Superleuke tekst en verhaal

makkelijk aan te leren, alle materialen zijn voorhanden, leuke rollen

• School: De Vonder
  • Functie: Leerkracht

Hele leuke eigentijdse musical met toffe liedjes en leuke typetjes.

Leuke musical met lekker overdreven rollen. Kinderen kunnen echt uit hun schulp kruipen en los op het podium.

• School: CBS Immanuel

Goed uitvoerbaar.

Zeer prettig om diverse versies te hebben zodat je de musical kunt aanpassen aan je groep. Duidelijke handleiding. Fijn dat alles digitaal is. Het verhaal was zeer herkenbaar zeker wanneer je in een dorp woont waar een iets kleinere supermarkt te vinden is. Leuk ook om met die supermarkt samen te werken als het gaat om materiaal. Ook goed uit te voeren met combi 7/8.

• School: St Jozefschool Heeg
  • Functie: Leerkracht groep 7/8

De musical was gewoon super!

De musical is leuk geschreven. Bij de uitvoering was het verhaal goed te volgen. De suggesties over kleding en decor zijn erg handig.

• School: CBS De Wiekslag

Super leuke musical!

Fijn dat de musical per aantal kinderen beschikbaar is. Handleiding is duidelijk en alle materialen makkelijk te vinden op de website.

• School: Basisschool de Ruyter
  • Functie: Leerkracht

Dit was mijn eerste keer in groep 8 en dus ook de musical. Alles was duidelijk. Bij deze musical moest ik wel veel spullen optrommelen, maar dat ging goed. De liedjes waren tof.

• School: Christiaan Huygens
  • Functie: groepsleerkracht

Super!

De musical is voorzien van goede, leuke woordspelingen en heeft een heldere opbouw. De digitale voorzieningen/hulpmiddelen zijn gebruiksvriendelijk.

• School: De Werveling
  • Functie: Groepsleerkracht

Van begin tot eind een feestje!

Wat is het ieder jaar wel een geweldig script! Vanaf het inlezen in de tekst, het verdelen van de rollen en het opvoeren van de musical is het één groot feest om eraan te werken. De liedjes zijn aansprekend en swingen en de rollen vol humor!

• School: De Polhaar
  • Functie: Groepsleerkracht groep 8

Het was een top musical, gewoon super!

We hebben enorm genoten van de grappen in de musical. Het script klopte. Het was een leuke musical.

• School: Kawama

Super leuke musical

Wij hebben de musical niet te filmen gespeeld. Hij was een groot succes!

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Niet te filmen!
  • School: Bs de Fontein
  • Functie: Leerkracht

Rep en Roer fijn voor kleinere klassen!

Dit jaar weer een musical van R&R gedaan. Voor derde of vierde jaar op rij. Bevalt erg goed omdat de liedjes leuk zijn en er uitgewerkte scripts zijn voor kleine klassen. Jammer dat er niet voor alle liedjes dansjes zijn (toch lastig soms als meester;) ) Verder vond ik dat er dit jaar de musical minder grappig, maar nog wel prima. Maar in vergelijking wel minder. Daarnaast zou een overzicht voor de materialen per rol/speler erg fijn zijn.

• School: Dr. Jan de Quay
  • Functie: Leerkracht

Een kant en klare manier om een fantastische musical neer te zetten.

Alles staat goed omschreven en is heel makkelijk te vinden. Hierdoor wordt het uitvoeren van een musical net iets makkelijker gemaakt. De dansfilmpjes zijn ideaal om in te zetten.

• School: IKC De Watersnip
  • Functie: Leerkracht groep 8

Leuke musical met goede hulp voor kleine groepen.

Wij zijn een kleine school waarbij het moeilijk is om een leuke musical te vinden voor een kleine groep 8. Ik ben erg blij met de portal waar de versie voor een kleine groep op staat. Verder staan daar ook veel nuttige dingen op zoals de inrichting voor het decor, materialenlijst, uitnodigingen, posters, dansjes oefenen etc. Kortom erg gebruiksvriendelijk.

• School: BS Wereldwijs

Perfesct

Goeie liedjes. Goed verhaal en goed uit te breiden !

• School: De Zonnebloem
  • Functie: Leerkracht groep 8

Het zijn allemaal geweldige musicals!

Als ik de trailer bekijk, word ik al enthousiast! De personen die in de musical spelen, geweldig. Kinderen waren ook meteen enthousiast en wisten dan ook meteen welke rol ze graag zouden spelen. Heel makkelijk is dat de scenes en rollen zijn aangepast op het aantal kinderen in de klas. Fijn dat er oefenlokaal is voor liedjes en enkele dansjes en dat de kinderen ook deze app kunnen downloaden. Binnen een paar weken kenden de kinderen alle liedjes!

• School: De Appel
  • Functie: leerkracht groep 8

Wederom een top musical!

Musicals van Rep en Roer bevatten rollen voor elk type kind. De handleiding is duidelijk en is zeer compleet. Reacties van leerlingen, ouders en ander publiek waren zeer positief.

• School: stellegors
  • Functie: leerkracht

Mooie musicals met veel mogelijkheden, leuke liedjes en een flinke dosis humor

De Musicals van Rep en Roer zijn te gebruiken voor grote en kleine groepen. Ze zitten vol woordgrappen en de liedjes zijn vrolijk met leuke teksten die bij groep 8 passen. Er zitten fantastische karakters in de verhalen en er zit voor elk kind wel een passende rol bij. De handleiding en de tekstboekjes zijn overzichtelijk en het is ideaal dat je online alles kunt downloaden wat je nodig hebt. Het was jammer dat er via de mail aanbiedingen kwamen van posters e.d. die al snel op bleken te zijn...

• Welke musical heb je uitgevoerd? Gewoon Super
  • School: Bs Vindingrijk (voorheen Petteflet)

Gaaf

We hebben de musical gewoon super was erg leuk misschien 10 minuten korter.

• School: Ikc magenta

Gewoon Super

De musical Gewoon Super is een erg leuke musical. De leerlingen hebben enorm genoten tijdens het oefenen en uitvoeren van deze musical. Voor de leerkrachten heeft Rep en Roer een uitgebreide handleiding en het is mogelijk om de musical te gebruiken bij grote groepen.

• School: Bosrank

alles was prima in orde

Fijn gewerkt met de musical. Wij hadden de versie tot 17 kinderen en dit werkte uitstekend. Leuke en goede muziek. Praktisch een decor.

• School: Christal
  • Functie: directeur/leerkracht groep 8

Super leuke musical met veel humor, qua woordkeuze niet altijd handig.

Woorden als allemachtig worden bij ons op school niet altijd positief ontvangen. De magische klok was voor een deel van de ouders ook een struikelblok...

• School: pcbo De Sjofar Prinses Beatrix
  • Functie: leerkracht groep 7-8

perfect!

Leuk verhaal. Moderne muziek. Ideaal om ze zelf thuis te laten oefenen.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Paniek in de Snoepfabriek
  • School: Jeugdtheater Valkenburg
  • Functie: Regisseur

Een super leuke muscial met veel verschillende typetjes.

De kinderen waren heel enthousiast, voor iedereen was er een geschikte rol.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Betoeterd
  • School: OBS 't Ravelijn
  • Functie: Leerkracht groep 7/8

Geweldig, sloot goed aan bij de leeftijdsgroep, duidelijk en overzichtelijk.

De musical sluit goed aan bij de leeftijdsgroep, het script is duidelijk en aan te passen naar eigen wensen. Liedjes zijn erg leuk, dansjes zijn een aanvulling en het oefenlokaal is handig.

• School: Prinses Ireneschool

Mooie show

Gewoon Super was een groot succes. Decor redelijk snel te maken en aan te passen aan de locatie waar het op te voeren viel. Er was voor iedereen een rol die bij hem of haar paste. Beide groepen 8 hebben er een prachtige show van gemaakt!

• School: De Zevensprong

Valkstraat 1

3514TG Utrecht

Over Rep en Roer Musicals

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.