Over de musical zijn mijn collega's en ik erg enthousiast. Leuke personages, voor ieder kind een geschikte rol en de woordgrappen zijn opnieuw legendarisch! De ideeën en handreikingen vanuit Rep en Roer die we hebben ontvangen rondom aanpassingen door corona is door ons als erg positief ervaren.
Hebben al meerdere eindmusicals van Rep en Roer gespeeld. Er wordt gewerkt middels een vast patroon waar het betreffende verhaal aan opgehangen wordt. Genoeg ruimte om zaken aan te passen en er worden voldoende handelingssuggesties gegeven.
Leuke musical, liedjes die goed aan te leren zijn via het oefenlokaal.
Fijn hoe er meegedacht is in de Coronatijd. Tips, ideeën, aangepaste versie, helemaal top. Wij hebben van onze musical een gedeeltelijke vertelmusical gemaakt, met wel alle liedjes, dansjes, maar ingekorte scenes. Deze hebben we gefilmd. Hierdoor was het toch mogelijk om een afscheidsmusical te doen. Wij hebben hiervoor gebruik gemaakt van de ingekorte versie, die Rep en Roer had gemaakt. We hebben ook veel gekeken op Facebook, welke tips er allemaal gedeeld werden.
Snelle service en goed uit te voeren musical. Heel fijn dat in groepsgrootte te variëren valt. Leuke muziek ook.
Leuke rollen, leuke grappen en aanstekelijke liedjes.
Ik heb nu 2 musicals met jullie productie gedaan en ze bevallen me erg goed! Ze zijn goed te volgen en de kinderen zijn enthousiast. Ook is het fijn werken met de dansinstructies! De liedjes zijn goed te doen qua hoogte, wat ook heel fijn is!
Een leuke musical, die aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Iedere rol is van belang voor het verhaal, waardoor elk kind - hoe groot of klein zijn rol ook is - even in het middelpunt staat.
Al jaren lang werken we bij ons op school met de musicals van Rep en Roer. Mooie, grappige en ontroerende musicals die goed te volgen zijn voor het publiek. Een mooie diversiteit aan rollen en liedjes, waardoor de musicals voor ieder kind in de klas passend zijn. Ik kijk alweer uit naar de nieuwe musical!
Door Corona was het erg moeilijk om de musical goed te oefenen, maar dankzij de app is het toch behoorlijk goed gelukt! Een goed verhaal en grapjes voor iedereen. De dansjes maakten het helemaal af. Ook fijn dat de mensen van Rep en Roer zo flexibel waren in dit gekke schooljaar.
Het was heel erg fijn dat het een eenvoudig decor was! Zeker in deze Corona tijd. Kinderen hebben veel meer zelf aan het decor kunnen werken i.p.v. ouders/ leerkrachten!
Rep en Roer levert een compleet pakket, zodat je als leerkracht weinig zelf hoeft uit te zoeken. De scènes worden duidelijk beschreven en hebben een prettige lengte. De musical is naar wens eenvoudig in te korten. De liedjes zijn afwisselend en goed in te studeren dankzij het Oefenlokaal. Wij zijn fan!
Rep en roer geeft heldere scripts af, waardoor je als leerkracht snel en vlug aan de slag kan. De liedjes en de teksten spreken de kinderen, maar ook de ouders, erg aan.
Wij nemen al vele jaren de musical bij jullie af omdat je weet dat wat je geleverd krijgt compleet is. Verder zijn de verhalen leuk en de liedjes altijd goed. Door de extra's (de app en de voorbeelden) maakt het voor iedereen erg leuk.
Leuke musical. Verhaal spreekt de kinderen aan. Veel verschillende rollen. Helaas iets minder leuke grappen voor de volwassen toeschouwers. Dansinstructies duidelijk en erg leuk! Leuke liedjes. Decor is gemakkelijk te realiseren.
Wij hebben de musical 'Verboden te voeren' opgevoerd. Ontzettend leuke, grappige en vrolijke musical met veel grappige stukjes. Fijn dat Rep en roer zo goed meegedacht heeft in deze bijzondere tijd.
Heel blij met een musical van rep en roer. Met name de rol verdeling is heel fijn doordat het goed verdeeld is en er geen extreem grote of kleine rollen zijn.
Wij hebben de musical dit jaar via een livestream naar alle ouders en familie thuis gestreamd. De kinderen hebben het dus goed af kunnen sluiten op een leuke manier en de ouders hebben met meer mensen thuis de musical kunnen volgen door met de hele familie de link te delen. Daarna zijn alle ouders nog op het schoolplein gekomen om de kinderen een leuk afscheid te geven in de buitenlucht.
Goed ingespeeld op de Corona situatie!
Al enkele jaren voeren wij nu de musicals van Rep en Roer met plezier op. Ze bevatten veel humor en leuke liedjes.
We hebben de musical met 31 kinderen opgevoerd. Dankzij het script en de extra tips was het een groot succes.
Ik vond de musical leuk om te doen! Vooral het liedje 'Nachtdier' was fantastisch. Naar mijn persoonlijke mening vond ik het eindlied te weinig knallen. Bij 'Gewoon Super' vond ik het eindlied veel sterker. De kinderen waren enthousiast en de materialen waren makkelijk te maken. We hebben ondanks de Corona een hele leuke musical neergezet!
Het was een leuk script met verschillende rollen, voor iedere leerling wat wils! De dubbelrollen waren in meerdere combinaties vorm te geven, wat ik erg fijn vond. Zo kon ik echt kijken naar welke kinderen het leuk vonden iets extra's te doen. Leuk dat jullie extra's aanleverden zoals de inloopmuziek via Spotify!
De musical was erg leuk en grappig om te doen. De kinderen genoten van hun rollen. Ondanks dat de musical niet opgevoerd mocht worden, hebben we de musical op film gezet en getoond aan de ouders. De kinderen hadden een echte première en hebben samen met hun ouders genoten van de film. Na de vakantie krijgen zij allemaal de film ook nog op DVD. Groep 7 heeft nog wel de musical kunnen bewonderen tijdens het opnemen van de musical. De leerlingen hadden dus wel het gevoel dat ze de musical echt opgevoerd hebben! De musical op zich was erg leuk, veel grappige namen en grappige elementen om het publiek mee te nemen. Kortom; een echte aanrader!
Een leuke musical en fijn contact met Rep en Roer.
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.