Paste perfect bij de groep, want er zat een jongen in die zelf trompet speelde. Rap ook heel leuk voor de kinderen. Het betrekken van het publiek met het dansje van Bobby, het gooien van vuilniszakken en het uitdelen van boetes maakte mij heel enthousiast.
De musical was erg leuk en het draaiboek weer top.
Het was een hele leuke en grappige musical. Het oefenlokaal was ontzettend fijn om te gebruiken!
Het was een groot succes. De rolverdeling is duidelijk. we hadden de grootste uitvoering, omdat we met 2 klassen1 musical opvoeren in het theater van Harderwijk. Kinderen en ouders waren erg enthousiast.
Fijne musical, snelle levering, ideaal met de instructiefilmpjes. Het verhaal was leuk, goede typetjes om voor elk kind een passende rol te vinden. Wel vroeg het wat aanpassingsvermogen van de leerkracht. Met 31 leerlingen kon ik nog wel de standaard versie gebruiken, maar dit lukte niet met een goede rolverdeling.
Het uitzoeken en regelen van een bak voor Sjef en het raam voor Rowena was wel een uitdaging!
In een relatief korte tijd een geweldige musical met de kinderen neer gezet. Volop genoten. Kinderen, ouders en team.
Erg vrolijke musical, waarbij iedereen echt bij het verhaal betrokken was. De rollen waren allemaal nodig om het verhaal te begrijpen en daardoor was iedereen betrokken.
Opnieuw een leuk verhaal met veel humor en woordgrappen. Het openingslied is mooi en komt, zoals van jullie gewend, weer terug in het afscheidslied. Dit vind ik heel waardevol. De overige liedjes zijn een goede afwisseling van stijlen. Decor was makkelijk met weinig wisselingen, dat is ook erg fijn!
leuk voor jong en oud. liedjes spreken aan. veel verschillende rollen
Prima, leuke musical die goed te snappen was. Wij krijgen vaak het commentaar van leraren en ouders dat ze het verhaal niet goed snappen, maar deze keer kregen we juist te horen dat het verhaal zo duidelijk was. Ook leuke liedjes.
Grappig, goed aan te passen, toegankelijk, voor ieder iets geschikts, uitgebreid in aanbod, een succes!
Wij hebben gedeeltes gebruikt van de musical, omdat we de musical (eindfeest) met alle leerlingen van de school doen (235)
Eigentijdse musical, eigentijdse situaties en grappige en uiteenlopende, herkenbare typetjes. Goede dialogen en goede verhaallijn; ondersteund door up tempo liedjes
leuke musical met actuele woordgrapjes, veel mogelijkheden met rolverdeling, grappige typetjes
Gebruik maken van de belevingswereld van kinderen op een originele manier. Veel rollen waardoor veel kinderen aan de beurt konden komen.
Erg leuke musical. Makkelijk om de musical naar eigen hand te zeggen. Bij de app misten de kinderen de functie dat ze hun eigen tekst weg konden halen, zodat ze gerichter konden oefenen.
Zowel ikzelf als kinderen en ouders vonden de musical erg leuk. Fijn dat het script ook beschikbaar is voor verschillende groepsgrootte. Wij hebben de musical vervolgens op onderdelen aangepast, zodat het helemaal passend was bij de groep. Met name de muziek/liedjes en de mogelijkheid voor de dansinstructies via het oefenlokaal zijn erg sterk. We hebben enorm genoten!
Een musical waar alles in zit. Spanning, ontroering, humor. De namen van de personages zijn geweldig, en de interactie met het publiek is heel erg leuk. Een top musical!
De uitvoering was een groot succes. Veel leuke reacties van ouders en collega’s!
Het was een leuke musical. Altijd weer fijn dat je het aantal rollen makkelijk kan aanpassen. De liedjes waren ook weer leuk!
Het was een leuke musical. Uitgebreide handleiding en op de website genoeg materiaal erbij te vinden. De kinderen herkenden veel details uit de musical, echt van deze tijd.
Wij vonden het een musical met een leuk verhaal erin. Leuke typetjes. En zo blij met het oefenlokaal, maar ook de suggestie hoe je het podium kunt indelen. Kortom zeer tevreden over de musical. Dank.
Humor! Goede teksten, veel wisselingen, rollen evenredig verdeeld, leuke decor mogelijkheden. Leukste rep en roer musical tot nu toe! Leuk dat er interactie was met het publiek.
Musical zat goed in elkaar, hele leuke liedjes. Kinderen, leerkrachten en ouders hebben er van genoten!
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.