Alles netje uitgelegd bij aankoop nieuwe fietsen. Zadel bleek niet fijn te zitten. Niet verwacht maar kreeg nog inruil op zadel en heb andere uitgezocht.
Herstel viel onder garantie en is keurig uitgevoerd. Alles binnen de afgesproken tijd en uiterst vriendelijk geholpen.
Ieder jaar breng ik als we op de camping staan mijn fiets voor een onderhoudsbeurt bij van Beek. Dit zou ik ook in Hoofddorp kunnen doen, maar ik heb een goed gevoel bij van Beek. Als er iets is met de fiets, bellen ze netjes op. En als de fiets klaar is krijg je een appje met het totaalbedrag. Dit vind ik echt fijn! Daarom ben ik superblij met deze service!
Goed geholpen fijn personeel
Was super blij met alle adviezen
Plezierig in de omgang, goed advies, geen overbodige kosten.
Goed advies
Vakkundig advies, vriendelijke mensen. Bij aflevering goede uitleg over de fietsen. Goede service Prettige sfeer in de zaak
Een prachtige rijwielhandel met keuze te over aan mooie fietsen en fiets accessoires. Zeer vriendelijk en deskundig personeel dat echt de moeite vooraf en bij de aflevering voor je doet. Wij zijn blije e-bike rijders geworden. De aanschaf van een nieuwe damesbike met 50% korting op de herenbike was voor ons ideaal. We hebben prachtige QWIC fietsen die we de dag erna gelijk even moesten proberen. Zonde moeite reden we direct al 30 km weg. Alle complimenten! Dank voor de service!
goede kennis van zaken, professioneel afgerond !!
het was een prima ervaring, zoals het hoort
Ik werd zeer vriendelijk geholpen. Samen met de verkoper een prima tweedehands fiets uitgezocht.
Ondanks de drukte op de "actiedag 2e hands fietsen" snel geholpen. Goed advies. Goede kwaliteit fiets. Jammer dat er (achteraf helaas) geen snelbinder op de fiets zat. Kunnen we daar nog wat mee? Jullie hebben mijn mailadres. Ik hoor het graag.
Top geholpen. Vriendelijk en service nog nooit zo meegemaakt. Zo goed. En meedenken
Mijn accu was gevallen, deze langs gebracht voor de verzekering, alles wordt netjes en snel geregeld. Ik kan weer fietsen. Zeer vriendelijk personeel.
word goed geholpen en goede en snelle service
Geholpen en geadviseerd bij het kiezen van de bike voor onze kleinzoon. Direct opgestuurd en vlotte ontvangen
Hier staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ze nemen royaal de tijd voor je om een fiets te zoeken naar jouw wensen. Ik heb veel fietsen getest en kwam uiteindelijk uit bij een fiets naar wens welke ik na een week kon ophalen.
Veel keus. Fijne benadering van medewerkers. Zadel te hard in overleg met klant krijgt de klant een zadel naar keuze.
Goed onderhouden
Super netjes behandeld
Slechts kleine reparatie onder garantie. In een dag klaar.
Vakkundig mensen. En goed overleg van te voren. Zodat je weet waar je aan toe bent.
We zijn zeer goed geholpen door kundige mensen met verstand van zaken en fietsen. Ruime keuze in een mooie winkel..
Positieve klantvriendelijk ervaring
Verbindingsweg 29 A