Zoals altijd heel fijn geholpen
Prettig Geholpen
Twee fietsen ingeruild voor een nieuwe fiets. Prima service en goed advies.
Goede ervaring met deze fietsenmaker, had een lekke band en kreeg tijdelijk een leenfiets mee. Volgende dag was de fiets al voor 09.00 uur gerepareerd. Vriendelijk personeel waan niets teveel voor is.
Ben als nieuwe klant erg goed geholpen.
We zijn goed geholpen bij het vinden van de juiste fiets. Oplossingsgerichte medewerkers.
Aardige mensen
Snel en vriendelijk geholpen, goed advies gekregen. En met een week de fiets rijklaar op kunnen halen en de oude fiets ingeleverd.
Ik ben zoals altijd weer snel en vriendelijk geholpen. Mijn fiets is na een grote schuiver weer als nieuw.
netjes volgens afspraak alles geregeld, dus ik ben zeer tevreden.
Netjes geholpen ga zo door
Deskundig, kindvriendelijk en meedenkend. Heb een kinderfiets gekocht. Deze werd goed geserviced en ze namen de tijd voor een interactie met de kids
Achterspatbord is vervangen, bij het ophalen van de fiets (witte) zat alles onder de zwarte smeer vlekken(niet met schone handen gewerkt) Heb de fiets zelf moeten schoonpoetsen, ik zag het namelijk pas toen ik thuis was.
Spijtig om te lezen dat de fiets niet netjes was schoongemaakt na de reparatie, u bent van harte welkom om langs te komen zodat we dit nog even voor u kunnen verzorgen.
goede service en advies
Super geholpen
Jaren terug hier mijn fiets gekocht, een super fijne fiets! Nu voor reparatie gebracht, kreeg gelukkig een leenfiets want 15 oktober is mijn fiets pas klaar (4 weken later!). Dit vind ik erg lang duren. Er vielen 2 fietsen om, hierin werd ik niet prettig geholpen. Achteraf iets van gezegd, toen wel prettig geholpen.
Vriendelijk bedankt voor de genomen moeite om een review te plaatsen, het is heel erg druk in de werkplaats en hierdoor hebben we op dit moment een langere wachttijd als normaal, helaas. Een kleine reparatie kunnen we vaak nog wel tussendoor plannen maar het maken van een nieuw wiel en een onderhoudsbeurt is helaas niet iets wat even tussendoor kan. We hopen dat u het op de leenfiets met kinderzitje toch kan redden tot dat uw fiets gereed staat. Wat betreft de gevallen fietsen in de showroom was ik eerst ook even van slag, maar fijn dat we er toch weer goed zijn uitgekomen.
Prima oplossing voor mijn ebike die in Barneveld was afgeschreven! Een kleine reparatie voor weinig geld! heel wat anders dan een nieuwe ebike kopen voor 1500 euro. Bedankt firma fietshandel Van Beek
Vriendelijk en goed advies
Goede service en erg klantvriendelijk
geweldige service, perfecte fietsen en erg behulpzaam personeel. Echte aanrader van beek fietshandel-winkel in Voorthuizen...!! Dikke 10
Erg goed geholpen, ook van te voren een duidelijk overzicht van de kosten. Helemaal tevreden!
Dit jaar al twee fietsen bij Van Beek aangeschaft. Je wordt er heel vriendelijk en goed geholpen. En ze zullen je niet gauw iets verkopen waar je niets aan hebt. Een echte aanrader.
Makkelijk afspraak maken en heldere afspraken
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen