Zie onderstaande

Bij de eerste service beurt was mijn ervaring niet wat ik er van verwacht had, Bij het wegfietsen was mijn ondersteuning van de elektrische fiets ver te zoeken! In tweede instantie is dat door u goed verholpen, Dit had voorkomen kunnen worden als er een goede proefrit door de monteur was uitgevoerd, dan had ik niet terug hoeven komen!

• Advies

Top geholpen door de verkoper

Erg prettig en snel geholpen, binnen komen direct t juiste product afrekenen en klaar. Top snel en vakkundig.

Je word netjes geholpen!

Goede service je word netjes geholpen!

Altijd tevreden

• Advies

Keurig volgens afspraak geholpen, Alles netjes en vriendelijk afgehandeld!

Enorm klantvriendelijk!

Ik kwam in de winkel in verband met een gestolen fiets die gelukkig wel verzekerd was. De werknemer die me heeft geholpen stelde me direct gerust en hielp me met het uitzoeken van een nieuwe fiets. Er hing een leuke sfeer, ook onder de werknemers zelf met een grapje her en der. Daarnaast had de man ook nog goede kennis van de fietsen die hij in de winkel had staan, denk aan prijs en soort motor, en ging hij tot het uiterste om ergens een volle accu vandaan te halen. Al met al was het een erg fijne ervaring! Van Beek is zeker aan te raden!

• Advies

Prettig contact en zij komen hun afspraken na

Ik heb een gebruikte e-bike gekocht via internet. De fiets werd via een koerier thuis afgeleverd. Ik moest toen zelf de trappers monteren en stuur en zadel afpassen. Enige schriftelijke instructie hoe dit uit te voeren was wel praktisch geweest. Het heeft mij onnodig veel tijd gekost.

• Advies N.v.t.

Prima reparatie

Goede kosten inschatten Perfect en conform afspraak uitgevoerd

Tevreden ,vriendelijk

• Advies

De eerste onderhoudsbeurt zit in het pakket.

De onderhoudsbeurt is perfect uitgevoerd, de remschijven zijn opgeschuurd waardoor het geluid bij het remmen een stuk minder is geworden. (Bij de achterrem).

• Advies N.v.t.

goed geholpen, prettige mensen

Binnen tien minuten een 2e hands elektrische fiets gekocht Vakmensen die weten waar ze het over hebben

Wordt meteen geholpen.

Ja een goed bedrijf en klant vriendelijk.Groetjes

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

prima en correct

Het probleem was onduidelijk aan de fiets, maar door vakkennis goed opgelost

Nemen de tijd voor de klant ook bij 2e hands

Elke keer dat wij iets heir kopen voor ons zelf of met anderen ervaren we altijd goede service an advies

• Advies

Doortrappen fiets super opgelost.

Goede ervaring.

Goed gecommuniceerd en geholpen

• Advies

Zeer goed en vriendelijk geholpen

We zijn zeer goed en vriendelijk geholpen. Nette prijzen ook!

• Advies

Snelle levering en vriendelijke service medewerkers

Snelle levering en vriendelijk en correcte service

Persoonlijk en vakkundig

Wij wonen zelf in Hoevelaken en hebben recent een electrische fiets voor mijn zoon gekocht. Goed advies, prima inruilprijs voor de oude fiets. Inmiddels hebben we alle fietsen bij Van Beek gekocht en zijn blij met de service.

Goed en vakkundig geholpen

Fietsen in voorraad,bij veel rywielzaken niet leverbaar of lange wachttijden.

• Advies

Koop je volgende fiets bij Van Beek in Voorthuizen !!

Uitstekend geholpen door een medewerker met verstand van zaken (Ruud). Gaf een aantal tips en na een proefrit met een aantal 2-hands fietsen zijn we uiteindelijk met 2 “overjarige“ (nieuwe) modellen vertrokken. Complimenten voor Van Beek in Voorthuizen !!

Heel goed

Goed geholpen

Goede voorlichting van verkoper

Goed geholpen bij keuze nw.fiets

• Advies

Ik vind het een top bedrijf staan altijd voor je klaar en vriendelijk en vakkundig. Houden zo

Goed geholpen

Verbindingsweg 29 A