Fantastisch afscheid mede mogelijk gemaakt door de musical van rep & Roer

De musicals van Rep & Roer zitten goed in elkaar. Duidelijke tekst, leuke typetjes, veel humor, een onderliggende boodschap en rollen aan te passen aan de groepsgrootte. wat echt bijzonder was, was dat de organisatie meedacht in hoe vorm te geven tijdens de Corona-periode. Dat was heel attent. Ook de FB-groep is waardevol om ideeën uit te wisselen.

• School: De Fontein
  • Functie: Leerkracht groep 8

Een aansprekend verhaal, met mooie muziek, leuke teksten en voor ieder kind een passende reen goede

Dit jaar was het extra spannend: gelukkig had ik de rollen net verdeeld voor de lockdown! Mijn kinderen zijn begonnen met het online oefenen van de scènes in de gezamenlijke Meet. De regie ouders zaten ook in deze Meet momenten. (Dat was denk ik het enige voordeel van corona: de kinderen waren geconcentreerd met hun tekst bezig). In de half half situatie mocht groep 8 als enige op de woensdag naar school en konden we op het toneel oefenen. Er was een aparte opvoering voor broers en zussen. De musical tijdens de afscheidsavond voor de ouders was via een live stream door heel veel familie, vrienden en kennissen te volgen!

• School: Edese Schoolvereniging
  • Functie: leerkracht groep 8/ coördinator bovenbouw

Ook afgelopen jaar weer een geweldige musical!

De musicals van Rep en Roer zijn altijd up-to-date en spreken kinderen van verschillende leeftijden aan. Wij werken nu al een aantal jaren met deze musicals en ze vallen altijd in de smaak. Er zit veel handige tips bij en het oefenlokaal zorgt ervoor dat je ook leerlingen eigen verantwoordelijkheid kunt geven om aan de musical te werken. Zoek je contact met het bedrijf, krijg je heel snel antwoord en ze denken met je mee.

• School: BS Lahrhof
  • Functie: Leerkracht

Leuke musicals met moderne thema's.

De musical wordt geleverd als download. Deze download omvat alles wat nodig is voor een leuke musical. Ook zijn er tips om de musical nog mooier te maken.

• School: De Piramide
  • Functie: Leerkracht groep 8

Leuke musical voor kleine groep kinderen.

Niet te filmen is een ideale musical voor een kleine groep kids (10). De rollen waren goed te combineren.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Niet te filmen!
  • School: Bs. de Talententoren

Leuke, grappige musical

Ik heb via rep en roer een hele leuke en grappige musical met de klas gedaan. Heel fijn dat er maatwerk voor mijn kleine klas kon worden geleverd. Materialen in orde en leuke liedjes erbij. Fijne oefenomgeving op de site.

• School: OBS de Vliegerdt
  • Functie: Leerkracht

gave musical met een prima opbouw

Goed, duidelijk. Handig dat er met 1 de3cor wordt gewerkt. Origineel. herkenbvare personages. Voor elke leerling wel een rol (groot/klein/solo) Volgend jaar zeker weer.

• School: De Balein
  • Functie: leerkracht groep 8

geweldig

Prima musical, goede app erbij, handige website met een oefenlokaal met dansinstructies en andere tips.

• School: De Triangel
  • Functie: leerkracht

Een superleuke, aansprekende musical met een goed te volgen verhaallijn!

+ Top dat er een verteller/stem doorheen loopt die het verhaal aan elkaar praat. + Fijn dat de leerlingen kunnen oefenen met de app. + Leuke aansprekende liedjes en dansjes. + Niet te moeilijk voor de leerlingen.

• School: Het Lichtbaken

Creatief en origineel

In deze coronatijd was het best pittig een musical in te studeren. Fijn dat jullie meedachten in oplossingen. In deze musical zijn er een paar hoofdrollen, die bij de kinderen altijd in de belangstelling staan. Het mooie van deze musical is wederom dat ook de kleine rollen zich prachtig lenen om een hoofdrol op te eisen (de rangers, de verkoopsters, de beveiligers, de dokter) Daardoor staan kinderen die moeite hebben met veel tekstregels toch uitblinken.

• School: Sint Jozefschool
  • Functie: Leerkracht groep 8

Superleuke liedjes, vlot en eigentijds verhaal

Ondanks de korte oefentijd hebben we er een pracht film van kunnen maken.

• School: De Trinoom

Gewoon Super

Wij hebben weer een fantastische ervaring gehad en waren erg blij dat wij ondanks deze onzekere tijd toch nog een fantastisch einde van groep 8 hebben gehad.

• School: SWS Emmaüs

Een fantastische musical!

Een hele leuke musical, boordevol humor, woordgrapjes en veel vaart in het verhaal. Het verhaal is duidelijk en voor ieder kind zit er wel een leuke rol bij. De liedjes zijn leuk, maar mogen nog wel iets flitsender. De app is erg fijn en overzichtelijk. Dansjes zijn pittig, maar fijn om te gebruiken ter inspiratie.

• School: Het Anker

Geweldige belevenis

Iedereen heeft genoten. Iedereen heeft een bijdrage, dat is echt leuk. Fijn dat er materiaal is aangeleverd om te verfilmen in het kader van Corona. De liedjes waren top. Fijn dat er instructiefilmpjes bij zitten hoe de dansjes moeten. De app is ook top.

• School: De Wingerd Nieuwerkerk a/d IJssel
  • Functie: leerkracht groep 8

Top liedjes, leuk en vlot verhaal!

De laatste jaren voeren we steeds jullie musical op, we hebben een grote groep, daar is jullie musical heel geschikt voor. We hebben een kortingscode gekregen, die we niet konden inzetten voor de eindmusical, omdat de besteltermijn al verlopen was (door corona). We hebben de musical wel door laten gaan, een musical bij jullie gekocht, maar we hebben die korting niet ontvangen. Als een inmiddels vaste klant (3 jaar) vond ik dat wel wat teleurstellend.

• School: Bonifatius
  • Functie: Admm. medewerker/leerkracht

geweldig!

Het dierentuinthema was geweldig. De kinderen en het publiek hebben enorm genoten! Het stukje met Aap van Zweden als dirigent was fenomenaal.

• School: CBS De Wiekslag
  • Functie: leerkracht

Jullie musicals zitten fantastisch in elkaar.

We hebben nu een 4-tal Musicals van jullie gespeeld. Ze zijn bij de tijd, flitsend, serieus, humoristisch, emotioneel. Etc Ook is er genoeg ruimte om de musical te personaliseren. Kortom: wij zijn fan!!

• School: De Zyp

Top....Super.....Uniek.....Geweldig!

Zoals vaker gezegd....inmiddels al een aantal musicals op mogen voeren. Verboden te Voeren was een hele bijzondere in Coronatijd.

• School: De Terp

Topkwaliteit

Ik ben al jaren tevreden over de kwaliteit, maar heb tijdens de corona-crisis het constructieve meedenken en het delen van ideeën op Facebook als zeer ondersteunend ervaren. Top gedaan!

• School: De Meent
  • Functie: Groepsleerkracht

Duidelijk en praktisch

Erg handige opzet met duidelijke rolverdeling en goed uitvoerbaar.

• School: De Springplank
  • Functie: Leerkracht

Leuke musical met goede muziek.

De musical is goed gemaakt met aandacht voor rollen, muziek en decor. Voor mij hadden er wel iets meer dansinstructies bij gemogen.

• School: Willibrordus, Ruurlo
  • Functie: Leerkracht

We hebben genoten van (wederom) een geweldige musical!

Niets dan lof!

• School: cbs Johan Friso
  • Functie: Bouwcoördinator/stafflid

Een leuke musical!

De musical was leuk, gezellige liedjes en een leuk verhaal. Wel jammer dat de verdeling van de rollen in jongens/meisjes niet helemaal klopt.

• School: 't Speel-Kwartier
  • Functie: Leerkracht groep 8

Elk jaar weer een superleuke musical!

Keurige levering en fijn dat er zoveel online mogelijkheden zijn. Het zijn echt elk jaar super musicals! Veel goede humor voor zowel de kids als hun ouders. Ga zo door!

• School: Arnoldus van Os
  • Functie: Leerkracht

Geschikt voor een diverse groep

Mijn ervaring met musicals van Rep en Roer, waaronder ook 'Verboden te voeren' is dat ze geschikt zijn voor een diverse groep 7/8. Grote en kleine rollen, een simpel decor en leuke liedjes. Kortom, dik tevreden.

• School: Basisschool Meester Gijbels

Valkstraat 1

3514TG Utrecht

Over Rep en Roer Musicals

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.