De kinderen waren erg enthousiast over de musical en het verhaal!
Fijn om in te studeren, deze keer lastig omdat dubbelrollen niet goed waren aangegeven.
Wij hebben de versie voor 18 spelers gebruikt. Hierin zaten bij de dubbelrollen wel een paar foutjes waarbij weer zelf aanpassingen hebben moeten doen. Ondanks dat vonden de kinderen en wij en een hele leuke, actuele musical met de nodige grappen
Ervaring was opnieuw goed. Zeker een musical die ik zou aanraden richting andere scholen. De koppeling richting een bedrijf zou ik voortaan niet meer doen. We hadden ons opgegeven voor het decorstuk bij supermarkt G'woon. Na een aantal keer contact via mail en telefoon kregen we te horen dat de eerste dag alles al weg was. Nog een mail over gestuurd, maar niets meer van gehoord.
Een leuke en gebruiksvriendelijke musical. De kinderen hebben erg gelachen om de grappen die erin verwerkt zitten. De instructiefilmpjes zijn zeker een pluspunt.
Het was een leuke musical. Het is een leuk verhaal met veel humor. Daarnaast was er de mogelijkheid om er dingen aan toe te voegen of te veranderen.
Na de trailer was duidelijk dat wij voor deze musical gingen. Trailer legt duidelijk uit waar het verhaal over gaat. Leuk verhaal met grote en kleinere rollen. Eén decor wat goed van pas komt. Een klein minpuntje was het script voor 22 spelers waarin één scene niet uitkwam qua omkleden met de dubbelrollen.
Voor het 5e jaar op rij maakten wij gebruik van een Rep en Roer Musical. Dit keer "Gewoon Super!" Voor het 5e jaar was het een succes. Het verhaal zat weer goed in elkaar, met leuke liedjes.
Ik heb deze musical opgevoerd en vond het een leuke musical. De liedjes waren erg aansprekend en de kinderen zongen sommige dingen zelfs live. Het verhaal is een leuk verhaal waarop ik hele enthousiaste reacties heb ontvangen van ouders en leerlingen die kwamen kijken. Kortom een prima musical.
De geleverde spullen zijn zelfs voor onervaren regisseurs erg overzichtelijk. Aan alles is gedacht.
Een erg leuke musical waar mijn leerlingen en ons publiek enorm van genoten hebben. Leuke decorsuggesties, vrolijke liedjes, grappige rollen. Door combinatiegroep zijn we mede afhankelijk van het oefenen met ouders. Ook voor ouders is het allemaal duidelijke beschreven.
Heel toegankelijk script met voldoende personages waar iedere leerling zich kan in vinden. Kortom deze musical was gewoon SUPER!
De musical was super leuk, zat goed in elkaar en er was genoeg ruimte voor de kinderen om aanpassingen te doen.
Goede ervaring met Rep en Roer, meerdere musicals gedaan en altijd een succes!
Geen ingewikkeld verhaal maar een luchtig, leuk bedacht plot met allerlei grotere en kleinere rollen zodat het niet moeilijk was om elk kind in zijn/ haar comfortzone op het toneel te krijgen. De leuke, afwisselende liedjes dragen daar ook veel aan bij!
De informatie over de rollen, decor en rekwisieten was zeer compleet.
Heel fijn dat het aantal rollen is aan te passen. Oefenlokaal werkt prima. Handige suggesties voor het decor. Complimenten van collega's dat dit een musical was waar men snapte wat er nu eigenlijk gebeurde. De kinderen hadden de musical zelf uitgezocht en waren heel enthousiast! Vrolijke liedjes en met behulp van muziekleerkracht aangeleerd. Kortom, ik kijk dit jaar weer voor een musical bij rep en roer!
Wij hebben ontzettend veel plezier aan de musical in Rep en roer. We hebben de dansjes weggelaten en de herhaling van het courgettelied.We waren met 29 leerlingen. Het was top!
Vele hulpouders, de medewerking van de plaatselijke supermarkt, die het decor gemaakt hadden én de enthousiaste leerlingen hebben gezorgd voor een mooi optreden, een mooie herinnering voor "later".
Leuke liedjes, humor, sterk spotlied, pakkend verhaal, goed te volgen door publiek.
De musical was leuk! Sprak tot verbeelding van een ieder. Leuke rollen en decor tips!
Goed materiaal, er wordt meegedacht door rep en roer als je vragen hebt. Ook makkelijk dat er voor 12 -55 spelers iets is. Mooi hoe decor simpel omschreven staat..
Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van de musical van Rep en roer!
Goed materiaal Duidelijk script Prima liedjes Decor was goed te realiseren. Onze musical was een kerstmusical.
De musicals van Rep&Roer springen er wat mij betreft uit wat betreft liedjes. Swingend en gevarieerd. In de verhalen zit veel humor en de verwijzingen naar bestaande personen zijn actueel, en de musicals sluiten daardoor goed aan bij de belevingswereld van de kinderen. De rollen nodigen uit tot leuk spel. Er zijn veel grote en middelgrote rollen, maar daardoor zijn de musicals van Rep&Roer soms wel een flinke kluif voor klassen met veel zwakke leerlingen. Fijn dat er altijd een kant-en-klare lijst bij zit met rekwisieten en kostuums, dat is heel behulpzaam. Rep&Roer is de eerste plek waar ik kijk als ik op zoek ben naar een nieuwe musical, telkens weer onder de indruk!
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.