Fijne mensen die je goed helpen en uitleggen.
Topservice weer en netjes dat de reparatie zo is verholpen.
Goed geholpen. Vriendelijk personeel! Persoonlijke aanpassingen na aantal dagen: geen moeite teveel.
Goede en snelle service terwijl ze heel druk zijn en altijd een vriendelijk woord
Onze zoon had een ongeluk gehad met de fiets. Deze kon niet direct gemaakt worden en werd ingepland. Voor de tussenliggende periode kreeg hij een electrische leenfiets mee zodat hij direct weer van vervoer voorzien was. Super attent! De fiets was volgens afspraak op de afgesproken datum gerepareerd. Wij zijn erg tevreden!
Telefonisch probleem voorgelegd, konden zelfde dag komen, werd geluisterd naar defect(en). Helaas kon het niet direct verholpen worden, afspraak werd in gepland voor ruim week later. Wel stond er al een leenfiets klaar. Dag eerder dan vlg agenda was fiets klaar. Fiets doet t goed, maar valt wel nog steeds snel uit, op bv hobbelige kasseienweg of een spoorwegovergang.
Goede service en goed rn vriendelijk personeel
Heel erg fijn.
Mijn voorband was lek en ze zeiden dat ik ingepland moest worden maar toen ik zei dat ik uit Zwartebroek kwam en dat ik 80 was mocht ik direct komen.
Ruim de tijd voor mij genomen om te kijken welke fiets het beste bij mij past.
ik ga weer daar kopen
Keurige wekelijkse update over levering.Goede en zorgvuldige uitleg over de fiets.
Alles was keurig in orde en volgens afspraak.
Eerlijk advies. Ook als ze er zelf niet beter van worden. Niet altijd nieuw willen verkopen, maar ook kijken of het oude kan worden gerepareerd. Dat is wat ze bij van Beek doen! Al 2x een uitstekende ervaring daarmee gehad.
Wij hebben 2 nieuwe e-bikes gekocht bij van Beek Goed geholpen Leuke aardige mensen En erg behulpzaam Wij blij en heerlijk fietsen Bedankt voor de service Groet
Heel tevreden goed advies
Ik werd gelijk goed geholpen, en ging tevreden en met een nieuwe fiets naar huis!
Zeer goed geholpen en alle vragen beantwoord Alleen de zeer lange wachttijden vind ik wel een puntje van aandacht
Goedendag, dank voor uw positieve beoordeling, helaas hebben we op dit moment te kampen met 3 langdurig zieken en op een team van 10 man en daardoor lopen de wachttijden qua onderhoud helaas op.
We worden altijd vriendelijk ontvangen en zéér goede service!
heel goede service
Goed advies en goede afhandeling.
Personeel heeft mankement snel en goed gemaakt. We konden de fiets na onze vakantie ophalen. Geen stress om de fiets snel op te halen omdat hij in de weg staat. Onderdelen die onder garantie vielen ( 2e hands fiets) werden zonder probleem van de bon gehaald.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen