Alle leerlingen hebben staan stralen.

Voor een kleine groep leerlingen is het hard werken om alles uit het hoofd te leren. Ze hebben allemaal een behoorlijk grote dubbelrol. Maar uiteindelijk staat er wel een super leuke musical, waarbij kinderen echt boven zich uitgestegen zijn.

• School: OBS de Sleutelaar
  • Functie: Leerkracht groep 7/8

Humoristisch, vlot en leuke liedjes!

Ik houd van rep en roer! Al jaren kiezen we jullie musicals! De kinderen vinden de liedjes leuk. De humor is leuk voor oudere kinderen en ouders. Het instuderen wordt goed beschreven en er zijn mooie tips voor het maken van decor! Heel enthousiast!

• School: Van Heemstraschool
  • Functie: Leerkracht groep 8

Leuke, vlotte musical met speelse woordgrappen.

Erg prettig dat de musical ook met minder kinderen uitgevoerd kan worden. Leuke rollen met elk hun eigen terugkerende, herkenbare zinnetjes. Rol kon vaak door jongen of meisje ingevuld worden. fijn als je met mindere kinderen bent. Ik ben altijd erg enthousiast over de musical van Rep en Roer.

• School: Theresiaschool
  • Functie: Groepsleerkracht

Tof verhaal!

Wederom een erg leuk verhaal. De rollen die erbij zijn geschreven voor de versie van 33 kinderen waren erg leuk. Vooral de slager! De musical is goed aan te leren en er worden veel ideeën aangedragen door Rep en Roer.

• School: Basisschool De Dassenburcht
  • Functie: Leerkracht groep 8

We hebben het met elkaar beleefd als een erg leuke musical

Alle materialen en mogelijkheden om te oefenen waren prima in orde. Het enige punt van kritiek is de …. de attributenlijst was niet helemaal volledig.

• School: Prins Willem Alexanderschool
  • Functie: Leerkracht groep 8

Een goedlopend verhaal met uitdagende liedjes

Het verhaal was grappig en herkenbaar. De rollen waren goed verdeeld. Ik heb gekozen om enkele kinderen een dubbelrol te laten spelen. Dat kwam niet helemaal goed uit in de eindscene, maar dat hebben we goed weten op te lossen.

• School: Saltoschool de Hasselbraam
  • Functie: Leerkracht groep 8

Een fijne basis om een onvergetelijke musical voor de leerlingen te maken.

Het pakket was logisch en handig opgesteld. In de handleiding werd op een gemakkelijke manier de verschillende belangrijke punten aangekaart. De CD was handig. Zeker dat deze bestond met een meezingversie en zonder meezingversie. Tevens was het fijn dat de liedjes op YouTube stonden. Zo konden we overal oefenen. Ten slotte was het fijn dat er verschillende voorbeelden voor het decor in de handleiding zaten. De App mag meer uitgebreid worden. Wellicht is het fijn om hier het tekstboek ook op te plaatsen. Wellicht met inspreek functie, zodat kinderen kunnen oefenen om op elkaar te reageren.

• School: Basisschool De Pionier

Snelle en hippe musical!

We hebben genoten van de leuke rollen en liedjes. Fijn dat er meerdere versies (leerlingenaantal) beschikbaar zijn.

• School: Daltonschool Rhenen
  • Functie: LK groep 7/8

Top!

Mooie en goede musical hebben we afgelopen jaar gehad. Gewoon Super was duidelijk omschreven in de handleiding en in de tekst. De kinderen konden daardoor veel zelf regelen zonder de hulp van de leerkracht. De dansjes waren super! Echt een meerwaarde.

• School: CBS De Piramiden

Super musical

Een hele duidelijk beschrijving, rollenverdeling. De kinderen vinden elk jaar de musical van rep en roer het allerleukste. Dit komt doordat ze mee gaan met de tijd. Is een echte aanrader.

• School: Roald Dahlschool
  • Functie: Leerkracht

afwisselend, voor ieder kind een uitdagende rol

Wij speelden "Gewoon Super" Dansinstructievideo's zijn heerlijk. Graag meer!! Rollen zijn afwisselend, grote en kleinere rollen beschikbaar. Eventuele uitbreidingsrollen zijn goed inpasbaar (bv vanuit een script voor grotere groepen), zodat leerlingen met een kleine rol ook iets extra's kunnen doen. Grappige teksten en typetjes. decorbeschrijving en rekwisietenlijst zijn praktisch en handig.

• School: basisschool De Balein
  • Functie: leerkracht groep 8

Een mooi totaalplaatje waarbij iedere leerling tot zijn recht kwam!

Prima handleiding, voldoende mogelijkheden tot uitvoering en eigen inbreng van de leerlingen. Wij hebben ervoor gekozen de leerlingen het decor zelf (met hulp van ouders) te maken: dit zorgde voor een verhoogde betrokkenheid!

• School: Basisschool Onder de Wieken
  • Functie: Leerkracht groep 7/8

we hebben een geweldige afscheidsavond gehad met een leuke musical

Onze leerlingen hebben eigen dansjes bedacht bij de liedjes, vandaar dat we het oefenlokaal niet hebben gebuikt. Dit hebben we in het verleden wel gedaan. We vonden de musical wel lang duren.

• School: Dr. H. Bouwmanschool
  • Functie: Leerkracht groep 8

Super leuke musical met ontzettend leuke liedjes

De musical 'Gewoon Super' is een ontzettend leuke musical met leuke woordgrapjes en leuke, eigentijdse liedjes. Groot succes bij onze groep 8!

• School: kbs De Verrekijker
  • Functie: Leerkracht

Een avond vol goede herinneringen

Het was een hele leuke musical die paste bij alle leerlingen. Zelfs met een kleine groep. Hierdoor hadden alle kinderen belangrijke rollen.

• School: Van Asch van Wijckschool

Gewoon super!

Gewoon super was een erg leuke eigentijdse musical. De rollen, scenes en liedjes spraken erg aan. Het decor was goed te realiseren.

• School: De Dagobert

Prima musical

Een leuke musical waar de kinderen enthousiast mee aan de slag gingen. We hebben wel zelf een aantal grappen toegevoegd.

• Welke musical heb je uitgevoerd? De DJ draait door
  • School: De Bras

Een leuke musical.

De musicals van rep en roer zijn leuk voor de kinderen, maar ook voor de ouders vanwege woordgrapjes.

• School: Daltonschool deBuut Soest
  • Functie: groepsleerkracht

Vrolijke musical voor een grote groep!

Leuke musical die we met een groep van 46 kinderen hebben opgevoerd. De liedjes waren leuk, de scenes zitten goed in elkaar. Handig de tips voor decor en rekwisieten.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Torenhoog!
  • School: PCBO De Fakkel
  • Functie: Unitleider

Echt een SUPERmusical!

Al jaren kopen wij de musical van Rep en Roer. De musicals zitten heel goed in elkaar, met leuke en zeer pakkende liedjes, duidelijke teksten, humor en goed aanpasbaar aan eigen voorkeur. En vooral: de kinderen vinden het altijd leuke musicals. Ook Gewoon Super was weer gewoon super!

• School: De Achtbaan

Prachtige muscial

Leuke musical met veel woordgrappen en leuke liedjes.

• School: Basisschool Bernadette

Gewoon super!!!

Zeer goed uitgewerkte musical. Tot in detail voorbereid.

• School: IKC De Appelhof
  • Functie: Leerkracht/ teamleider

Super musical!

De kinderen vonden het super om te spelen, je kan zelf nog wat grappige elementen toevoegen en voor volwassenen is het leuk om te zien! Handig dat je online dansjes en liedjes kan oefenen. Zo wordt de leerkracht daarin ontlast.

• School: KBS de pijlstaart
  • Functie: Leerkracht groep 8

Kinderen zien op een manier waarop je ze eerder niet zag

Wat genieten wij van onze leerlingen tijdens de musical. We zorgen er altijd voor dat de rollen zo goed mogelijk bij de kinderen passen. We zien dat kinderen zich ontwikkelen en soms zelfs zeer verrassend uit de hoek kunnen komen.

• School: Hubertusschool
  • Functie: leerkracht

Wederom fijn uitvoerbare grote musical met fantastisch resultaat.

Mooie liedjes die goed te doen zijn. Prachtige dansen die ook goed uitvoerbaar zijn. Ruime tekst met voor veel kinderen een mooie rol. Kortom kinderen en leerkrachten en publiek enthousiast.

• School: Regenboog Schaijk
  • Functie: Leraar

Valkstraat 1

3514TG Utrecht

Over Rep en Roer Musicals

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.