Prima fietsenwinkel. Wordt goed geholpen bij keuze te maken. En toen er iets was met de accu van de fiets kreeg ik meteen een nieuwe accu

Geweldige service

Omdat mijn trappers aangepast zijn en ik niet op een vervangende fiets kan fietsen,hebben ze mij snel en geweldig geholpen met een reparatie aan mijn ketting en remsysteem. Top!!

• Advies

Heerlijk gefietst op goede fietsen

Fietsen stonden netjes klaar Goede uitleg en mooie route gekregen

• Advies

Goede service en vriendelijke mensen

Fiets gekocht en goede garantieregeling.

• Advies

Vriendelijk personeel, prima fietsen gehuurd.

Lekker dagje gefietst op de Veluwe. Avond van tevoren gereserveerd. De fietsen moesten nog even klaargezet worden toen wij aankwamen. We werden keurig geholpen. Aardige medewerker.

• Advies N.v.t.
  • Service N.v.t.

suoer service

Stan altijd direct voor je klaar als je problemen hebt met je fiets

Perfecte service

Een ander accu ontvangen voor mijn fiets Prima service

Uitstekend geholpen

Fiets gebracht voor eerste servicebeurt en kon er op wachten . Duidelijke uitleg .Vriendelijk geholpen .

2 elektrische fietsen gehuurd

2 elektrische fietsen gehuurd super geregeld vriendelijke bediening

Vriendelijk en prima contact

Een leuke tweedehands fiets gekocht prima geholpen

• Advies

Ik was op zoek naar een gebruikte fiets. Er is veel keuze. Ik heb daarbij een goed advies gekregen, zodat ik een goede keuze kon maken. Goede afspraken gemaakt over de levering van de fiets.

• Advies

Gewoon heel prettig hoe wij daar geholpen worden

Wij komen uit Amsterdam en staan op de camping in Voorthuizen Wij hebben onze fietsen gekocht bij van Beek en in de onderhoud laten doen en zelfs toen mijn band lek was kon ik meteen langskomen en werd hij meteen dezelfde dag gemaakt. Ook de driewieler van mijn dochter heeft bij van Beek een onderhoudsbeurt gehad hij loopt weer als een zonnetje. Ik had voor mijn dochter haar driewieler een kettingbeschermer nodig Nou die hebben zij voor mij besteld en was twee dagen later al in huis. Ook als je een vraag hebt staan zij altijd voor je klaar ik vind het een fijne rijwielhandel. Groetjes Rob en Ineke Angela

Onderhoud fiets

snel aan de beurt voor onderhoudsbeurt,heldere communicatie.

• Advies

Een fijne verkoper met kennis van zaken.

Je zou kunnen verwachten dat je met zo'n grote keuze aan ebikes m.o.m. 'gestuurd' wordt naar de duurdere fietsen. Nu werden we m.n. geattendeerd op het goedkopere segment en gewezen op de inruilprijzen.

Service

Altijd vriendelijk en bereid om te helpen

Super geholpen

Wat een service

Topzaak

Wij hebben 2 fietsen gekocht bij van beek en er mankeerde wat bij 1 fiets en dat is perfect opgelost. Nu genieten we ervan. Netjes geholpen door verkoper. Het is een mooi opgestelde showroom en je kan er rustig kijken.

• Advies

wordt goed geholpen en vriendelijk personeel

je wordt goed geholpen en als er iets is kun je gelijk komen

Prima vriendelijk

Nou dit vind ik minpunt.ik heb zoveel ingevuld en dan dit verplicht

• Advies

Standaard was afgebroken en dan naar de fietsenmaker Ik zet er gelijk een andere op dat noem ik geweldig Top Van Beek's

Tot nu goed

Alleen nog maar gekocht

• Advies

snelle levering en prima behandeld

zie boven

Perfecte service

Elektrische fietsen gehuurd. Alles stond al klaar en het was geen probleem dat we iets na sluitingstijd terug zouden zijn. Goede fietsen en fijne service.

• Advies N.v.t.

Topservice

Bij mijn fiets van net 1 jaar oud poging tot diefstal. Spaken kapot... Gebeld, fiets gebracht en zelfde middag nog klaar!

Prettige ervaring

Goede voorlichting en vergelijk in type fietsene en accu's voor doel aankoop Vriendelijke verkoper

Verbindingsweg 29 A

3781LR Voorthuizen