supergoed

heel goede service

Zeer tevreden .

Goed advies en goede afhandeling.

Prettig en professioneel

Personeel heeft mankement snel en goed gemaakt. We konden de fiets na onze vakantie ophalen. Geen stress om de fiets snel op te halen omdat hij in de weg staat. Onderdelen die onder garantie vielen ( 2e hands fiets) werden zonder probleem van de bon gehaald.

• Advies

keurig netjes en snel geholpen in de winkel

super snel geholpen om een sportieve 2e hands te kopen en de oude in te ruilen voor een nette prijs. brinkmarkt.nl

Goed geholpen

Vriendelijke en goed geadviseerd

Goed en lekker amicaal.

Mijn ervaringen zijn positief.

Dit keer tegenvallend

tegenvallend omdat de garantie niet werd toegepast op reparatie op een batterij van 2,5 jaar oud. Reden fabriek is failliet gegaan en doorstart bedrijf nam de garantie niet over. Mijn verwachting was dat men mij als klant wel gedeeltelijk had tegemoet kunnen komen. misschien tegemoetkoming in arbeid of iets dergelijks. Maar helaas niets van dit alles.

• Advies N.v.t.

Ze doen wat ze beloven

Tweedehands stadsfiets gekocht - go ede staat en keurig klaargemaakt volgens de afspraak. Vriendelijk.personeel en goede communicatie via mail en WhatsApp. Top. Vaklui

Top service

Klant vriendelijk, en nemen de tijd voor je. Uit eindelijk 4 mooie fietsen gekocht.

Fijne zaak om te komen

Snel en vakkundig geholpen.

• Advies

Alles was best goed geregeld

We waren op de Actie dag in April en werden goed te word gestaan en konden div fietsen testen . we kozen voor een Voque Zenda Fiets en konden onze 12jr oude Qwic inruilen . Kregen netjes een W app toen de fiets opgehaald kon worden . Toen we de fiets ophaalden kregen we van de ( denk) jongste medewerker netjes een uitleg over de fiets en de bediening .

Goed dat er 1.persoon voor mij was

Hij wist niet dat ik naar huis wilde fietsen. Het 2e slot was onbruikbaar want de sleutels zaten met een tierap vast. De instructie voor het gebruik was snel beknopt en onduidelijk wat onderweg naar huis voor problemen zorgde. Op mijn verzoek werd nog een snelbinder en een spiegel gemonteerd. Hij vroeg niet hoe ik de spiegel wilde waardoor hij nu niet goed zit. Hij suggereerde dat mijn man de spiegel wel correct kon zetten.

Prima geregeld

Je wordt er keurig geholpen En hebben alle tijd voor je

• Advies

Goeie service door vriendelijk personeel

We zijn zowel bij het kopen als bij de aflevering goed geholpen door vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Matig tot voldoende

Bij de aflevering van de twee E-bikes was de uitleg van de dienstdoende medewerker onder de maat. Thuis hebben we alles zelf moeten ontdekken. Verder na gebruik van de eerste 150 km is bij een van de E bikes de batterij onvoldoende, ondanks de aangekochte 540Wh batterij blijkt de maximale Range bij volle batterij slechts 100 km te zijn. Gaarne uw reactie hierop. H. van Amerongen Bleekveld 4 Hoevelaken 06 1919 6863

• Advies

service goed, maar dat wij €50 moeten betalen terwijl de fiets verzekerd is vonden wij vreemd

nvt

• Advies N.v.t.

Zeer goede service en professioneel geholpen

Prima service snel geholpen

• Advies

goed verlopen hoop dat het zo blijft

Goed geholpen

alles volgens afspraak verlopen

• Advies

Fijn geholpen en goede service

Na enkele jaren op een e-bike te hebben gefietst, kreeg ik tijdens het fietsen steeds vaker last van mijn zadel. Bij Van Beek een nieuw zadel gekocht, dat direct voor mij is gemonteerd. Ik mag het twee weken uitproberen; bevalt het niet, dan kan ik een ander zadel proberen. Mooie service!

We zijn netjes geholpen

Terwijl het best druk was werden wel al snel klantvriendelijk geholpen.

Prima klantvriendelijk bedrijf.

Van Beek is een goed en klantvriendelijk bedrijf met een enorme keuze aan fietsen/e-bikes. Wij hebben daar al vier e-bikes gekocht en dat is niet zomaar. Je krijgt namelijk prima service en advies. Wij komen daarom zeker terug.

• Advies

Super mooie en Fijne zaak goeie survice top mannen ga zo door

• Advies

Fijn contact. Fietsen stonden al keurig klaar. Zelfs toen we na sluitingstijd terugkwamen konden we de fietsen gewoon inleveren.

Verbindingsweg 29 A

3781LR Voorthuizen