Prachtige ervaring

Ik sleutel zelf ieder iets bij aan de musical die we doen, maar dat was dit jaar nauwelijks nodig. En dat is een goed teken. Leuk en grappig verhaal, mooie typetjes, mooi interactief. Top.

• Hoe beoordeel je onze service? N.v.t.
  • School: CBS de Linde
  • Functie: Leerkracht bovenbouw

GOede variatie in de liedjes en voor iedere een leuke rol

We hebben maar een kleine groep om de musical mee te spelen. 13 lln. En een aantal keer hadden een aantal leerlingen echt heel weinig tijd om van kostuum te wisselen. Hierop moesten we een paar kleine aanpassingen aan doen. Verder was het een geweldige musical.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Het laatste level
  • School: OBS Servatius
  • Functie: Leerkracht

Panklare musical waar je meteen mee uit de voeten kunt

De musical stond als een huis. Overal wordt aan gedacht in de de software en de boekjes. Er is zelfs leerlingsoftware waar de kids mee aan de slag kunnen thuis. Op een paar foutjes in het script na, is alles tot in de puntjes geregeld.

• School: Startblok Cuijk

Geweldig!

Mijn eerste jaar een musical opvoeren met groep 8. Wat ben ik blij dat ik voor Rep en Roer heb gekozen. Overzichtelijke boekjes voor de leerlingen. Overzichtelijke handleiding voor mij. Een fijne oefen app zodat de leerlingen thuis ook kunnen oefenen. Tekst sluit aan bij de kinderen, grappen werden door het publiek goed ontvangen en de liedjes werden met veel enthousiasme door andere kinderen van de school nog gezongen de dagen na de musical. Heel erg tevreden dus!!

• School: De Wijzelaar

Fantastisch

Wij hebben afgelopen jaar “paniek in de snoepfabriek” gedaan. Een musical met humor en het mooie was dat de kinderen deze helemaal zelf hebben uitgezocht. De musical bevat een belangrijke boodschap “ geloof in jezelf”. Hoe mooi is het om de kinderen met deze boodschap van school te laten gaan.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Paniek in de Snoepfabriek
  • School: Basisschool de sprankel
  • Functie: Leerkracht

Ieder jaar weer een musical van Rep en Roer!

De musicals van Rep en Roer zijn leuk, grappig, overzichtelijk, duidelijk, kortom, zéér fijn in gebruik!

• School: IKC Marang

Erg leuke musical

Leuk en vrolijk verhaal, leuke personage, vrolijke liedjes en de dansjes waren prima in te studeren.

• School: Ekenrooi

Vrolijke musical

Zelfs met twee groepen 8 kon iedereen een fijne rol kiezen. De verhaallijn was duidelijk. Blijft een mooi moment wanneer alle kinderen op het eind op het podium staan en het afscheidslied zingen. Het oefenlokaal met de app werkt zo fijn! De kinderen kunnen thuis al oefenen en vinden dit geweldig om te doen.

• School: De Wingerd
  • Functie: Leerkracht (groep 8)

Het was een musical met een thema wat precies bij ons paste. Met humor en erg vrolijke sfeer.

Onze school ligt zo goed als aan zee. Strandgasten past dus precies bij ons, maar ook de tijd van het jaar waarin de musical speelt wordt is natuurlijk zomer. De rollen waren op het lijf van de kinderen geschreven. Leuke liedjes en humor in het verhaal.

• School: Helchersee school
  • Functie: Manegmentassistent

Wat een waanzinnig leuke eerste ervaring om een musical te mogen geven.

Ik mocht afgelopen schooljaar voor het eerst een musical doen met een groep 8. Aan het begin was het even wennen, omdat ik natuurlijk hier helemaal geen ervaring mee had. Hierdoor vond ik het ook lastig om in te spelen op dingen die kinderen lastig vonden. Uiteindelijk hebben we onze eigen draai gegeven aan de musical en ik ben super trots op mijn kanjers van afgelopen schooljaar. Het was een slotavond om nooit te vergeten.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Torenhoog!
  • School: IKC de Wieling
  • Functie: leerkracht

Een makkelijk uitvoerbare musical waarbij heel veel enthousiasme is.

De musical is goed aan te passen aan de klas die je hebt. Kinderen vinden hem leuk om hem te spelen en het publiek vindt het leuk om er naar te kijken. Er zitten grapjes in voor kinderen en volwassenen. Daarnaast is er een leuke interactie tussen spelers en publiek.

• School: De Ruyter
  • Functie: Leerkracht groep 8

Erg leuke musical met herkenbare typetjes. Mooie liedjes ook.

Leuke musical!!

• School: Groene Ring

Fantastisch

Ik ben na tien musicals van Rep en Roer nog steeds uiterst tevreden. De musicals zijn voor bijna alle groepsgrootte geschikt. Er zitten leuke moderne liedjes in en de humor en vooral de grappige namen van de karakters zijn ook altijd een succes. De verhaallijn is altijd erg grappig. Ben benieuwd wat jullie voor dit jaar hebben bedacht.

• School: De Zyp

Super!

Het was een super grappig verhaal. Wij hebben het gespeeld met kids die opgroeien midden in de stad. Des te leuker was het om de kinderen in de verschillende rollen te zien. Er is altijd ruimte om nog wat te schuiven in rolverdeling. Zo hebben wij Geertje een tweelingzus gegeven (Guusje). Voor elke leerling is er een passende rol in deze musical.

• School: Petrus Canisius
  • Functie: Leerkracht groep 8

mede door rep en roer speelden de kinderen de sterren van de hemel!

De musical werd enthousiast ontvangen door de leerlingen. De app is voor de leerlingen erg handig!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Betoeterd
  • School: OBS 't Hout

Leuke musical

Leuke musical en de tekst en dansjes zijn makkelijk aan te leren met de oefenapp.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Verboden te voeren
  • School: EBS Online
  • Functie: Groepsleerkracht

Super!

Musicals van Rep en Roer bevatten veel woordgrapjes en grappige namen! Ook zitten er interactieve elementen in, zodat het publiek betrokken wordt bij de musical. Leuk om te zien hoe zowel de spelers(onze leerlingen) als het publiek geniet van onze musical! De musical 'Strandgasten' was echt een feestje!

• School: IKC De Borghoek

Super!

Ontzettend leuke musical om op te voeren en om naar te kijken. Leuke woordgrapjes, leuke rollen en leuk geschreven.

• School: BS Op de Top

Geweldig!

Zowel de kinderen als ik hebben enorm genoten van het oefenen en het uitvoeren van de musicals De dansbegeleiding is ontzettend fijn voor het inoefenen van de dansjes en ook dat er aangegeven staat welke rollen je als dubbelrol kan nemen.

• School: De Raagten
  • Functie: Leerkracht

Leuke musical en prima te doen eind van het schooljaar.

Leuke musical.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Gewoon Super
  • School: prins Mauritsschool
  • Functie: leerkracht

Strandgasten is een vrolijke musical waarin veel kinderen een hoop podiumtijd krijgen.

Een musical waarin alle kinderen de show kunnen stelen. Ik vond het verhaal soms wel een beetje als los zand in elkaar hangen. Het publiek vond het verhaal soms moeilijk te volgen.

• School: Angelaschool
  • Functie: Leerkracht

Wij hebben een geweldige musical gehad met onze groepen 8!

Rep en Roer heeft weer een leuke musical gemaakt en geschreven, waarin alle leerlingen een leuke rol konden krijgen. Het werkt heel makkelijk met de dans tutorials etc. En het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar de musical van afgelopen jaar (Strandgasten) vonden wij wel minder leuk dan de musicals van Rep en Roer van voorgaande jaren. Hij was iets minder goed te volgen en minder "spectaculair".

• School: De Talisman

Fijne musical

Musical zit goed in elkaar. Geeft veel handvaten en kaders maar ook mogelijkheden om flexibel te zijn. Verhaal zit goed in elkaar. Leuk voor de leerlingen, maar ook leuk voor volwassenpubliek. Liedjes zijn niet te lang en niet te moeilijk in te studeren en hebben een melodie die goed blijft hangen.

• Hoe beoordeel je onze service? N.v.t.
  • School: De Hasselbraam

Superleuke musical

Alles is goed geregeld bij Rep en Roer. De communicatie, de bestanden en natuurlijk de geweldige musical. De kinderen, leerkracht én ouders hebben enorm genoten.

• School: Sint Martinusschool
  • Functie: Leerkracht

Plezierige musicals met leuke liedjes en veel suggesties voor een succesvolle uitvoering.

• School: basisschool De Achtbaan

Valkstraat 1

3514TG Utrecht

Over Rep en Roer Musicals

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.