Wij hebben dit jaar een speelfilm hiervan gemaakt in een echte bioscoop en gecombineerd met live zang en enkele live scenes. Was groot succes
eeen heel goede musical. Verhaal zit goed in elkaar, afwiiseling zang/dans en spraak erg goed. Aansprekend verhaal en gemakkelijk vorm te geven.
Het was een erg leuke musical. Deze stond voor hen op het lijf geschreven. Grappig verhaal. Je moet wel een klas hebben die durft, dat zat goed bij ons.
Erg leuke liedjes. Grappig verhaal en mooi dat er voor iedereen een rol was.
Al bij het eerste lezen, waren de leerlingen enorm enthousiast. Er zaten zoveel verschillende typetjes in dat de kinderen het leuk vonden íemand' te zijn. De rolverdeling verliep dit jaar goed. Fijn dat je aanpassingen digitaal kunt verwerken, zodat leerlingendirect een goed boekje hebben. Heerlijk dat de musical zich zo goed als op één locatie afspeelde, waardoor er weinig ingrijpende decor wisselingen nodig waren. De muziek/liedjes waren ook heel goed te zingen en zeer aansprekend. Goede melodie hoogte en lekker vlot.
Leuke musical
De musical zit goed in elkaar. Duidelijke handleiding. Dit is een musical waar veel leuke grapjes in zitten.
Goed doordacht, vrijwel alle regieaanwijzingen klopten! Ik vond de dansjes lastig, in dit tempo verstaanbaar zingen en al deze moves uitvoeren bleek wat ingewikkeld voor de meeste kids. De De lift was een dingetje; gelukkig hebben we van een andere school een prachtexemplaar mogen overnemen! Al met al een mooi eindresultaat
Het was goede musical. De rolverdeling was wel iets lastig, omdat je zelf rollen moest weg laten. Kinderen waren heel enthousiast over het onderwerp.
Een hele leuke musical!
Geweldig. We maken al een paar jaar gebruik van jullie musicals. Zeer geschikt voor grote groepen en iedereen komt aan de beurt. Oefenlokaal..TOP!
Geschikt voor grotere groepen, leuke bij de tijdse liedjes en een leuke verhaallijn
Fijn dat de musical kan worden aangepast aan het aantal leerlingen. leuke, vrolijke liedjes, fijn een decoromschrijving en tips voor kleding. Leuke woordgrapjes voor zowel de kinderen, maar ook zeker voor de ouders.
Het was een erg leuke musical met een passende rol voor bijna elke leerling!
Het verhaal is super leuk. Wat ik alleen miste was een duidelijk plaatje van hoe jullie het podium voor je zagen. Dat had mij een beter hou vast gegeven. Ook een rolverdelingsoverzicht voor de tekstboeken met een ander aantal spelers had fijn geweest. Het jaar ervoor hebben we de musical 'niet te filmen' gedaan. Deze zat qua informatie wat fijner in elkaar.
Het was weer een fantastische musical! Iedereen kon er helemaal zijn en haar ei in kwijt! Wederom top!
In één woord fantastisch, de kinderen waren enthousiast en het publiek ook. Leuke liedjes, goede teksten, veel humor. Zelden zoveel complimenten gekregen na een musical! Fijn dat je voor het aantal spelers meteen een juiste versie kunt downloaden, scheelt heel veel denkwerk en gepuzzel.
Wij hebben met de klas enorm genoten van deze musical. De humor, de namen van de typetjes, de liedjes en de verhaallijn waren top. Zelf hadden we een paar rollen extra erbij geschreven, omdat we 33 kinderen in de klas hadden en we de andere rollen zo wilden houden.
En fijne musical die helemaal aan te passen is aan de school
Weer een geweldige musical met gelukkig weinig decorwisselingen. Leuke typetjes en goede teksten. Sjef in de kliko was geweldig maar niet heel praktisch.
Door lichamelijke ongemakken kon ik niet de hele tijd actief zijn met de voorbereiding, met name gelet op de dansen. Daarom was het prettig om gebruik te kunnen maken van het oefenlokaal. Verder is het allemaal zo duidelijk dat je ook goed met z'n tweeën de musical kunt regisseren.
Leuke korte scenes, veel afwisseling, leuke vlotte liedjes. Slapstick origineel. Interactie met publiek was ook leuk.
Leuk, verrassend, grappig, veelzijdig.
Leuke musical met humor die goed aansluit bij de beleving van de kinderen en ouders.
Ontzettend leuke musical waarin humor verwerkt is en interactiviteit met het publiek opgenomen is. Het is door ouders ontzettend goed ontvangen. Duidelijke handleiding en leuke liedjes!
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.