Leuke musical en de tekst en dansjes zijn makkelijk aan te leren met de oefenapp.
Musicals van Rep en Roer bevatten veel woordgrapjes en grappige namen! Ook zitten er interactieve elementen in, zodat het publiek betrokken wordt bij de musical. Leuk om te zien hoe zowel de spelers(onze leerlingen) als het publiek geniet van onze musical! De musical 'Strandgasten' was echt een feestje!
Ontzettend leuke musical om op te voeren en om naar te kijken. Leuke woordgrapjes, leuke rollen en leuk geschreven.
Zowel de kinderen als ik hebben enorm genoten van het oefenen en het uitvoeren van de musicals De dansbegeleiding is ontzettend fijn voor het inoefenen van de dansjes en ook dat er aangegeven staat welke rollen je als dubbelrol kan nemen.
Leuke musical.
Een musical waarin alle kinderen de show kunnen stelen. Ik vond het verhaal soms wel een beetje als los zand in elkaar hangen. Het publiek vond het verhaal soms moeilijk te volgen.
Rep en Roer heeft weer een leuke musical gemaakt en geschreven, waarin alle leerlingen een leuke rol konden krijgen. Het werkt heel makkelijk met de dans tutorials etc. En het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar de musical van afgelopen jaar (Strandgasten) vonden wij wel minder leuk dan de musicals van Rep en Roer van voorgaande jaren. Hij was iets minder goed te volgen en minder "spectaculair".
Musical zit goed in elkaar. Geeft veel handvaten en kaders maar ook mogelijkheden om flexibel te zijn. Verhaal zit goed in elkaar. Leuk voor de leerlingen, maar ook leuk voor volwassenpubliek. Liedjes zijn niet te lang en niet te moeilijk in te studeren en hebben een melodie die goed blijft hangen.
Alles is goed geregeld bij Rep en Roer. De communicatie, de bestanden en natuurlijk de geweldige musical. De kinderen, leerkracht én ouders hebben enorm genoten.
Plezierige musicals met leuke liedjes en veel suggesties voor een succesvolle uitvoering.
De schoolmusical Strandgasten van groep 8 was een vrolijke en zomerse afsluiting van de basisschooltijd. Vanaf het begin straalde er enthousiasme van de 54 leerlingen af, die allemaal in hun kracht stonden en samen iets moois neerzetten. Het centrale thema van verbinding en elkaar helpen kwam duidelijk naar voren en zorgde niet alleen op het toneel, maar ook in de zaal voor echte verbondenheid. De boodschap dat samenwerken belangrijker is dan materiële zaken werd op een luchtige en herkenbare manier gebracht. De teksten waren gevat en zorgden regelmatig voor een glimlach bij het publiek. Door de slimme momenten van publieksparticipatie bleef de voorstelling verrassend en afwisselend. Het decor was eenvoudig te maken, maar juist daardoor effectief en passend bij de zomerse strandsetting. De liedjes sprongen er echt uit en werden vol overtuiging gezongen. Al met al was Strandgasten niet alleen een musical, maar ook een waardevolle ervaring voor de leerlingen. Het liet zien hoe samenwerking, plezier en creativiteit samenkomen in een onvergetelijke afsluiting van acht jaar basisschool.
Ik vond de musical compleet. Leuke liedjes, goed te onthouden teksten (ligt natuurlijk ook aan de verdeling van de rollen), voorbeelden van decor en attributen.
De kinderen zijn er super enthousiast mee aan de slag gegaan, leuke rollen, echt voor ieder wat wils! De liedjes zijn ook leuk en snel te zingen voor de kids.
Leuke musical met veel humor, rollen zijn goed en eerlijk verdeeld. Veel hulplijntjes voor decor, dans enz
Sinds een paar jaar kopen wij de musical bij Rep en Roer Musicals. De verhaallijnen zijn begrijpelijk, grappig en hebben goede onderliggende boodschap. Alle materialen zoals het script, de rekwisietenlijst, de tickets en de poster zijn aanwezig. We waren er weer erg blij mee!
Het onderwerp sprak onze grote groep jongens erg aan. Leuke musical met grappige elementen.
Makkelijk in te studeren.
We hebben ervan genoten. Een show met veel humor en een boel leuke rollen.
Wij maken al jaren gebruik van Rep en Roer en zijn daar zeer tevreden over. De musicals hebben alle ingrediënten die nodig zijn en zijn goed te organiseren. De app is een handige tool die ze erbij aanbieden.
De musical strandgasten zat weer erg goed in elkaar. Wij waren met een grote groep en konden iedereen voorzien van een rol. Liedjes erg leuk geschreven. Grapjes in de musical vielen goed. De tips voor het maken van het decor kwamen voor ons erg goed van pas. Wij zouden deze musical zeker aanbevelen!
Leuke musical met veel verschillende rollen. Ook qua grote van de rollen voor elk kind wat wils. Eén decor met attributen die makkelijk te regelen zijn. Leuke liedjes en grapjes.
De handleiding is erg handig en flexibel, ook voor de kinderen. Voor ons werkt dit heel prettig: je kunt teksten aanpassen, inkorten of juist uitbreiden. De website is overzichtelijk en er is zelfs een app waarmee de kinderen eenvoudig hun teksten kunnen oefenen. De reacties uit de zaal waren lovend; men vond dat de rollen goed bij de kinderen pasten.
Voor de eerste keer een Rep en Roer musical en erg goed bevallen. Super leuke liedjes en de rollen waren goed in te delen. Fijn ook de app erbij!
Alles wordt overzichtelijk geleverd en het zit goed in elkaar. De musicals zijn leuk, met leuke grappen ( niet plat) en mooie liedjes. Gelijkmatige rolverdeling.
Hele leuke musical passend bij de groep. Iedere leerling had een rol passend bij het eigen karakter. De teksten waren goed verdeeld en iedereen was belangrijk. Oefenen van de liedjes en dansjes ging makkelijk. Het is een topavond geworden met stralende kinderen op het podium, trotse ouders en een relaxte en genietende leerkracht aan de kant.
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.