Laden reviews...
496 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een positief beeld van de winkelervaring. Klanten prijzen vriendelijk en deskundig personeel, duidelijke adviezen en een breed assortiment fietsen. Vele reacties noemen goede service, duidelijke communicatie en een prettige winkelomgeving. Al met al wordt Van Beek Fietsen gezien als een betrouwbare partner voor aankoop en service.
Goed geholpen met mijn vraag en afspraak nagekomen. Super tevreden.
Ronald
Zoeterwoude
Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. We hadden onverwachts 2 fietsen minder nodig en konden dit zonder problemen annuleren. Het al eerder betaalde geld was binnen een paar dagen terug op de rekening!! Fietsen waren prima, terugbrengen op zondag was goed geregeld en we konden de auto ook laten staan. Kortom, topbedrijf!! Ingrid
Ingrid Jansen
Rheden
De verkoper moet nog e.e.a leren. Uitleg over de nieuwe fiets erg matig. Denk wel goed vertand van zaken, maar kan het niet zo goed over brengen op de klant. Fiets is perfect.
De Ridder
Erik
Barneveld
Enorm aanbod van gebruikte fietsen, overzichtelijk verzameld per soort. Daarnaast vooral veel keuze voor elektrisch. Fijn geholpen, we hebben gevonden waar we naar op zoek waren.
Herbert Coenen
UTRECHT
De vooraf afgesproken werkzaamheden zijn volledig correct uitgegevoerd. Een pluim
26 June 2026
G.H. de Soeten
Hoevelaken
Helemaal goed. Kan niets bedenken wat beter kan!
Jacco
Amersfoort
Mijn fiets was helaas gevallen en had wat schade opgelopen. Even een belletje en ik mocht mijn fiets brengen... binnen een week was deze weer gereed. Ik kon zo nodig een leenfiets krijgen. Dit was niet nodig, maar top service
Paola
Klantvriendelijk geholpen
N.v.t.
K G Nanninga
Putten
Fiets gebracht voor reparatie en weer snel gemaakt.
Hans
Leusden
Mijn accu van mijn fiets laden niet meer op, kreeg dezelfde dag een nieuwe accu omdat ik zondags op vakantie ging, super!
N.v.t.
Bert Blankespoor
Voorthuizen
De reden waarom ik maar 3 sterren geef, is omdat ik 19 mei een nieuwe Batavus via een leaseplan heb gekocht en ik hen 18 juni pas kon ophalen. Een hele maand gewacht dus, terwijl ie op voorraad was. Dat vond ik erg teleurstellend. Verder is het echt een hele goede fietsenwinkel met erg vakkundig personeel en erg vriendelijk. Ik kom hier al jaren.
Yvonne Boersma
Stroe
Alles goed geregeld, Dik tevreden
Henk van Ginkel
Barneveld
Fijne fiets en goede hulp! Ik heb 695 euro betaald voor een tweedehands fiets! Helaas zag ik precies dezelfde de volgende dag in het dorp voor 450 euro! Dat was wel een tegenvaller!
Marjon
Kootwijk
Nieuwe fiets gekocht en twee oude ingeruild. Duidelijke afspraken en goede service, top geregeld.
Ron
Voorthuizen
Veel eerder klaar als afgesproken
M van den Berg
Voorthuizen
Prima contact- en overlegmogelijkheden. Jammer dat de reparatie niet in één keer was opgelost.
Fokke Hessels
Ermelo
Mijn fietsen nieuw gekocht bij van Beek Nu maar 1745 km gefietst motor kapot aangegeven dat ik het niet klopt dat die nu al kapot is fietsen zijn 6 jaar maar wat is nou 1745 km niks Nog aangegeven bij de eigenaar maar hielp niet ik heb betaald de man die met mij afrekenende zei het nog...met deze kilometers mag eigelijk niet en dat vind ik ook dus mijn conclusie is gewoon slecht met de kilometers die de fiets heeft slecht
Beveelt niet aan
23 June 2026
Mc Meijdam
Goedendag meneer Meijdam,
Wij betreuren het ook dat de motor defect is, er is kortsluiting ontstaan in de motor en daardoor zijn de motor en de kabels defect gegaan / gesmolten.
Helaas heeft dit niet iets met kilometers te maken. Bij Batavus kijken ze alleen naar de aankoopdatum van de fiets maar niet naar de kilometers helaas.
Wij zijn hierin ook afhankelijk van de richtlijnen van Batavus.
Wel spijtig dat we hierdoor een onvoldoende beoordeling moeten ontvangen.
Ondanks dit veel plezier met de fiets gewenst
De versnelling was kapot, ongevraagd is er een update van mijn batterij gedaan, maar het probleem waarvoor ik twee weken in de wacht heb gestaan is helaas niet opgelost. Ik zal snel een nieuwe afspraak moeten maken, terwijl ik mijn fiets niet steeds zo lang kan missen.
Beveelt niet aan
21 June 2026
E.
Voorthuizen
Je geeft met een goed gevoel geld uit aan een fiets die bij je past
21 June 2026
Jeroen Leppers
Veenendaal
Vriendelijke medewerkers en eerlijke deal bij inruil oude fietsen.
18 June 2026
Harry
Dieren
De fiets gebracht voor tweede service beurt. Kreeg koffie aangeboden en kon aan de tafel wachten totdat de fiets weer keurig klaarstond.
Marjolein
Nijkerk
Ik was voor mijn zoon op zoek naar een 2e hands tourfiets en ben fijn geholpen. Goed advies, meteen de fiets een beetje aangepast en meteen mee kunnen nemen. Kind blij, moeder blij.
Daniëlle
Soesterberg
Verkoper geeft goed uitleg en bij ophalen ook goede uitleg, het enige is alleen dat beide vrij snel praten maar je mag altijd terugkomen net zo lang tot je het snapt heel veel geduld.
Dravia
M-B
Samen met mijn vrouw voor het eerst hier geweest. Twee nieuwe fietsen gekocht na goede voorlichting. Fiets van mijn vrouw bleek een montagefoutje te hebben. Is naar tevredenheid opgelost.
Peter
Verbindingsweg 29 A