd wat het beste voor mij zou zijn. Naar mijn idee kreeg ik dezelfde aandacht bij het kopen van een gebruikte als dat ik een hele nieuwe E-bike had gekocht. Prima informatie over wat goed zou zijn voor mij en aan mijzelf de keuze welke het zou worden, niets aangepraat of opgedrongen. Inmiddels heel blij met mijn keuze! Complimenten voor een zeer betrouwbaar en klantvriendelijk adres, waar overigens ook mijn "gewone" fiets vandaan kwam.

Prima geholpen

Probleem goed verholpen

Goeie service

Wordt goed geholpen vriendelijk personeel

Kan niet beter

Gewoon goed

• Advies

Makkelijk een afspraak te maken, werd netjes gebeld dat er een nieuw onderdeel besteld moest. Werd netjes gevraagd of ik er op kon wachten of een leenfiets nodig had. Bericht toen de fiets klaar was en ook in de winkel zelf prima geholpen!

Fijn geholpen!

We waren op zoek naar een 2e hands fiets voor onze dochter. We mochten zelf rondkijken, maar konden ook hulp krijgen. Niet opdringerig, heel prettig. En met een mooie fiets de winkel weer verlaten!

Perfecte service

Nadat ik een gebruikte Ebike zonder garantie had gekocht bleek de accu zijn beste tijd gehad te hebben. Op kosten van van het bedrijf is de accu kompleet gerviseert, PERFECT.

Fijne communicatie

goed zoals altijd

Uitgebreide beurt gekregen en als extra de fiets zoals nieuw gepoetst. Betrouwbaar zoals altijd!

• Advies

Verschil in beleving tussen twee werknemers

Door bezoek thuis konden we de fietsen niet op de afgesproken brengen. Na telefonisch overleg mochten we ze later brengen. Plus!! Bij aankomst werden we door een medewerker vriendelijk geholpen. Hij noteerde onze opmerkingen en gaf aan dat het stuur bij het ophalen aangepast zou worden. Om 15.54 ontvingen we een keurige app dat de fietsen klaar waren. De medewerker, die ons hielp, was vriendelijk en behulpzaam, maar toen we het stuur nog veranderd wilden hebben, kwam dat bij ons over dat hij het lastig vond. Hij paste het aan zoals hij dacht dat het goed was. Tip van ons: laat even een rondje rijden en vraag of het beter is. Verder waren de fietsen mooi schoon gemaakt. De Limburgse löss was er mooi afgehaald!! Compliment

Betrouwbaar

De accu van mijn fiets deed het niet meer. Zou zo'n 400 tot 600 euro kunnen kosten om te repareren of te vervangen. Na onderzoek leek de accu in orde. Hij is door hen opgeladen en mogelijk is er toch iets mis met mijn lader. Ik heb maar 19 euro hoeven betalen voor onderzoek en opladen. Ik hoop dat ik hem nu weer zelf kan opladen.

• Advies

Altijd vriendelijk en duidelijk.

• Advies

een fijne fiets en een hele goed service

goede fiets en goed geholpen

Accu

De accu zat los, achterkant , goed advies , Nieuw achterstuk accu, zodat er geen water in kan komen, en weer stevig vast zit.

Fijne winkel

Leuk geholpen met inruil oude en aankoop nieuwe e bike, bij aflevering alle tijd en goede uitleg, kom hier graag!!

Snel en duidelijke info.

Duidelijk, nononsens met een luisterend oor.

• Advies

Prima er is veel aandacht voor de problemen

Men neemt alle tijd voor de klant

Goede service, fijne mensen

Ze nemen de tijd voor je. Jammer dat ik bij de overdracht van een fiets bij een andere klant de service garantie moest vernemen die niet aan mij verteld was.

• Advies

Goed geholpen en de koffie was heerlijk

Werd goed geholpen

Eerlijk

v.Beek is eerlijk met reparaties wordt netjes geholpen. Zo door blijven gaan. Fam . H.Petiet

Een fijne stadsfiets.

Hij fietst fijn.