Geweldige musical

Super fijn dat je zo makkelijk kan bestellen en jullie snel reageren bij vragen. Het script is super duidelijk. De digitale dansjes en liedjes zijn super handig. De liedjes zijn leuk en er zitten leuke grapjes in de musical. Wij kiezen zeker weer voor jullie aanbod in 2026!

• School: Bs De Wegwijzer 03PM
  • Functie: Leerkracht groep 8

Prima uitgeschreven musical met superleuke liedjes.

Zie boven

• School: Klein Heyendaal
  • Functie: Leerkracht groep 8

Fantastisch! Veel interactie met het publiek.

Super leuke musical. Veel interactie met het publiek en prachtige rollen. Deze musical ia zeker aan te bevelen.

• School: De Wingerd
  • Functie: Leerkracht

Leuke typetjes, liedjes snel te leren en erg leuk.

De kinderen vonden hem heel leuk, hebben zelf mogen kiezen. Er zitten heel leuke typetjes in en de liedjes zijn erg leuk, catchy en vrij snel te leren. Als commentaar kreeg ik vanuit het publiek (geen familie gerelateerd aan kinderen, want papa's en mama's vinden het altijd leuk en dat moet ook) dat er weinig grapjes in verwerkt zaten (voor de volwassenen) in vergelijking met de musical 'niet te filmen' bijvoorbeeld. Ook was het verhaal/het thema niet zo duidelijk als bij voorgaande musicals. Maar over het algemeen vond iedereen hem leuk. Ik ga bij aanbevelen zeggen ja, omdat ik de musicals van Rep en Roer (veel) beter vind dan andere aanbieders, maar als iemand mij persoonlijk zou vragen, zou ik zelf aangeven dat er leukere musicals zijn bij Rep en Roer.

• School: BS de kleine Wereld

Musical heeft goed verhaal

Eindelijk een musical waarbij het verhaal te volgen is voor iedereen!

• School: De Oversteek

Hele grappige musical

De kinderen hebben ervan genoten, wij hebben hem gespeeld met groep 5-6-7-8, omdat we een kleine school zijn en om het jaar een musical opvoeren. Ook voor groep 5-6 was hij leuk, de liedjes waren superleuk, veel stukjes solo, ook leuk! Kortom, geen learningpit gehad, groetjes Ellen

• Welke musical heb je uitgevoerd? Betoeterd
  • School: De Oostvogel
  • Functie: leerkracht

Een geweldige musical met genoeg humor en variatie

Het is handig dat er weinig tot geen decorwisselingen hoeven plaats te vinden. Afwisseling in spelers en rolverdeling is fijn.

• Hoe beoordeel je onze service? N.v.t.
  • School: Basisschool Schinveld
  • Functie: leerkracht groep 8

De slotavond was een afscheid om nooit meer te vergeten

Groep 8 en ik hebben ontzettend genoten van de musical. De weg ernaar toe ging soms met bloed, zweet en tranen, maar wat hebben ze het ontzettend goed gedaan. Ik ben erg enthousiast over de musical Torenhoog. Hoewel het mijn eerste musical was als meester, heb ik geen vergelijkingsmateriaal, maar de musical had een leuk verhalen en de personages paste goed bij de karakters van de kinderen.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Torenhoog!
  • School: IKC de Wieling
  • Functie: leerkracht

Geweldige musical!

Het is echt een geweldige musical. Het verhaal en ook liedjes zijn erg leuk. Het vraagt wel wat oefenwerk, maar dan heb je ook echt wat. Dit komt vooral doordat er veel details in zitten, vooral doordat er staat steeds omschreven wie wanneer op het podium staat en wat ze moeten doen. Dit moest vooral goed geoefend worden, want de kinderen focussen vooral op het oefenen van de tekst. De app die je erbij kunt kopen is ook super handig en fijn! De kinderen hebben stuk voor stuk staan stralen tijdens de eindmusical. En alle ouders zaten met kippenvel! Fijn dat deze musical ook met minder kinderen kan, het script past zich gewoon aan op de hoeveelheid kinderen die meedoen. Echt een aanrader!

• School: Heuvelrijk
  • Functie: Groepsleerkracht

Bedankt voor wederom een fantastische musical 'Strandgasten'

De musical Strandgasten was weer zo'n succes. Ieder jaar bestellen we blind de nieuwe musical van Rep en Roer, omdat het ieder jaar weer een groot succes is. Leuke rollen, leuke liedjes, fijne dansinstructies en een prachtig verhaal. Bedankt!

• School: OBS de Kameleon
  • Functie: Leerkracht groep 8

Het was weer een genot om met een Rep en Roer eindmusical te mogen werken.

Voor het derde jaar opvolgend weer een schot in de roos met Strandgasten. Wat een leuke typetjes hebben jullie bedacht. Zowel voor kinderen als voor ouderen een aantrekkelijke musical. Leuke woordgrappen, namen van personen en de mogelijkheid om de musical ook nog een stukje eigen invulling te geven. Wij hebben de sage van Boudewijn van Ballegooijen opgenomen en zo gemonteerd dat het een oude opname lijkt. Scheelde wat dubbelrollen. Zowel kinderen als ouders waren enthousiast. Zijn n u al benieuwd naar volgend jaar>

• School: Sint Nicolaasschool
  • Functie: bovenbouwcoördinator

Spreekt aan voor jong en oud

Ook dit jaar zijn we weer enthousiast aan de slag gegaan met de nieuwste musical van Rep en roer. Het verhaal zat weer goed in elkaar, leuke opbouw, goed te volgen en weer erg leuke rollen. De grapjes en de liedjes waren ook weer heel erg goed. Alles zit goed in elkaar. Zijn er vragen, wordt er via de mail snel gereageerd en meegedacht.

• School: Basisschool de Springbeek
  • Functie: Leerkracht groep 8

Gevarieerde rollen, leuke woordgrappen en vrolijke musical

Rep & Roer heeft een fijne omgeving waar alle bestanden makkelijk in te vinden zijn. Ze zijn telefonisch en per mail goed bereikbaar en denken mee met de school. De musical is zeer geschikt voor grote groepen en heeft een gevarieerd aanbod aan rollen. Door de verschillende rollen is er voor iedere leerling wel een passende rol te vinden.

• School: De Bussel
  • Functie: Leerkracht groep 8

Op alle vlakken is de informatie aanwezig om de musical goed neer te zetten

• Welke musical heb je uitgevoerd? Betoeterd
  • School: Startbaan
  • Functie: Leerkracht groep acht

Een erg leuke musical, mooi qua duur en goedvteboefenen en uit te voeren.

De dans heb ik me niet mee hoeven bemoeien dit jaar. Via het oefenlokaal konden de kids het zelf. De rollen ook leuk, divers. Prima te oefenen en qua sfeer zo'n zee strand... perfect, we speelden hem terwijl het buiten tropisch heet was. Decorstukken goed te maken. Erg leuk.

• School: KBS St Jozef
  • Functie: Groepsleerkracht

Super leuke musical voor deze leeftijdsgroep

Leuke woordgrappen, al moet je het de kinderen nog even uitleggen. De.musical is van deze tijd. Wij zijn een grote groep, dus fijn dat er al zoveel rollen geschreven zijn. Handleiding met voorbeeld decore is ook fijn. Je krijgt gelijk inspiratie.

• School: Julianaschool
  • Functie: Leerkrachr groep 8

Leuke musical, jammer van de racistische tekst van de fakir

Ik schrok toen ik de tekst van een personage zag. Met twee vluchtelingenjongens in de klas is het echt niet van 2025 om een rol te omschrijven als ‘Rare Arabier’ met taal als ‘Iek heb mijn tapijt iest kapoet’ kom op jongens! Jullie leven toch niet onder een steen. Ik kon het opvoeren omdat ik nu in Brabant werk. In de Randstad was dit een rel geworden.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Over de kop
  • School: Kindcentrum Jij

Een super musical!

De musical was erg geslaagd, de kinderen hebben fijn kunnen oefenen. Alles is erg duidelijk en goed te vinden.

• School: Obs BuitensteBinnen
  • Functie: Leerkracht

Wat een mooie herinnering hebben de kinderen gecreëerd!!

Het inoefenen ging echt geweldig! De app werd meermaals gebruikt en veel leerlingen hebben zelfs op vakantie geoefend met hun ouders. De uitvoering ging zo goed, dat de leerlingen erg trots op zichzelf waren en de juf ook! Alle oefening en de warmte waren het waard!!! Het was zo'n leuke musical: veel interactie met het publiek en de woordgrappen waren hilarisch. Er waren geen hoofdrolspelers, iedereen speelde de hoofdrol in deze musical, in één woord fantastisch!!

• School: BS Hasseltse Poorten
  • Functie: groepsleerkracht

Fantastisch!

We hebben de musical Strandgasten gespeeld. Super leuk! Toffe karakters die lekker eigen zijn. Leuke liedjes en dansjes. Wat vooral opviel dit jaar was de vele interactie met het publiek. Dat moeten jullie er zeker zo inhouden!! Ook fijn dat je binnen 1 decor kunt werken, hoef je niet telkens iets om te bouwen. We hebben onze musical in het Chassé in Breda mogen opvoeren en wat was onze vuurtoren van 6 meter hoog tof! De kinderen hadden allemaal een rol die bij ze paste (50 lln!) en ze hebben allemaal hun shine-moment kunnen pakken. Super geweldige musical en alles prima geregeld vanuit Rep en Roer. Volgend jaar zeker weer! Een aanrader!

• School: kbs st. joseph

Geweldig!

Wat een toffe musical, beweging, humor, voor ieder kind een rol. Publiek actief betrokken. Goed verhaal.

• School: Prinses Ireneschool

Heel humoristisch!

Ontzettend leuke musical, sloeg goed aan bij het publiek. Kinderen vanaf eerste moment enthousiast!

• School: IKC Sancta Maria

leuke musical!

Groep 8 heeft de musical zeer leuk uitgevoerd!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Het laatste level
  • School: Basisschool De Vijf Hoeven
  • Functie: administratief medewerker

Geweldige musical met de nodige humor voor jong en oud

Wat hebben we genoten van de voorstellingen die we gegeven hebben. Zo leuk om te zien dat de jongere kinderen een andere ervaring hebben dan de volwassenen. Dit komt door de humor (woordgrapjes en verwijzingen naar de huidige maatschappij). Een erg leuk verhaal waarbij de materialen goed en duidelijk waren inbegrepen.

• School: Dirk Hezius

Zomers gevoel met humor

De hele musical was een hit op school, vooral mister Cool. Het afwaslied was erg lastig

• School: KC de Horizon

Valkstraat 1

3514TG Utrecht

Over Rep en Roer Musicals

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.