Superleuke musical!

Luke musical, goed verhaallijn, leuke woordgrappen. De liedjes zijn eigentijds.

• School: Speel en Werkhoeve

Leuk!!

Leuke musical, veel interactie met het publiek. Inhoudelijk goed, veel leuke rollen om alle kinderen in hun kracht te zetten!

• School: SOL De Watervlinder
  • Functie: Leerkracht groep 8

Leuk verhaal, gevarieerde rollen, vrolijke muziek en veel interactie met het publiek.

Veel complimenten gehad van ouders, opa's en oma's over de interactie met het publiek. De muziek was vrolijk en de rollen gevarieerd. Er was niet een echt hoofdrol en dat vond ik als leerkracht prettig, elk kind had zo een groot deel. Decor eenvoudig te maken en geen wisselingen. Het loopt lekker door.

• School: De Klimpaal
  • Functie: groepsleerkracht groep 8

Heel leuk

Wij hebben de musical als erg leuk ervaren. Het script was duidelijk en de kledingvoorschriften ook. Iedereen had een rol naar zijn/haar zin.

• School: Obs Stellegors
  • Functie: Groepsleerkracht

Geweldig, voor alle leeftijden!

We hebben genoten van de rollen, de woordgrappen, het verhaal. Kortom van alles!

• School: Prins Willem Alexanderschool, locatie Beekenstein
  • Functie: Leerkracht groep 8

Geweldige, grappige en interactieve musical!

Wij hebben met onze drie groepen ‘strandgasten’ ingestudeerd en deze week opgevoerd. De kinderen hadden hem als favoriet uit onze voorselectie gekozen. De app werkt fijn en de kinderen leerden hun teksten al vlot. De aanwijzingen voor het decor en rekwisieten waren duidelijk. De liedjes zijn afwisselend en vlot, waardoor we al snel goed konden meezingen én dansen (in één groep zijn nog eigen dansjes gemaakt). We hebben drie verschillende opvoeringen gezien, waarbij elke groep toch een eigen draai had gegeven. Ouders waren heel enthousiast over de woordgrappen -die de kinderen niet altijd meteen begrepen- en de interactie met het publiek. Dat vonden wij ook een fantastische toevoeging: in de trailer kwam dit niet naar voren. We hebben genoten van al die oma’s, vaders, broers en zussen die van bakboord naar stuurboord bogen en de volleybalwedstrijd. Één collega zei: de leukste musical die ik tot nu toe heb gezien. Wij vonden hem GEWELDIG!

• School: SWS De Brielse Veste
  • Functie: Groepsleerkracht groep 7/8

Super grappig en goed in elkaar gezet met leuke muziek.

Leuke verdeling van de rollen. Iedereen heeft een evenredig aandeel in de musical. Leuke en gezellige muziek. Alle downloads en tips waren goed. Iedereen heeft genoten van deze musical.

• Welke musical heb je uitgevoerd? De DJ draait door
  • School: kbs De Schakel
  • Functie: Leerkracht groep 8

Zeer compleet pakket, mooi verhaal

Strandgasten is een leuke, vrolijke musical. Goede (woord)grappen. De liedjes zijn goed en worden heel snel opgepikt door de leerlingen. Het pakket dat door Rep&roer wordt geleverd is zeer compleet.

• School: CBS de Bataaf

Leuk verhaal, humoristische scenes

Een leuke musical om op te voeren. Het decor kan heel uitgebreid maar ook vrij simpel gemaakt worden. Genoeg mogelijkheid tot aanpassen aantal spelers. Leuke liedjes maar bij deze musical miste ik de afwisseling in liedjes.

• School: Parkschool Zwolle
  • Functie: Groepsleerkracht

Een musical voor alle kinderen!

Een topmusical, met pakkende liedjes.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Camping De Hooiberg
  • School: De Klipper
  • Functie: Leerkracht groep 8

De spelers én publiek hebben genoten!

Leuke musical met interactie met het publiek. Vooral met volwassenen in de zaal doen de grappige scènes het goed. Met de app oefenen werkt uitstekend. Kinderen gaan zelf thuis met elkaar al dansjes oefenen, kortom prima!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Strandgasten
  • School: OBS Koningin Beatrix (Buren)
  • Functie: Leerkracht groep 8

Leukste musical ooit gedaan!

De kinderen hebben genoten van deze musical, net als de ouders en leerkrachten. Het verhaal is eenvoudig te volgen, de typetjes zijn hilarisch. Dit verhaal nodigt ook uit tot gaaf decor (rode loper door de zaal, popcorngeur, filmposters in de gangen). De liedjes zijn heerlijk catchy, we hebben er echt wat gaafs van gemaakt. Vooral de cowboyscene en "Hozen" waren helemaal top. Aanrader!!!

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Niet te filmen!
  • School: Mm boldingh
  • Functie: Leerkracht groep 8

Super leuke en interactieve musical

Leuke verschillende rollen. Elke leerling heeft een 'hoofdrol'. Sfeer was leuk, humor en vrolijke liedjes.

• School: Triangel Capelle aan den IJssel
  • Functie: Leerkracht groep 8

Na ons groep 8 kamp op Vlieland kon er geen betere musical bij aansluiten!

De plek waar het verhaal zich afspeelde kon ik heel gemakkelijk aanpassen aan onze eigen situatie. Boudewijn van Ballegooien werd de vrouwelijke versie van Caspar di Robles. (ik heb 18 meiden!) Hij was gouverneur op Vlieland tijdens de Spaanse overheersing en 2 jaar geleden is er een schat gevonden, die vermoedelijk van hem was. Zo werd het helemaal een musical die perfect bij mijn groep paste. Bovendien waren er zoveel verschillende rollen, dat elk kind kon 'shinen'! De liedjes waren weer een feest om te zingen: we hebben zelfs op Vlieland het openingslied aan een groep toeristen laten horen, toen we met de Vliehors bus bij het drenkelingenhuisje waren. Het publiek deed met het lied mee en de kinderen kregen een daverend applaus!

• School: Edese Schoolvereniging
  • Functie: leerkracht groep 8/ bovenbouw coördinator

Het was een hele leuke musical!

Leuke rollen, fijn dat er geen een hoofdrol is maar alle kinderen kunnen seinen.

• School: Montessorischool De Boog

We hebben weer genoten!

Het was een fantastische musical, leerlingen waren enthousiast.

• School: IKC ‘t Palet

Tof!

Al meerdere jaren draai ik musicals met groep 8, dit jaar door de kleine groep 'noodgedwongen' naar rep en roer overgestapt. Dit leverde in het begin wel wat struggels op. Het staat allemaal anders dan ik gewend was. Toen dat eenmaal duidelijk was liep dit gesmeerd. Juist doordat er voice-overs in de musical zitten gaf het publiek ook aan het veel beter te kunnen volgen. De musical was leuk, paste bij de kinderen en het publiek.

• School: Prins Willem Alexanderschool
  • Functie: Leerkracht groep 8

Het was echt weer fantastisch!

Leuke musical, enthousiasme van de kinderen werd geprikkeld, woordgrappen waren weer legendarisch!

• School: Fridtjof Nansenschool
  • Functie: stamgroepleider bovenbouw

Dynamisch

Het verhaal was minder sterk dan normaal (eigenlijk gaat het nergens over) maar heel veel wordt goedgemaakt met mooie humor, hele goede liedjes en leuke personages. Dikke vette voldoende dus.

• School: De Zevensprong

GE-WEL-DIG

De musical was ontzettend leuk in elkaar gezet met veel leuke grapjes. De kinderen hebben er ook veel plezier in gehad en konden zich vinden in de rollen. De dansjes waren soms wat lastig maar daar maakte dan wat anders leuks van.

• School: IKC de Saffier

Hele leuke musical!

Leuke, aanstekelijke liedjes die echt aansluiten bij het verhaal. Kinderen, ouders en wij hebben er enorm van genoten om deze musical voor te bereiden, te spelen en te bekijken.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Gewoon Super
  • School: Vogelenzang
  • Functie: Leerkracht

.Leuke, vlotte musical en goede service.

Hele leuke musical met veel vrolijke liedjes.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Zo goed als nieuw
  • School: Kentalis DoetinTaal
  • Functie: leerkracht

Wat zat alles goed in elkaar!

Ik vond het heel prettig werken met jullie handleiding en script. Ik had nog nooit een musical gedaan maar het was prima te doen! De kinderen vonden leuk om te doen en de ouders hebben genoten!

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Zo goed als nieuw
  • School: De Spelevaert

Tijdloos

De musical van dit jaar was Torenhoog, een musical die ik ook in 2016 heb gedaan op mijn vorige school(toen net uit). Het is een geweldig leuke musical met leuke, pakkende liedjes, prachtige woordspelingen en makkelijk aan te passen aan de klas. Ondanks dat de musical al zo'n 10 jaar oud is, is het nog steeds actueel. Een aanrader voor iedereen.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Torenhoog!
  • School: Ludgerusschool, Loenen aan de Vecht
  • Functie: groepsleerkracht

Superleuk en grappig!

Fijne snelle levering en overzichtelijke website.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? N.v.t.
  • School: Montessorischool Tuinstad
  • Functie: Leerkracht BB

Valkstraat 1

3514TG Utrecht

Over Rep en Roer Musicals

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.