Mijn klas heeft enorm genoten van de leuke karakters. Ze konden zich goed inleven. Musical was wel aan de lange kant: 1,5 uur.
ik werk graag met de musicals. Ruime keuze uit bezetting. Vrijheid om dingen toe te voegen of weg te laten de kinderen glunderen
Een super musical. Goede rolverdeling, fijne voorbeelden voor dansmogelijkheden, vrolijke liedjes.
Voor het spelen met meer dan 40 groep 8 leerlingen kom ik altijd uit bij de Rep en Roer musicals. Omdat elke rol er toe doet in het verhaal! Zelfs de kleinste rol is leuk en belangrijk. Verder zijn de liedjes altijd leuk en pakkend en geschikt om leuke choreografieen bij te maken.
Supergeweldigfantastisch in een woord
Het is een hele leuke musical, met leuke liedjes en dansjes. In andere musicals van Rep en Roer was meer interactie met het publiek en meer scenes die in het publiek plaats vonden. Dat miste ik een beetje.
Een leuke musical die ik zeker anderen aanbeveel. Wel is het lastiger om de grapjes te begrijpen als je niet uit Nederland komt. Ook is de site erg prettig om mee te werken, en de samenwerking met Spotify.
Wij hebben de musical: 'De DJ draait door!' opgevoerd. Een swingende musical. Deze keuze hebben wij vooral gemaakt aangezien de betreffende groep graag van dansen en zingen houdt. De liedjes zorgden direct voor enthousiasme bij de leerlingen. Rep en Roer zorgt voor krachtige, pakkende liedjes met een goed basisscript. Wij vinden het altijd leuk om een variant te maken op dit basisscript, zodat de rollen ook daadwerkelijk bij het kind passen. We hebben weer genoten!
Ik heb genoten van het uiteindelijke resultaat wat mijn groep heeft neergezet! Liedjes zijn van uitstekende kwaliteit en goed mee te zingen door een groep kinderen. Leuke afwisseling qua tempo in de liedjes. Heel leuk dat de musical gericht was op het spelen van typetjes, dat maakt de musical leuk om te spelen en om naar te kijken. We zijn 10 weken bezig geweest met de musical en de kinderen (en ik) waren de musical nog niet zat na die 10 weken! TOP!
Leuk verhaal - blije liedjes - grappige woordspelingen - leuke rollen.
Een leuke musical en alle benodigdheden waren weer prima verzorgd.
Het was een druk/vol decor, waardoor er minder ruimte op het podium was voor de leerlingen. De grappen waren voor de kinderen niet allemaal duidelijk, maar voor de ouders des te meer. Iedereen heeft genoten van de leuke verhaallijn en de liedjes waren makkelijk te zingen.
Een origineel verhaal met leuke muziek. Kinderen waren erg enthousiast. Fijn om met één decor te werken.
Heel leuke musical, te spelen met een groot variërend gezelschap.
Ik vond het eerst een musical die een beetje tam was, er zaten niet veel woordgrappen in. Maar dat kwam tijdens het oefenen helemaal goed. De kinderen waren erg enthousiast en de uitvoering was Gewoon super! De liedjes waren ook erg goed te zingen, leuk en goed op hoogte.
Als ik onze ervaring met Rep en Roer moet omschrijven dan is dat in een woord super! Wat wij zo fijn aan Rep en Roer vonden zijn de online materialen, snelle levering van de gewone materialen (cd met muziek, handleiding, enz.), goede service door extra gratis materialen aan te bieden zoals de posters voor de musical Gewoon Super en ontzettend leuk dat zij vragen om bij een musical te komen kijken. Onze complimenten! We hopen dat jullie volgend jaar weer zo'n leuke musical hebben zodat we deze weer kunnen bestellen!
Het was fijn dat er niet expliciet een hoofdrol was. Veel gemiddelde rollen. Ook het feit dat je meteen kunt zien hoe de rollen het best gecombineerd kunnen worden afhankelijk van het aantal kinderen in je groep is zeer wenselijk en prettig geweest.
Erg leuke musical. Fijn dat je verschillende versies hebt voor verschillende groepen. Niet te talig.
De kinderen waren erg enthousiast over de musical. De verhaallijn is goed te volgen en de kinderen konden thuis via you tube de liedjes al snel oefenen. De handleiding en tips voor decor en regie zijn handig, maar er is ook genoeg ruimte om het anders te doen.
Een hele leuke musical avond gehad met Gewoon Super. Alles was ook duidelijk omschreven. Het decor relatief simpel te regelen omdat het veel supermarkt materialen zijn. En uiteraard leuke rollen.
Een musical met leuke personages, heel grappige dialogen en lekker klinkende liedjes. Ouders waren laaiend enthousiast! Wij zijn altijd erg blij met musicals waar alles zich afspeelt voor één decor. Wel vonden we dat er dit keer veel attributen nodig waren, klein minpuntje. Top zoals de musical afgestemd kan worden op het aantal leerlingen. Ook zijn we heel blij met het oefenlokaal waar de liedjes en dansjes geoefend kunnen worden.
Vol spanning begonnen we aan de voorbereiding van onze musical. We hadden alle informatie die we nodig hadden om er een spetterende musical van te maken. Bedankt voor deze fijne ervaring!
Het decor hield nog wat in. Er waren veel decorstukken noodzakelijk voor de musical en dus was minimaliseren niet goed mogelijk.
Fijne handleiding, goede liedjes, duidelijke rolomschrijving!
Al jaren maak ik gebruik van de musicals van Rep en Roer. Eerst op mijn oude school, nu ook op mijn nieuwe school. Collega's en kinderen zijn enthousiast. Gewoon super was een leuk verhaal. De liedjes en dansjes konden goed aangeleerd worden.
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.