Heel fijn contact

Vriendelijk en professioneel geholpen

Mooi familiebedrijf

Mooie fiets gekocht, ivm reisafstand kon ik de fiets pas maand later ophalen. Was geen probleem, aanbetalen hoefde ook niet. Bij het ophalen werd alle tijd genomen voor uitleg en advies. Overigens ook een prachtige grote winkel met veel keuze. Echt de moeite waard om daar te gaan kijken als je een nieuwe fiets wilt aanschaffen.

Goed geholpen snelle service

Goed tot zeer goed

Top service

Goede service Standaard vervangen garantie Fiets rijdt weer als een zonnetje na de service beurt

Zeer klantvriendelijk

• Advies

Bellen je vantevoren over de eventuele kosten. Nette vriendelijke mensen.

Service

Via whatsapp was de reservering van een kinderfiets prima te regelen. De volgende dag stond de fiets al klaar en werd de koop ook prima afgehandeld.

Kundige en vriendelijke service

Afgelopen week heb ik mijn fiets ingeruild. Ik werd vriendelijk en snel maar zeker deskundig geholpen. Het was mij het ritje vanuit Amsterdam zeker waard. Ik kan weer jaren met veel plezier tochtjes maken.

• Advies

Mooie fietsen winkel met heel veel fietsen in allerlei soorten

Vakkundig en vriendelijk

Vakkundig en vriendelijk personeel. Groot assortiment. Komen afspraken na en je gaat tevreden de deur uit.

Zoals altijd geweldig

Altijd goed advies service en behulpzaam personeel

Goede service, vriendelijk personeel

We zijn opnieuw blij verrast door de fijne service van Van Beek. Personeel is vriendelijk en betrokken. We zijn blij met onze nieuwe fiets!

Super geholpen!

Super geholpen en nog steeds. Communicatie is ook echt top!

• Advies

Goed geholpen door fijn personeel

Bij het uitzoeken van 2 tweedehands kinder fietsen zijn we goed geholpen en hebben we goed advies gehad met als resultaat dat we met 2 fietsen de winkel uit gegaan zijn.

heel fijn geholpen

super goede service.

Super service

Onlangs onze beider fietsen voor onderhoud gebracht. Super tevreden weer, zo als elk jaar.

• Advies N.v.t.

Heerlijke dag gemountainbiked door de bossen

We kregen goede fietsen mee en we hebben de ATB route van 49km gedaan die op de website van Van Beek staat. Die route hadden we op onze fietscomputer gezet. Dat werkte perfect. Een hele mooie route door de natuur. Veel bos en heide. Perfect bedacht. Lekker lunchen bij 't Genot van Garderen. Toen we terugkwamen kregen we een bakje koffie in de winkel. Klein minpuntje was dat het slot wat olie nodig had, die ging bijna niet meer open toen we klaar waren met lunchen. Dat was even spannend, maar het slot sprong gelukkig toch nog open. Al met al een aanrader dus!

Goed geholpen

• Advies

Hele mooie zaak, veel keus, vriendelijke mensen

Zie hier boven.

• Advies

Heel tevreden met de onderhoudsbeurt van mijn nieuwe elektrische fiets!

Fijn dat ik gebruik kon maken van een (elektrische) leenfiets toe mijn eigen fiets een onderhoudsbeurt kreeg.

Klantvriendelijk en professioneel

Mooie, uitgebreide collectie zowel nieuw als 2e hands. Fijne verkopers, vriendelijk, eerlijk en transparant. Goede service verlening.

Geweldige service super geholpen

Bij binnenkomst vriendelijk geholpen door een verkoper. Die stuurde me door naar een collega die alles tot de puntjes heeft uitgelegd. Bij het ophalen van de fiets waren de beide heren ook aanwezig en hebben mij weer fantastisch geholpen!! Heren jullie zijn toppers

• Advies

Super, vriendelijk personeel en goed geholpen

Positief

• Advies

Service is netjes uitgevoerd. Kreeg een elektrische leenfiets mee. Er werd een sms gestuurd dat de fiets klaar was incl een betaallink.

Verbindingsweg 29 A

3781LR Voorthuizen