KOOPPRIJS ELEKTRISCHE FIETS ,MET INRUIL GEBRUIKTE FIETS IN EEN KWARTIER AFGEHANDELD,IK DENK IEDEREEN TEVREDEN.
Men is vriendelijk en beschikt over kennis over hun producten. Ze zijn betrokken bij hun klanten, wat een vertrouwd gevoel geeft. Ik ga genieten van mijn nieuwe fiets!
Nadat mijn elektrische fiets ten wensen overliet, naar van Beek's rijwielhandel gegaan. Een goede service, kundige begeleiding. Eerst een aantal fietsen geprobeerd en een fiets uitgekozen. Deze elektrische fiets is naar mijn wensen aangepast. Twijfel niet, bij van Beek's rijwielhandel ben je aan het juiste adres. Je krijgt advies op maat en er wordt met je meegedacht in mogelijkheden. Ik zeg doen!
Goedendag Christel, Hartelijk dank voor je leuke reactie, hier doen we het voor!!
Vriendelijke mensen, goed geholpen
Zowel het afspreken als de verdere service was prima
Mensen die hun werk goed doen
Zowel bij aanschaf als bij ophalen nieuwe ebikes vriendelijk en goed geholpen. Vakkundig en nemen de tijd. Ondanks uitgebreide fine tuning nog niet optimaal, maar dat kan verholpen worden bij gratis 500km beurt.
Eerlijk advies, breed scala aan fietsen, alle prijsklassen en goede inruilwaarde. Prima betaal mogelijkheden, ook van uit huis, heldere factuur, gewoon zo als het hoort!!
Altijd tevreden en goed te woord gestaan en snelle afhandeling, top.
Ruim assortiment, goed advies, nemen ruimschoots de tijd voor je, zeer vriendelijk personeel wat hun vak verstaat.
idem
Heel goed en vriendelijk geholpen. Fijne zaak, groot assortiment
Plezierig
Netjes geholpen bij de balie, fiets was goed verzorgd, inname bij terug brengen ging vlot.
Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Snel opgelost. En ik kan weer lekker fietsen
Alles netje uitgelegd bij aankoop nieuwe fietsen. Zadel bleek niet fijn te zitten. Niet verwacht maar kreeg nog inruil op zadel en heb andere uitgezocht.
Herstel viel onder garantie en is keurig uitgevoerd. Alles binnen de afgesproken tijd en uiterst vriendelijk geholpen.
Ieder jaar breng ik als we op de camping staan mijn fiets voor een onderhoudsbeurt bij van Beek. Dit zou ik ook in Hoofddorp kunnen doen, maar ik heb een goed gevoel bij van Beek. Als er iets is met de fiets, bellen ze netjes op. En als de fiets klaar is krijg je een appje met het totaalbedrag. Dit vind ik echt fijn! Daarom ben ik superblij met deze service!
Goed geholpen fijn personeel
Was super blij met alle adviezen
Plezierig in de omgang, goed advies, geen overbodige kosten.
Goed advies
Vakkundig advies, vriendelijke mensen. Bij aflevering goede uitleg over de fietsen. Goede service Prettige sfeer in de zaak
Een prachtige rijwielhandel met keuze te over aan mooie fietsen en fiets accessoires. Zeer vriendelijk en deskundig personeel dat echt de moeite vooraf en bij de aflevering voor je doet. Wij zijn blije e-bike rijders geworden. De aanschaf van een nieuwe damesbike met 50% korting op de herenbike was voor ons ideaal. We hebben prachtige QWIC fietsen die we de dag erna gelijk even moesten proberen. Zonde moeite reden we direct al 30 km weg. Alle complimenten! Dank voor de service!
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen