Leuke liedjes, leuke woordgrappen.
Het was weer heel prettig om het precieze aantal kinderen aan te kunnen klikken zodat je niet zelf dubbelrollen moet gaan verzinnen, of juist moet gaan bijschrijven. Wat wij ook erg prettig vinden is dat er niet na iedere scène van decor gewisseld hoeft te worden. De attributen zijn ook meestal goed te doen. ( er zit altijd wel iets lastigs bij, maar tot nog toe steeds gelukt.) De thema’s zijn leuk en aanspreekbaar voor zowel de kinderen als de volwassenen. Hoe handig is de app en vooral het oefenlokaal, doe gerust voor alle liedjes er een dansje bij. De belangstelling en de service vanuit rep en roer is heel fijn, je hoeft nooit lang op antwoord te wachten. Zoals ik jullie al zei: Sinds we rep en roer ‘ontdekt’ hebben, hebben we nooit meer voor een ander gekozen. Dus de lat ligt weer hoog voor jullie voor het volgende jaar.
Leuke musical! Vrolijke liedjes. Past goed bij de belevingswereld van de leerlingen.
Hele leuke musical, leuk verhaal, goede rollen, werkbaar!
Wat een mooie verhaallijn. Geeft veel ruimte voor eigen invulling. We hebben genoten.
Samen met de kinderen heb ik met veel plezier aan deze musical gewerkt. De liedjes zijn afwisselend.
Het is mij op een goede manier gelukt om ieder kind de passende rol te geven en men straalde. Zelf was ik de stem van de klok en dat was ook wel eens leuk om te doen.
Hoi Paul, bedankt voor je positieve reactie. En zijn alternatieve tracks beschikbaar van de geluiden en muziekjes zonder voice-over, die zijn te vinden in jullie account. We zullen dit in de toekomst duidelijker communiceren.
Over de Kop was een leuke musical om in te studeren. Tijdens de uitvoering kwamen leuke reacties van het publiek. Het verhaal bleek duidelijk. Het publiek was enthousiast.
De liedjes waren heel vlot en leuk, van alles wat. Gelukkig geen stel dat verliefd werd op elkaar, daar doe je de kinderen een groot plezier mee! Jammer was dat de voice-over van Langnek in de samenspraak met Japie/Jacky geen versie heeft waarover hij het over "Jacky" en "meisje" heeft.... Goede decorbeschrijving!
Hoi Jenny, Dank voor je positieve reactie. Een Jacky-versie van Langnek was er wel, die was te vinden in jullie account. Maar kennelijk was dat niet duidelijk, want je bent niet de enige die het in eerste instantie niet wist. We zullen dit in het vervolg duidelijker communiceren!
Hele leuke verhaallijn, vrolijke liedjes, goede personages en voor iedereen een leuke rol! Met 31 kinderen de standaardversie opgevoerd en alle kinderen konden hun moment pakken en shinen. Echt top!!
De musical "Over de Kop", was een fijne musical om te spelen. Er waren niet echt HOOFDrollen, veel kinderen konden veel spelen. Wij hadden ook een aantal dubbelrollen en dat ging prima. Het was goed te doen voor de kinderen en het knutselen van rekwisieten en decor ging prima. De ouders genoten van hun kinderen, van de actualiteit van de musical en van de woordspelingen en verwijzingen die de kinderen vaak niet vanzelf begrepen. In het account was van alles te vinden en ook de facebookgroep vond ik een verrijking. Complimenten!
Vanaf het begin hebben de leerlingen genoten van het verhaal (Niet te filmen) en de leuke personages. De handleiding was handig en de rekwisieten goed te maken. Ook de 'screentime' van personages was goed. Personages met weinig woorden (vinden sommigen prettig) waren wel veel op het podium te zien. De ouders waren super enthousiast na afloop.
Rep en Roer musicals zijn altijd fantastisch. De rollen worden heel natuurlijk verdeeld, ieder kind heeft een rol die dicht bij zichzelf ligt. De handleiding en de tekstboekjes zijn heel duidelijk. Er is ook echt nog ruimte om zelf dingen in te brengen. Er zitten 3 solo's in deze musical, maar deze liedjes zijn ook goed met een groep te zingen.
Het was een onwijs leuke musical. Leuk decor, gave rollen, voor ieder wat wils. Fijn dat de rollen op maat worden aangeleverd. Absoluut een aanrader!
De DJ draait door is een swingende en vrolijke musical. Het is fijn dat er niet één grote hoofdrol is en dat de tekst ongeveer gelijk over de rollen is verdeeld.
We hebben de musical gespeeld met een grote groep en dat was zeer goed mogelijk. Er was een grote groepen versie waarin we volledig ons ei kwijt konden. In het oefenlokaal was een breed aanbod aan mogelijkheden. Ook de leerlingapp werkte heel fijn!
Wanneer je de organisatie om hulp vraagt, staan ze klaar om je te helpen. Dit kan zijn een bepaald lied langer maken of andere tracks erbij enc. De verhaallijn van deze sprak ons iets minder aan, maar de organisatie is zeker goed! Oefenapp was voor de kinderen erg fijn!
Superleuk. Groot nadeel vind ik de lengte van de musical. Het is erg veel instudeer werk voor de kinderen. Voor ouders en andere schoolkinderen was het niet te lang om naar te luisteren, vooral ook omdat we stukjes van liedjes en pasjes bij de rest van de schoolkinderen hebben aangeleerd. Zodoende konden ze vanuit de zaal meedoen. Maximale lengte van 60 minuten zou fijner zijn.
Hoi Mary, Dankjewel voor je beoordeling. Ja, daar heb je een punt. Omdat we alle kinderen voldoende aan bod willen laten komen in de musical is het altijd zoeken naar de juiste balans. We nemen je punt mee naar onze volgende producties. Goed te horen dat het uiteindelijk voor het publiek niet te lang is gebleken. Hartelijke groet, Meike Rep en Roer Musicals
"Niet te filmen!" was een super leuke musical, wij hebben allemaal genoten. Zowel de kinderen als de ouders als de leerkrachten. Een aandachtspunt, hij duurde meer dan 1,5 uur, dat vonden wij wel wat lang. Desondanks zou ik hem zeker nog een keer spelen!
Al meerdere musicals uitgevoerd van Rep en Roer en altijd veel lof van ouders! De musicals zijn van deze tijd en hebben veel leuke humor tussendoor! Heerlijk om een musical voor te kunnen bereiden waarbij heel veel al voor je uitgedacht is, maar waar je ook nog voldoende mogelijkheden hebt om zelf aanpassingen te doen!!!
Fantastisch
Ik en de kinderen vonden het een leuk en grappig verhaal. Leuk hoe alle rollen/groepjes rollen in de musical een soort solo krijgen. Het verhaal nodigt uit om heerlijk aan de slag te gaan met het decor met roze en groen als hoofdkleuren. Wij zijn al vroegtijdig begonnen met het verzamelen van lege snoeppapiertjes om de snoepfabriek op te vullen.
Handige app en oefenlpkaal Heel leuke effecten op cd Eenvoudig en lekker lopend verhaal met leuke woordgrappen
Over de kop zit goed in elkaar. Fijn dat je de musical kunt afstemmen op de grootte van de groep. Liedjes liggen heel gemakkelijk in het gehoor en de kinderen zijn er ook enthousiast over. Hele afwisselende rollen, zodat er voor elk kind wel wat bij zit. Fijn dat alles gespeeld kan worden in 1 decor. Site en app vormen goede ondersteuning bij het oefenen. We spelen de laatste jaren steeds de nieuwste musical van Rep en Roer en zijn elk jaar er erg enthousiast over.
Zo ontzettend leuk dat we OOK op het SBO een musical van Rep en Roer kunnen spelen! De kinderen en ouders hebben intens genoten! Volgend jaar weer!
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.