Geweldige service super geholpen

Bij binnenkomst vriendelijk geholpen door een verkoper. Die stuurde me door naar een collega die alles tot de puntjes heeft uitgelegd. Bij het ophalen van de fiets waren de beide heren ook aanwezig en hebben mij weer fantastisch geholpen!! Heren jullie zijn toppers

• Advies

Super, vriendelijk personeel en goed geholpen

Positief

• Advies

Service is netjes uitgevoerd. Kreeg een elektrische leenfiets mee. Er werd een sms gestuurd dat de fiets klaar was incl een betaallink.

Goeie service

Ben het gewend dat jullie goeie service hebben omdat ik altijd een andere (nieuwe) fiets bij jullie koop en ik geef het door aan andere mensen..die dan ook weer bij jullie een andere fiets kopen..alleen jammer dat ik een dag langer moest wachten op mijn nieuwe fiets..heb goeie tekst en uitleg gekregen die de fiets kwam brengen..en hij heeft me ook weer geholpen om een zadel te verwisselen..maar jullie zijn een goeie fietsenmaker ga zo door .

Alles gedaan volgens afspraak

En die mooie gepoetste fiets die je dan ophaalt….

Gewoon top

Prima geregeld snel en goed top zaakje

die zijn goed

goed geholpen

• Advies N.v.t.

Fijne afhandeling van de fiets van onze zoon.

Onze Zoon is niet al te groot, maar hij wilde niet een kinderfiets. Nou heeft hij een kleine volwassene fiets met een laag zadel. Onze zoon blij en wij natuurlijk ook blij. Zeer goed op gelost!

Klasse

4 maanden terug nieuwe Batavus Altura gekocht met dik hangslot dat ik de fiets ook ergens aan vast kan zetten. Het slot ging meteen al niet lekker. Na 1 week was het slot stuk. Het gedeelte wat je dan in het slot zelf steekt daar was de stof van los en het werkte ook niet meer. Terug gegaan en een meneer van de werkplaats zei dat hij het kon maken. Maar daarna bleeft het slot niet lekker gaan. Altijd Wrikken om open en ook weer dicht te maken. Tot paar weken terug het slot weer niets deed. Terug en vroeg of ze er wat mee konden maar vertelde ook dat het slot nooit goed gewerkt had. Nou toen kreeg ik een nieuw slot en deze werkt zoals het moet, het sleuteltje erin en draaien en op slot. Nogmaals bedankt voor de service.

• Advies

Fijn ontvangen, Volgens plan weer gereed. Geweldige service.

Fijn bedrijf. Klantvriendelijk in elk opzicht. Eerdere afspraak kon zonder problemen verzet worden. Opmerkingen aan fiets netjes verholpen

Super service

Heel fijn en snel geholpen. We kwamen voor een nieuwe fiets. Proefritje gemaakt en de fiets werd direct rijklaar gemaakt. Dit spaarde ons een extra rit of bezorgkosten uit. Niet te duur. Wij zijn zeer tevreden.

Top service!

Enorm prettige service, hoge kwaliteitproducten. Typisch voorbeeld van hoe fijn het is om langs echt een goede winkel te gaan. Zeer tevreden klant!

Goed en service gericht bedrijf VAN BEEK

Goede ervaring en vriendelijk personeel !!!!!!

• Advies

Beter dan dit heb ik nog niet ontdekt

Super bedrijf heeft een luisterend oor en denkt met ander mans portemonnee mee echt een aanrader

Zeer goed geholpen

kundig de reparatie en service beurt gedaan

TOP!!

Fijne fietsenmaker, die alles uitlegt en met je meedenkt

• Advies

Prima geholpen en veel keus

Bij keuze voor een E bike goede uitleg gekregen. Ook bij de oplevering is er ruim tijd genomen om de werking van de fiets toe te lichten.

• Service N.v.t.

Goede en snelle service

Zoals altijd weer prima geholpen. Electrische fiets van mijn vader voor mijn zoon laten opknappen. Accu capaciteit vernieuwd. Is weer als nieuw.

• Advies

jaarlijkse onderhoud geheel conform afspraak uitgevoerd

perfecte service inl. het beschikbaar stellen van een leenfiets

• Advies N.v.t.

Snelle service en fijne mensen

prima geholpen

uitstekend

Fijn geholpen

Fiets doet het weer prima

• Advies

Goed persoonlijk advies en nemen snel contact op.

Goede ervaringen met afhandelen van noodzakelijke reparaties.

Prima geholpen

Kwam voor de derde keer voor het zelfde euvel. Schavend geluid tijdens rondwenteling trappers. Schijfremmen vervangen, en versnellingsnaaf gespoeld. Gaat aantal kilometers goed, maar heb het idee dat het geluid van tijd tot tijd terugkeerd. Zie het een paar weken aan.

• Advies

Vriendelijk en goed geholpen.

Vriendelijk en goed geholpen, bij de keuze voor een tweedehands fiets voor mijn dochter. Ruim assortiment.

• Service N.v.t.

Verbindingsweg 29 A