goede ebike fietsen, alleen kwam er geen korting op de prijs van de fietsen !!
Uitstekend geholpen en ruim aanbod in prachtige fietsen.
Vak mensen ze weten waar ze over praten geduldig met een fiets uitzoeken.
Ik ben heel goed geholpen; er werd goed gevraagd naar mijn wensen en er werd ruim de tijd genomen om te adviseren. Daarnaast waren alle medewerkers erg vriendelijk! Blij dat ik bij Van Beek een nieuwe fiets heb kunnen kopen!
Goed bedrijf.
Keurig geholpen goede service klantvriendelijk
Hartelijk, vriendelijk, welwilend
Tevreden klant
Fijne menensen en goede service
Zie hierboven
Goed geholpen, groot assortiment.
We werden fijn geholpen bij het zoeken naar 2 nieuwe elektrische fietsen.Vri3ndelijk personeel en deskundig op de hoogte van alle voor-en nadelen.
Er werd goed meegedacht met het uitzoeken van een fiets. De verkoper nam alle tijd.
Vanuit de website kan je makkelijk kiezen welke fiets je wilt. Daarna wordt er snel contact opgenomen voor het afleveren van de fiets.
Vriendelijke en goed geholpen
Een prachtige fiets voor mijn kleinzoon.
Zeer goed,snel en vriendelijk geholpen!!
Wij zochten een tweedehands betaalbare fiets voor de camping, uiteindelijk vond ik de fiets voor mij in mijn (groene) kleur. Goed advies gehad en test rondje mogen rijden. Wij miste persoonlijk alleen de reclame sticker van jullie bedrijf op het spatbord achter, daar waren verbaasd over. Niet dat die er perse op moet maar gemiste reclame denk ik dan. Enigszins had ik er nog wel wat meer services verwacht van de opties, je kan een nieuw zadel erbij kiezen voor klein bedrag of deze behouden i.v.m. beschadiging. Ik vindt hem heerlijk zitten, maar het werd niet aangeboden.
Originele beoordeling
nieuwe elektrische fiets gekocht, zeer vlotte verkoop, en alles snel geregeld en thuis gebracht helemaal top
Fijn en goed geholpen!
Goede fietsen prima ervaring alleen 1 rem piepte erg.
Online 2 elektrische fietsen gehuurd. Ze stonden klaar toen we aankwamen. De auto kon geparkeerd worden bij de winkel. Hele fijne fietsen met goede zadels en accu’s. Een aanrader!
Goede service fiets stond al klaar
Alles goed georganiseerd Komen afspraken goed na
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen