VLOTTE AFHANDELING

KOOPPRIJS ELEKTRISCHE FIETS ,MET INRUIL GEBRUIKTE FIETS IN EEN KWARTIER AFGEHANDELD,IK DENK IEDEREEN TEVREDEN.

• Advies

Goed geadviseerd over de nieuw aan te schaffen fiets.

Men is vriendelijk en beschikt over kennis over hun producten. Ze zijn betrokken bij hun klanten, wat een vertrouwd gevoel geeft. Ik ga genieten van mijn nieuwe fiets!

kundige en goede service

Nadat mijn elektrische fiets ten wensen overliet, naar van Beek's rijwielhandel gegaan. Een goede service, kundige begeleiding. Eerst een aantal fietsen geprobeerd en een fiets uitgekozen. Deze elektrische fiets is naar mijn wensen aangepast. Twijfel niet, bij van Beek's rijwielhandel ben je aan het juiste adres. Je krijgt advies op maat en er wordt met je meegedacht in mogelijkheden. Ik zeg doen!

Fijne winkel

Vriendelijke mensen, goed geholpen

Helemaal perfect

Zowel het afspreken als de verdere service was prima

Fijn en prettig geholpen

Mensen die hun werk goed doen

• Advies

Grote winkel met uitgebreide keuze en vakkundig personeel

Zowel bij aanschaf als bij ophalen nieuwe ebikes vriendelijk en goed geholpen. Vakkundig en nemen de tijd. Ondanks uitgebreide fine tuning nog niet optimaal, maar dat kan verholpen worden bij gratis 500km beurt.

• Advies

Top zaak met aller vriendelijkst personee!

Eerlijk advies, breed scala aan fietsen, alle prijsklassen en goede inruilwaarde. Prima betaal mogelijkheden, ook van uit huis, heldere factuur, gewoon zo als het hoort!!

Zo als altijd tevreden.

Altijd tevreden en goed te woord gestaan en snelle afhandeling, top.

Top bedrijf

Ruim assortiment, goed advies, nemen ruimschoots de tijd voor je, zeer vriendelijk personeel wat hun vak verstaat.

• Advies

Uitstekend, vlotte hulp en plezierig contact.

idem

Heel goed geholpen

Heel goed en vriendelijk geholpen. Fijne zaak, groot assortiment

Plezierig

Nette fiets gehuurd!

Netjes geholpen bij de balie, fiets was goed verzorgd, inname bij terug brengen ging vlot.

Topservice

Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Snel opgelost. En ik kan weer lekker fietsen

• Advies

Alles netje uitgelegd bij aankoop nieuwe fietsen. Zadel bleek niet fijn te zitten. Niet verwacht maar kreeg nog inruil op zadel en heb andere uitgezocht.

• Advies

Alles volgens afspraak geregeld en vriendelijke personeel

Herstel viel onder garantie en is keurig uitgevoerd. Alles binnen de afgesproken tijd en uiterst vriendelijk geholpen.

• Advies

Superblij met de service van van Beek

Ieder jaar breng ik als we op de camping staan mijn fiets voor een onderhoudsbeurt bij van Beek. Dit zou ik ook in Hoofddorp kunnen doen, maar ik heb een goed gevoel bij van Beek. Als er iets is met de fiets, bellen ze netjes op. En als de fiets klaar is krijg je een appje met het totaalbedrag. Dit vind ik echt fijn! Daarom ben ik superblij met deze service!

Goed geholpen

Goed geholpen fijn personeel

• Advies

Was super blij met alle adviezen

• Advies

Plezierig in de omgang, goed advies, geen overbodige kosten.

• Advies N.v.t.

Fijne en vriendelijke medewerkers

Goed advies

• Advies

Fijne zaak met genoeg keuze

Vakkundig advies, vriendelijke mensen. Bij aflevering goede uitleg over de fietsen. Goede service Prettige sfeer in de zaak

• Advies

Perfecte service en mooie actie voor twee e-bikes

Een prachtige rijwielhandel met keuze te over aan mooie fietsen en fiets accessoires. Zeer vriendelijk en deskundig personeel dat echt de moeite vooraf en bij de aflevering voor je doet. Wij zijn blije e-bike rijders geworden. De aanschaf van een nieuwe damesbike met 50% korting op de herenbike was voor ons ideaal. We hebben prachtige QWIC fietsen die we de dag erna gelijk even moesten proberen. Zonde moeite reden we direct al 30 km weg. Alle complimenten! Dank voor de service!

Verbindingsweg 29 A

3781LR Voorthuizen