Super!

Wij hebben deze musical opgevoerd met 46 leerlingen. Het is een musical met veel verschillende rollen. De liedjes en dansjes (van de dansinstructie) zijn aantrekkelijk voor de leerlingen en makkelijk te leren. Fijn dat er bij sommige audiobestanden ook meerdere versies beschikbaar zijn (voor als je een rol aanpast naar M/V of met minder/meer leerlingen speelt). Het verhaal was leuk, ouders en kinderen vonden het een show om naar te kijken. De instructies in het script zijn duidelijk voor de leerkracht en leerlingen.

• School: Sint Maartensschool
  • Functie: Leerkracht

Wat een feestje om de kinderen zo te zien stralen

Wij zijn een sbo school en optreden is voor onze doelgroep niet altijd fijn. We zijn daarom al in februari begonnen met oefenen. Ondanks dat dit een hele lange periode was, hebben de kinderen echt gestraald die avond. Super leuk!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Betoeterd
  • School: SBO De Wissel
  • Functie: Leekracht

Groots, meeslepend met een leuke plottwist.

Super leuke musical, leuke verhaallijn, karakteristieke typetjes en een leuke plottwist. Fijn dat door de rollen ieder kind in zijn/haar kracht gezet kan worden. De liedjes waren passend, lekker meezingend en pakkend.

• School: CBS Het Baken
  • Functie: Leerkracht

Leuke musical met genoeg leuke rollen voor alle kinderen.

Leuke liedjes die makkelijk te leren zijn, niet te ingewikkelde dansjes maar wel swingend, geen moelijke decoruitdagingen en wel een leuk decor, genoeg leuke rollen en blije kinderen en ouders. Echt weer een aanrader!

• School: Emmausschool

Hele leuke musical.

Leuke musical, vrolijke liedjes, humor, handige oefensoftware.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Niet te filmen!
  • School: Kindcentrum Oersprong
  • Functie: Leerkracht

Een vrolijke en interactieve musical

Strandgasten is een vrolijke en duidelijke musical. De musical is goed te volgen voor het publiek en heeft een leuke verhaallijn. Ook is de musical makkelijk aan te passen aan de groepsgrootte van je klas. Ouders en collega's (maar ook de kinderen) waren erg enthousiast over de interactie tijdens de musical. Wij waren positief verrast! Zeker een aanrader!

• School: RKBS De Poolster

Het was weer geweldig!

Wij hebben al 13 jaar de eindmusicals van jullie. De rolverdeling vinden wij altijd het prettigst. Iedereen staat meerdere keren op het podium en doet er toe! Het oefenlokaal en de oefenapp is ook erg prettig, en scheelt ons als leerkrachten een hoop tijd.

• School: Obs Valckesteyn

Topmusical

Hoi, Het was een verademing om met jullie materialen te werken. het verhaal van de musical was ook heel leuk, de liedjes maakten het feest compleet. We hebben de kans gehad om de musical op te voeren in een echt theater waardoor ook de achtergrond, het geluid en de te gebruiken ruimte het geheel echt af maakten. We hebben nog een tip! We misten in de app de tekst waarmee de scenes duidelijker worden voor de spelers. Dit was niet bekend bij de leerkrachten, waardoor zij hier nog goed op moesten sturen. Tip boekje gebruiken bij het inoefenen van de tekst thuis.

• School: KC de Gouden Griffel
  • Functie: unit(bouw)coördinator

Leuke musical met afwisselende rollen voor iedereen

De rollen waren verschillend, zodat we iedereen een goede rol konden geven die passend was. Het verhaal sprak ze aan en de beleving was daarmee groot. Liedjes zijn prima van lengte en melodie.

• Welke musical heb je uitgevoerd? De Lachfactor
  • School: CBS Oud Zandbergen

Iedereen heeft ontzettend genoten

Fijne service. Musical heeft ervoor gezorgd dat iedereen een leuke avond had en ontzettend moest lachen om de grappen. Liedjes erg pakkend en door de video's erg fijn voor de kinderen om te oefenen. Wij hebben een grote groep en ook daar is de musical erg geschikt voor. Komend schooljaar zullen wij weer een musical hier bestellen en afnemen.

• School: Basisschool de Oosthoek Bleiswijk

Leuke liedjes, leuk verhaal

De liedjes zaten er snel in, leuke melodieën... Leuke verhaal lijn met leuke rollen.

• School: Het Spectrum
  • Functie: leerkracht

Een geweldig strandfeestje als afscheid van groep 8!!!

De musical zat weer goed in elkaar. Het verhaal, de typetjes waren geweldig. Ook alle tips in de handleiding waren duidelijk. Toch heb je ook de vrijheid om zelf zaken aan te passen. Ouders en leerlingen waren erg enthousiast. Het thema strand zorgde ervoor dat je na deze afscheidsmusical zin had in de vakantie en zelfs tijdens de vakantie spontaan musicalliedjes begon te zingen op de het strand en op de camping.

• School: C.B.S. De Rank

Super leuke en goed georganiseerde musical voor groep 8

Altijd een feest om met Rep en Roer samen te werken. De musicals zijn goed en duidelijk uitgewerkt voor zowel de leerkracht als de leerling. Er is veel beschikbaar en super leuk dat er ook een app is voor leerlingen. Genoten!

• School: De Wissel

Leuke pakkende liedjes

Een fijne musical voor mijn kleine klas (12 kinderen). Hele leuke liedjes! Leuke verhaallijn en leuke personages.

• School: OBS de Vliegerdt
  • Functie: Leerkracht

Leuke musical en sterk script

Leuke rollen en voor elke leerling een passende rol. Liedjes en tekst passen goed en het script laar ruimte voor eigen invulling of aanpassingen waar nodig. Handige app en oefenlokaal.

• School: Stifthorst

Vrolijke, zomerse musical!

Ik vond het weer een leuke, grappige, vrolijke musical. Met een duidelijk verhaal en goede 'punchlines'. Thema van de musical was ook weer erg leuk.

• School: Geert Groteschool
  • Functie: Leerkracht

Strandgasten is een geweldige musical met een leuk verhaal en mooie rollen voor iedereen in de klas.

Wij vinden de musicals van Rep en Roer prettig. Het verhaal is goed en bevat altijd wel een mooie boodschap. De materialen die je erbij krijgt zijn prettig in het gebruik en bieden voldoende houvast maar ook ruimte voor aanpassingen.

• School: BS de Fakkel

Legendarisch

Het was een feest. Dankzij de flexibiliteit van Rep en Roer is de musical uiteindelijk precies op maat gemaakt voor de groep.

• School: OBS de Archipel
  • Functie: Groepsleerkracht

Geweldige musical

Goede verhaallijn. Leuke personages. Kortom een echte aanrader!

• School: De Groene Oase
  • Functie: lkr 8 en IB

Een vrolijke en kleurrijke musical

Elk jaar kiezen we voor de musical van Rep en Roer. Ze zijn goed te volgen en alles is goed geregeld. Dit jaar hadden we de musical 'Strandgasten'. De setting is al vrolijk en gericht op de zomervakantie die erna volgt. Zo kon iedereen al in de stemming komen! De teksten zijn niet te lang en de rollen zijn goed verdeeld qua tekst. Voor ieder kind is er wat wils en de liedjes zijn vrolijk en pakkend. In de handleiding vind je veel ideeën voor decor en entourage. Er is overal goed over nagedacht. Voor herhaling vatbaar!

• School: OBS de Plantage

Complete leuke musical

Musical is leuk en zeer compleet voor ons als leerkrachten! Goed over nagedacht in alle opzichten. Musicalverhaal logisch, grappig en zeker geen geknutseld verhaal.

• School: Hoflandschool
  • Functie: Bouwcoordinator, leerkracht gr8

Weer een hele leuke musical!

Zoals we gewend zijn, is het een musical die goed te doen is en de ondersteuning door middel van de oefenapp is voor de leerlingen erg fijn. Dit jaar wel een paar fouten in de tekstboekjes, maar dat mag de pret niet drukken...

• School: De Rietkraag
  • Functie: Leerkracht groep 8

Iedereen weer stralend op het podium!

Het was weer super!

• School: Oranje Nassauschool
  • Functie: leerkracht

wat een leuke musical met aparte en herkenbare personages

Leuke liedjes leuke rollen en iedere rol heeft meerdere tekstbeurten

• School: de Contrabas
  • Functie: leekracht groep 8

een hele leuke musical die erg aansluit bij de beleving van mijn leerlingen

Het verhaal en de liedjes waren heel erg leuk en van alle tijden. Ik zou deze musical over een paar jaar zeker nog eens kunnen doen. de dubbelrollen waren soms wel een uitdaging. Hier een daar moest het een en ander aangepast worden.

• School: Auris professor van Gilseschool

Valkstraat 1

3514TG Utrecht

Over Rep en Roer Musicals

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.