De musical was precies als verwacht. Leuke liedjes. Goed voor de kinderen te doen.
Leuke, vlotte musical. Ook goed te doen met een kleine groep (12 kinderen). Super dat er ook een rol zonder tekst was!
Positief: aansprekende musical, past binnen de belevingswereld van kinderen. Voor publiek leuke (woord)grappen. Door de grote verscheidenheid aan rollen (qua personage/typetjes, maar ook in hoeveelheid tekst beurten) is er voor iedere leerling wel een passende rol te bedenken. Ook prettig: onze groep 8 telde veel leerlingen en er was een passende hoeveelheid rollen binnen de verschillende versies.
Leuke musical, grapjes voor Jong en Oud. Echt een aanrader. Ook met een grotere groep zeer goed uit te voeren.
Leuke musical, enthousiaste kinderen, variatie in zang en dans. Niveau niet te moeilijk. Iedereen kon meedoen. Leuke rollen voor diverse kinderen. Ouders na afloop enthousiast over de prestatie van hun kind en de groep.
Geweldig! Complimenten van alles en iedereen. Op en top genoten! Veel humor! Veel steun aan oefenlokaal gehad. Voldoende ruimte voor eigen inbreng.
Een hele fijne musical om te doen. Het verhaal leunt dicht bij de leefwereld van de kinderen. Er zit humor in. De musical is toegankelijk voor iedereen. De muziek is top! De rollen zijn groter of kleiner naargelang het verlangen van de kinderen.
Leuk verhaal met leuke rollen. Kinderen konden zich helemaal uitleven.
De musical was Niet te filmen! Zo goed! De kinderen van groep 7/8 hebben geen seconde spijt gehad van hun keuze. Een vlot script met duidelijke aanwijzingen; afwisselende liedjes en allemaal leuke rollen. De slapstick vonden ze vooral erg leuk. De kinderen waren alle 23 bijna constant op het toneel.
Leuk verhaal met leuke personages (en hun namen), veel humor, ook woordgrappen. Erg leuke liedjes, met veel variatie. Vooral ook leuk dat het openingslied terugkomt in het afscheidslied.
Een hele leuke, grappige en goed lopende musical! Liedjes die vlot (mee)zingen. Goede teksten, alles goed te volgen voor het publiek.
Een musical vol humor, makkelijk in gebruik en duidelijke aanwijzingen en tips voor het spelen en het decor. De kinderen waren heel enthousiast en de reacties uit het publiek waren fantastisch. Wat mij betreft een aanrader!
Geweldige musical, ontzettend leuk verhaal! Zowel kids als ouders wild enthousiast! Vooral de slapstick was een groot succes. Met z’n allen enorm genoten!
Erg leuk. Veel verschillende soorten liedjes (voor ieder wat wils). Uitgeschreven voor meerdere hoeveelheden leerlingen. Grappige musical. Niet te veel grote attributen op het toneel. De opstelling op het toneel kan gemakkelijk en snel aangepast worden.
Leuk verhaal met swingende liedjes. Zeker de moeite waard om op te voeren. Goede tips in de handleiding waar je veel aan hebt.
Weer een leuke vlotte musical met humor.
Leuke musical van deze tijd. Gebruiksvriendelijk door het oefenlokaal.
Helder, leuk verhaal, duidelijk te oefenen voor de lln
Niet te filmen was een super geslaagde musical. liedjes zijn vrolijk en swingend en zijn handig te oefenen via het oefenlokaal. De verhaallijn was goed te volgen, en álle 34 kinderen hadden hun eigen shine-moment!!
Erg leuk. Goed in te studeren.
Goede ervaring! De leerlingen waren betrokken, vonden het verhaal leuk, veel verschillende personages.
Deze musical was allesomvattend! Er zat multimedia in, dans, toneel en vooral ook kunst en humor. De liedjes kan ik nu nog meezingen. De verhaallijn was ook erg goed te volgen.
Net als vorig jaar hebben we het als erg prettig ervaren dat de musical op maat gemaakt wordt. Ook het oefenlokaal vonden wij erg prettig.
Het is gewoon super, alles is zo duidelijk voor ons maar ook voor de kinderen. Heel fijn dat er genoeg rollen zijn voor alle kinderen. En het oefenlokaal is super.
Super leuke musical, waarbij er ook voor een kleine groep goed de rollen te verdelen waren. De leerlingen waren erg enthousiast en ouders erg trots.
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.