Heel fijn contact
Vriendelijk en professioneel geholpen
Mooie fiets gekocht, ivm reisafstand kon ik de fiets pas maand later ophalen. Was geen probleem, aanbetalen hoefde ook niet. Bij het ophalen werd alle tijd genomen voor uitleg en advies. Overigens ook een prachtige grote winkel met veel keuze. Echt de moeite waard om daar te gaan kijken als je een nieuwe fiets wilt aanschaffen.
Goed tot zeer goed
Goede service Standaard vervangen garantie Fiets rijdt weer als een zonnetje na de service beurt
Bellen je vantevoren over de eventuele kosten. Nette vriendelijke mensen.
Via whatsapp was de reservering van een kinderfiets prima te regelen. De volgende dag stond de fiets al klaar en werd de koop ook prima afgehandeld.
Afgelopen week heb ik mijn fiets ingeruild. Ik werd vriendelijk en snel maar zeker deskundig geholpen. Het was mij het ritje vanuit Amsterdam zeker waard. Ik kan weer jaren met veel plezier tochtjes maken.
Mooie fietsen winkel met heel veel fietsen in allerlei soorten
Vakkundig en vriendelijk personeel. Groot assortiment. Komen afspraken na en je gaat tevreden de deur uit.
Altijd goed advies service en behulpzaam personeel
We zijn opnieuw blij verrast door de fijne service van Van Beek. Personeel is vriendelijk en betrokken. We zijn blij met onze nieuwe fiets!
Super geholpen en nog steeds. Communicatie is ook echt top!
Bij het uitzoeken van 2 tweedehands kinder fietsen zijn we goed geholpen en hebben we goed advies gehad met als resultaat dat we met 2 fietsen de winkel uit gegaan zijn.
super goede service.
Onlangs onze beider fietsen voor onderhoud gebracht. Super tevreden weer, zo als elk jaar.
We kregen goede fietsen mee en we hebben de ATB route van 49km gedaan die op de website van Van Beek staat. Die route hadden we op onze fietscomputer gezet. Dat werkte perfect. Een hele mooie route door de natuur. Veel bos en heide. Perfect bedacht. Lekker lunchen bij 't Genot van Garderen. Toen we terugkwamen kregen we een bakje koffie in de winkel. Klein minpuntje was dat het slot wat olie nodig had, die ging bijna niet meer open toen we klaar waren met lunchen. Dat was even spannend, maar het slot sprong gelukkig toch nog open. Al met al een aanrader dus!
Goed geholpen
Zie hier boven.
Fijn dat ik gebruik kon maken van een (elektrische) leenfiets toe mijn eigen fiets een onderhoudsbeurt kreeg.
Mooie, uitgebreide collectie zowel nieuw als 2e hands. Fijne verkopers, vriendelijk, eerlijk en transparant. Goede service verlening.
Bij binnenkomst vriendelijk geholpen door een verkoper. Die stuurde me door naar een collega die alles tot de puntjes heeft uitgelegd. Bij het ophalen van de fiets waren de beide heren ook aanwezig en hebben mij weer fantastisch geholpen!! Heren jullie zijn toppers
Positief
Service is netjes uitgevoerd. Kreeg een elektrische leenfiets mee. Er werd een sms gestuurd dat de fiets klaar was incl een betaallink.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen