Top!

De gekozen musical sloeg onmiddellijk aan bij alle kinderen. Het eindresultaat was top!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Het Land van Niks
  • School: Sint-Jozefsschool
  • Functie: directie

Fantastische musical

Zeer praktisch, duidelijke handleiding, modern verhaal, vlotte liedjes.

• School: De Weijerwereld
  • Functie: Leerkracht

Een goed verhaal en leuke liedjes

De groep heeft met veel plezier deze musical ingestudeerd en de reacties van het publiek waren heel enthousiast. Een leuke musical!

• School: Rembrandtschool
  • Functie: Leerkracht

Dit was een superleuke musical!

Met een geweldige groep een superleuke musical neergezet. Leuke liedjes, leuk verhaal en van de courgettes hebben we nog weken kunnen eten!

• School: Obs prinses Catharina Amalia

Een top musical

Het herkenbare thema met meisjes achter de kassa, de slager, de vakkenvullers leende zich perfect voor een musical. De dialogen en de typetjes waren geweldig. Ik vond de special effecten wat veel, maar ze gaven de musical nog meer aanzien. De timing met het ophangen van de klok luisterde heel nauw. Was soms heel moeilijk.

• School: De Kinderbrug

Super!

Hele leuke musical!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Betoeterd
  • School: De Voorhof
  • Functie: Lk

Hele mooie en fijne liedjes. Dansen helder.

De liedjes waren weer helemaal top! De dansen goed uitgelegd, hip en simpel te volgen. De trailers die erbij zitten goed. Verhaal was leuk en aansprekend. Musical miste voor mij de leuke, adremme ( woord) grappen die er anders wel inzaten. Er werd minder om de musical gelachen dan ik gewend ben.( eigenlijk alleen met de modepolitie) De musical duurde ook te lang. Heb hier en daar ingekort maar bleef rondom de 1.5 uur zitten. Dit kreeg ik terug van meerdere collega s en genodigden. De musical duurde te lang en eindscenes werden als saaiig ervaren. Heb eens terug gekeken naar eerdere musicals, die zaten rondom de 22-24 scenes en deze 32 geloof ik of 33. Vooral de laatste scène vonden velen langdradig met teveel korte zinnen door teveel personages, waardoor het een rommelig einde werd en veel tekst overbodig was. De kinderen hebben genoten om te doen en dat is wel het belangrijkste!

• School: Wegwijzer
  • Functie: Leerkracht

Het is altijd weer een feestje om jullie musicals te mogen instuderen!

Voor de 5e keer op rij heb ik met groep 8 jullie eindmusical ingestudeerd. Altijd een succes. Het is nog lang niet zover maar ok kijk er nu alweer naar uit. Zegt genoeg toch 😅

• School: De Terp
  • Functie: Leerkracht groep 8 / bovenbouwcoordinator

Makkelijk hanteerbaar

Snelle levering. Alles compleet. Geen problemen ondervonden.

• School: De Meander
  • Functie: Groepsleerkracht

Topmusical!

Gewoon Super was een ontzettend leuke musical die in verschillende bezettingen uitgevoerd kon worden, dus zowel geschikt voor de kleine als de grotere groep 8. Daarnaast was het materiaal met tekst en muziek handig en goed te gebruiken. Suggesties voor dubbelrollen en decor waren realistisch. Dit jaar hebben we een uitzonderlijk grote groep dus gaan wij zeker weer een musical van Rep en Roer gebruiken!

• School: Oostwijzer locatie Orion
  • Functie: Leerkracht

Prima musical met voor kinderen begrijpbare humor en leuke liedjes

Het was een leuke musical met een goed te volgen verhaal. De liedjes (daar kiezen we op) waren afwisselend. Het afscheidslied was pakkend. Het is fijn dat er dansinstructies zijn. We gebruiken deze altijd. Ik mis een beetje de bijzondere typetjes. Qua verkleden was er niet zoveel spectaculairs. Geen mensen uit andere landen of dieren o.i.d. Zowel bij Betoeterd als bij Gewoon Super hebben we de voice-over door een leerling laten spelen. Dus een echte kat en een leerling in de klok. Dat vind ik leuker dan dat je een cd hoort.

• School: Het Spectrum
  • Functie: Leerkracht groep 8

Een leuke, sprekende musical die aansluit bij de beleveningswereld van de kinderen .

Voor het derde jaar een musical die past bij de tijd van nu. Kinderen zijn elk jaar enthousiast. Dit jaar met een grote groep opgevoerd 51 leerlingen. Dit vond ik erg veel. Zeker omdat er veel rollen zijn, toch was het een groot succes. Dit jaar 31 leerlingen in de groep, hopelijk komt er weer een musical die ik vind passen bij de groep.

• School: Kindcentrum de ark

Het was weer geweldig!!!

Verhaal zat weer leuk in elkaar! Tekst en liedjes waren voor de kinderen goed te doen. Door het onderwerp was het decor makkelijk te maken.

• School: Basisschool de speelhoeve
  • Functie: Leerkracht groep 8

Een pakkende musical met humor

De musical heeft humor in zich. Enkele scènes springen eruit. Woordgrapjes zijn minder aanwezig. De rolverdeling is zo dat er weinig echte hoofdrollen aanwezig zijn. Er zijn ook wat kleine rollen aanwezig waardoor je voor ieder kind een aanbod hebt. Goed te spelen met dubbelrollen, hierin zijn meerdere keuzes te maken. Bedenk vooraf goed dat het een musical is waarbij veel rekwisieten nodig zijn.

• Hoe beoordeel je onze service? N.v.t.
  • School: De Uilenburcht
  • Functie: Leerkracht groep 8

Hele fijne handleiding, musical sprak erg aan, duurde wel lang en veel fouten in de handleiding.

De handleiding is erg uitgebreid. Mocht je er zelf niet teveel tijd aan kwijt willen zijn met het bedenken van decor, attributen en instuderen dansjes dan vind je hier veel tips! Helaas bleken er veel fouten te zitten in de tekstboekjes waardoor we een paar keer een andere versie hebben gekregen. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar wanneer je het aan de kinderen al uitgedeeld hebt is dat wel erg lastig. De musical was erg leuk. De liedjes spraken de kinderen aan. De duur van de musical is wel langer dan gemiddeld, door de tekst van de klok. Persoonlijk vond ik dat niet erg.

• School: Kindcentrum Platijn

Sprankelend

Afgelopen schooljaar hebben we voor de vierde keer een Rep en Roer Musical opgevoerd. Keer op keer een groot succes. Afgelopen jaar 'Gewoon Super'. We laten de kinderen altijd stemmen welke musical het mag worden. Beide groepen 8 zijn het al 4 jaar met elkaar eens...'Rep & Roer' maakt de beste musicals!

• School: Groningse Schoolvereniging
  • Functie: Leerkracht groep 8

Hele fijne werkwijze en leuke musicals.

Het is heel prettig dat bij de musicals van Rep en Roer instructiefilmpjes zitten en de musical kan worden uitgebreid met meer rollen. Wij draaien al jaren de musicals van Rep en Roer en zijn altijd erg tevreden.

• School: De Schalm Vught
  • Functie: teamleider bovenbouw en leerkracht groep 8

Leuke musical en alles binnen handbereik

Echt een leuke musical, goede humor en heldere instructies. Wij zijn tevreden!

• School: Arnoldus van Os
  • Functie: leerkracht

Het was weer een super leuke musical

We hebben genoten van de leuke musical, die ook weer voor iedereen duidelijk was.

• School: H.J.Piekschool
  • Functie: leerkracht

Top musical met aansprekende rollen, script en liedjes!

- modern en duidelijk script - voor elk soort kind een passende rol - vlotte, pakkende liedjes - zeer geschikt voor leuk decor en kleding

• School: De Windroos

Helemaal geslaagd!

Niet te ingewikkeld verhaal, leuke liedjes. Wel beetje improviseren met het decor omdat wij een vrij klein podium hebben. Ideaal dat de kinderen thuis kunnen oefenen met de app. Super dat je vrij eenvoudig spelers kan aanpassen.

• School: AS Talmaschool

Alweer leuk

Omdat de musical van vorig jaar zo enorm leuk en humoristisch was, viel deze een heel klein beetje tegen. Hij was alweer erg leuk maar niet zo te gek als vorige keer

• School: Valckesteyn
  • Functie: leerkracht

Leuke musical, liedjes goed in te oefenen!

De musical is volgens een duidelijke structuur opgezet. Er lopen een aantal verhaallijnen door elkaar, wat het leuker maakt om naar te kijken. Er zijn leuke grappen in verwerkt (voor verschillende leeftijden). Wel is de musical met groepen boven de 40 lastiger te oefenen en zijn het redelijk veel scènes. Verder al een aantal jaren erg tevreden over diverse musicals.

• School: OJBS Het Maasveld
  • Functie: leerkracht groep 8

Een leuke musical!

Een goede rollenbeschrijving. Diverse rollen. Goed in te studeren.

• Hoe beoordeel je onze service? N.v.t.
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Betoeterd
  • School: CBS Juliana
  • Functie: Groepsleeekracht

Rep en Roer zorgt voor een goede voorbereiding voor een leuke musical.

De musical sprak de kinderen en de ouders enorm aan. Door het oefenlokaal was het eenvoudig om de musicalliedjes in te studeren. Het script aangepast voor verschillende groepen, zorgde ervoor dat ik geen rollen voor de leerlingen hoefde te verzinnen. Al met al een leuke musical, waar weinig werk in zat voor de leerkracht!

• Welke musical heb je uitgevoerd? De DJ draait door
  • School: Van Heemskerckschool
  • Functie: Groepsleerkracht

Valkstraat 1

3514TG Utrecht

Over Rep en Roer Musicals

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.