Het was de tweede keer dat wij een musical van Rep en Roer hebben besteld. De kinderen waren zeer enthousiast. Wat leuk is is dat de musicals voor een groot deel aansluiten bij de wereld van de kinderen en ook met grote groepen goed te spelen en in te studeren is. De musicals bevatten leuke liedjes.
Een flexibel inzetbare musical
Heel leuke musical. Enthousiasme tijdens oefenen was bij zowel leerlingen als leerkrachten hoog. Veel mogelijkheden om 'eigen draai 'te geven aan script. Plezier is constant in grote mate aanwezig geweest. Rolverdeling leent zich om ieder kind op zijn eigen manier mee te kunnen laten doen (grotere en kleinere rollen). Voor zowel kinderen als volwassenen is de musical geweldig om naar te kijken door bijvoorbeeld woordgrapjes. Liedjes zijn goed in te oefenen en geven iedere rol de kans om even 'shine time' te pakken. Instructievideo's en het oefenlokaal in het algemeen werken fantastisch.
Genoeg vaart in het geheel. Decor gemakkelijk te realiseren. Enthousiaste leerlingen en dus ook ouders,
Goed verhaal, goede rollen om uit te spelen. Veel humor. Niet te overdreven. Fantastische keuze gemaakt
Erg leuke musical met één decor. De liedjes zijn eigentijds en liggen lekker in het gehoor. Humoristische scenes en typetjes, waardoor de musical ook heel leuk is om naar te kijken.
Gewoon Super was een leuke musical om in te studeren en her en der dingen in te voegen. Het verhaal werd door al ons publiek (gr. 1-3, gr. 4-7, opa's en oma's en ouders) enorm goed ontvangen. Door de vele opties om rollen te verdelen kon ieder kind stralen met een hoeveelheid tekst die voor hem/haar prettig was. Als tante van een nichtje in groep 8 heb ik dezelfde musical ook op een andere school mogen bekijken. Ook daar spatte het enthousiasme er af, leuk!
De boekjes zijn overzichtelijk digitale materiaal is prettig vooral het aanleren van de liedjes met het meelopende bolletje was prettig
Wij hebben genoten van de kinderen tijdens de musical. De kinderen hebben veel plezier gehad in zowel de voorbereiding als de uitvoering.
De musical zat goed in elkaar. De tekst was leuk en gevat. De rollen hadden allemaal een juiste hoeveelheid aandacht in de musical. Ik vond het fijn dat er niet een overduidelijke hoofdrol was in deze musical. Ik heb liever dat alle rollen ongeveer evenveel aandacht krijgen. De liederen waren ook erg pakkend!
De afgelopen 5 jaar hebben wij musicals van Rep en Roer opgevoerd. Het heldere en flexibele script, de rollen die ieder jaar de kinderen weer op het lijf geschreven zijn en het handige oefenlokaal met filmpjes zorgen er steevast voor dat de musical een daverend succes wordt!
We hebben al een aantal jaren de musical van Rep en Roer besteld. Mijn ervaring is erg goed. De leerlingen kunnen erg goed zelfstandig aan de slag en de handleiding helpt ons als leerkrachten goed!
Leuke liedjes en een goed script, wat wij vaak als basis gebruiken om nog uit te bouwen. Maar ook zonder uitbouw een goede musical voor groep 8.
Materialen zien er keurig en overzichtelijk uit. Alles zit erbij en je kunt direct aan de slag. Fijn dat er zoveel digitaal is, leerlingen kunnen hierdoor thuis ook makkelijk oefenen. Goed geregeld!
instructie/tips/ondersteuning erg goed
De kerstmusical voor groep 7 was een succes. Goede uitleg en boekjes. Helemaal prima!
Ik vind het heel erg gebruiksvriendelijk. Fijn dat bij een aantal liedjes al een dansje is bedacht en dat dat zo duidelijk op het bord wordt voorgedaan!
Het was weer een musical met vele leuke woordgrappen en leuke rollen Vooral positief vind ik dat er geen extreem grote hoofdrol in zit en dat veel rollen regelmatig het podium op moeten. Dit om de kinderen actief en betrokken bij de musical te houden.
We konden de musical makkelijk instuderen door de aangepaste versie. Hoefden zelf niets meer te wijzigen of aanvullen.
Het tweede jaar een musical van Rep en Roer Musical, voor het tweede jaar een topper!! Kinderen, ouders, grootouders, publiek en leerkrachten waren erg enthousiast!
leuke musical met een duidelijke verhaallijn. fijn dat er verschillende versies waren voor verschillende groepsgrootte. Vrolijke liedjes. met een erg goed afscheidslied
Heel leuke eindmusical met leuke liedjes. Voor iedere leerling zat er wel een rol bij waar zij zich in konden uitleven.
Een erg duidelijke, grappige en actuele musical.
Leuke musical met goed te volgen verhaallijn. Leuke grapjes en vrolijke liedjes. Voor elk kind een leuke rol te vergeven. Aanrader!
Het is een leuke musical met veel humor. De website zorgt ervoor dat je makkelijk kunt oefenen. Ook dansjes zijn aanwezig. Daarbij is de musical voor een grote groep.
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.