Vriendelijk personeel en goede service
Positief
Ervaring goed
Alles goed verzorgd Leen fiest Fiets vakundig gemaakt
Onze fietsen moesten voor een servicebeurt. Goede en snelle service
Ik zocht een fiets voor onze dochter en had de keus uit zowel 2e hands als nieuw. Door de verkoper zeer goed geholpen en uiteindelijk een fiets gevonden. Voor en nadelen van de fietsen besproken
rustig rond gekeken, goed geholpen
We zijn goed geholpen. Nemen de tijd voor je. Goed advies voor 2de hands fiets. Goeie prijs- kwaliteit verhouding.
Prima service en meedenken met de klant.
Nette en vriendelijke medewerkers en uitstekende service !! Zeer aan te bevelen !!
En ze repareren gewoon de Amslod van mijn vrouw.
Meedenkend
Goede service, snelle en correcte hulp. Denken mee, niets anders dan lof voor van Beek's Rijwielhandel
Er was helaas wel een kleine tegenvaller bij de nieuwe fiets Fiets met auto opgehaald; afstand naar huis 20 km. Al zelfde dag - standaard viel er af (zelf opnieuw vastgezet) - zadel zat los en bij eerste fietstocht zakte ik naar beneden (zelf weer vastgezet) - inmiddels 3 klepjes van jasbeschermer afgevallen (moeten nog opnieuw bevestigd) Extra lastig, omdat we niet in Voorthuizen wonen!
Goedendag, Dank voor uw reactie, heel erg vervelend en spijtig om te horen. Fijn dat u het zadel en standaard zelf weer heeft vastgezet, ons excuus. mocht u er niet uitkomen met de jasbeschermer dan horen we graag en komen we vast samen tot een oplossing. Bij de servicebeurt zullen we weer even extra aandacht besteden aan de puntjes.
Meedenkend en zeer behulpzaam en vriendelijk
Vriendelijk geholpen en er werdt goed meegedacht . Zeker aan te bevelen als u opzoek bent Na een andere fiets.
Ik vind het een hele prettige winkel. Mooi, ruim maar vooral de sfeer van het personeel is gezellig. Onderling hebben ze het leuk met elkaar . Verder vind ik ze professioneel en vriendelijk. Echt een aanrader. Ik slaag er elke keer voor een 2e hands fiets voor mijn kinderen.
We hebben 2 nieuwe fietsen gekocht en wat oud materiaal ingeleverd. Moesten nog wat bijbetalen maar voor 1 fiets zou er nog een bagagedrager besteld worden. Kreeg na ca 6 weken een belletje dat de fiets opgehaald kon worden. Daarna nog een belletje dat het toch nog niet in orde was. Toen een aantal weken later langsgegaan in de veronderstelling dat het na ca 2 maanden wachten wel opgelost was, maar helaas. Nog steeds geen bagagedrager. Wel de fiets meegenomen en nu moeten we dus nog een keer heen en weer vanuit Amersfoort als de bagagedrager er is. Beetje een tegenvaller op deze manier maar oké we zijn wel al jaren klant naar tevredenheid maar dit was toch een iets mindere ervaring. Vandaar nu een vijfje.
Goedendag Jan, Bedankt voor uw beoordeling, helaas betreuren wij ook de gang van zaken. We zijn afhankelijk van de leverancier en helaas heeft deze wat steken laten vallen, excuus hiervoor. We zijn wel afhankelijk van de levering. Wat betreft de communicatie met u over de levering is dat niet goed gegaan helaas, miscommunicatie en vakantie maken soms de overdracht lastig. Zodra de drager er wel is melden we ons.
Om voor mij kosten te besparen hebben jullie een reparatie inplaats van nieuwe onderdelen en het mooi gerepareerd.
De verkoop ging Prima, aflevering was wat gehaast, maar dat kwam door de drukte in de winkel
Gied geholpen tijdens het maken van een keuze voor een nieuwe fiets. Diverse modellen bekeken en ook getest, uiteindelijke keuze gemaakt wat ik er blij mee ben. In de omgeving staan ze ook bekend om de goede service en wat ze beloven doen ze!
Ik heb hier mijn eerste electrische fiets gekocht. Werd goed geadviseerd. Erg vriendelijk personeel! Ze denken goed met je mee. Mocht ook op verschillende fietsen een proefritje maken om zo de juiste keuze te maken. Echt een aanrader!
Super handig als zelf elektrische fietsen kopen nog een stap te ver is.
Dit jaar twee keer een fiets voor reparatie gebracht. Snel en goed onderzoek met juiste conclusies. Perfecte reparatie. Maar vooral zeer klantgericht en vriendelijk werken.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen