Rommelige ervaring, te beginnen na het maken van een afspraak voor een tweede servicebeurt. Mijn man kreeg tot twee keer toe de bevestiging op zijn email toegestuurd. Niet ik. Afspraak gemaakt over prijs van de beurt, en het vervangen van een zadelpen. Na het brengen konden we de fiets dezelfde dag nog ophalen. Hij was prachtig schoongemaakt. Maar de zadelpen bleek voor een man van 100 kilo bedoeld. Dus van meevering merkte ik niets. Ook hier was geen communicatie over geweest. Daarnaast bleek de rekening hoger dan gepland want de 2e servicebeurt van 35 euro werd 79 euro. De servicebeurten zouden in het eerste jaar na aankoop hebben moeten plaatsvinden. Ook hier is met geen woord over gesproken bij het maken van de afspraak. Nu had ik meer kilometers op de teller staan dan mag. Het is wel opgelost. Thuisgekomen blijkt de sleutel in de display niet te zijn verwijderd. Slordig dus. Maar ik fiets wel weer lekker.
je wordt gezien en gehoord als klant !
Heel vriendelijk personeel, en weten precies waar ze over hebben.
top ervaring
Wij zijn recent in Voorthuizen komen wonen. Omdat onze fietsen een onderhoudsbeurt nodig hadden hebben we ons bij Van Beek gemeld. Zeer vriendelijke mensen, onderhoud uitgevoerd, fiets keurig schoon en alles voor een zeer acceptabele prijs. Echt een aanrader.
Duidelijke communicatie over reparatie, prijs en afhalen.
We kwamen voor twee kinderfietsen en er werd goed meegedacht met ons.
We waren op zoek naar een nieuwe mountainbike voor onze zoon en zijn ontzettend goed begeleid in het maken van onze keuze. We kregen een duidelijke offerte. De fiets werd zeer snel rijklaar gemaakt/ van extra onderdelen voorzieb en onze zoon fietste binnen een week heel trots op zijn nieuwe fiets. Bedankt!
Prima, flexobel en klantvriendelikk
Zo blij. We komen uit Harderwijk met plezier naar Voorthuizen. Schade gemaakt en verzekering door jullie geregeld. Hoe fijn is dat.
Ondanks dat wij de fietsen niet bij hun gekocht hadden zijn wij erg vriendelijk geholpen en houden wij onze fietsen nu bij hun in onderhoud
Prima ,en duidelijk
Ze zijnnklantvriendelijk, we worden goed geholpen. Genoeg keuze in fietsen. Echt een aanrader om bij van Beek een fiets te kopen.
Vriendelijke behandeld alles na wens
Uitstekend geholpen bij het kiezen van een nieuwe fiets voor onze dochter. Meerdere testritjes gemaakt en uiteindelijk een mooie fiets uitgekozen. We kregen een goed bod voor de inruilfiets. Zeer tevreden weer over de goede service
Kinder helm die wij kochten was niet goed. De bandjes zaten er verkeerd in. De medewerker heeft gelijk een nieuwe besteld. Helaas zat het bandje hier ook verkeerd. Ter plekken kon hij dit herstellen.
We kwamen van wat verder, dus we hadden gebeld om te vragen of de kinderfiets die we online hadden gezien op voorraad was. Toen we aankwamen hadden ze de fiets al klaargezet en rijklaar gemaakt. Ze waren vriendelijk en kundig naar zowel ons als naar de kids. Bedankt!
Goed geholpen, ik had aangegeven wat ik voor fiets had en wat ik terug wilde , de verkoper stelde gelijk 2 fietsen voor die vergelijkbaar waren. En het is er inderdaad 1 geworden.
Accu maakte geen contact meer en viel steeds uit..snel en goed verholpen. Vriendelijk te woord gestaan en goede service.
Top bedrijf. Vriendelijke en terzake kundige medewerkers.
Hele mooie jongens fiets. Snel en gemonteerd geleverd. Hele fijne service
Het kopen van een fietsendrager was voor mij een probleem want de trekhaak zit erg dicht op de bumper . Maar bij Van Beek kon ik er een aantal passen op mijn auto en dat is prima gelukt Dus ik ben prima geslaagd
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen