De musical heeft een duidelijk verhaal. Ook kinderen van andere klassen konden het verhaal goed volgen. De rollen zijn super verdeeld voor ieder wat wils. De musical duurde ook niet te lang. Ik ben zeer te spreken over de musical 'De Lachfactor'.
Liedjes in de goede toonhoogte, voor iedereen haalbaar. Hele positieve ervaring!
Lachfactor is een hele fijne, vrolijke, goed in te studeren musical. Het verhaal spreekt aan en is zeer goed te volgen. Geen ingewikkelde plotveranderingen. Ook voor kleintjes heel leuk om te zien. Leuke grapjes en hele leuke rollen. Diversiteit in rollen/karakters heel fijn. Veel ruimte voor eigen sausje. Duurt niet te lang. Liedjes heel aanstekelijk. Wij doen al jaren rep en roer (vaak de nieuwste) maar deze is echt een aanrader, vanwege verhaallijn, duur, vrolijk karakter, rollen en heel goed passend bij beleving van kinderen. Verhaallijn ook goed inspelend op actualiteit. Elkaar helpen, omgaan met vooroordelen, iedereen kan en mag verliefd worden op elkaar enz. Kortom: Top!
De groep en de ouders hebben genoten van deze musical. Enige minpuntje is dat er geen dansjes bij waren, maar dat is uiteindelijk leuk bedacht door leerkracht en leerlingen samen.
Ondanks de corona periode hebben wij een enorme leuke musical kunnen opvoeren! Het was een goed verhaal met humor en natuurlijk een traan aan het einde. Het was weer genieten.
De kinderen waren heel enthousiast en vonden het een geweldige musical. Wij als leerkrachten zijn ook heel trots op wat ze van deze muscial hebben gemaakt. Ze hebben allemaal staan stralen.
Het verhaal was leuk. Heel fijn dat het aantal rollen aangepast wordt aan de groepsgrootte! Ook de mogelijke dubbelrollen staan duidelijk vermeld. De tekstboekjes zijn van een handig formaat. Op de site staan ook nog goede tips voor het spelen, de dansjes en het decor. De rolbeschrijvingen zijn duidelijk en ook is het fijn dat het aantal tekstbeurten en regels vermeld staat. Wel vonden wij het jammer dat bij "De Lachfactor" de tekst niet via de app geoefend kon worden. Bij de nieuwere musicals kan dat wel en dat hebben we in het verleden ook al gedaan. Dit misten we echt. Fijn dat we de muziekbestanden op stick konden zetten. Voor de technische uitvoering door onze geluidstechnicus in de grote zaal is dit heel praktisch! Voor volgend jaar zullen we zeker weer een musical van Rep en Roer nemen!
De musicals van Rep en Roer zijn toe te passen op grote groepen. Dat is fijn aangezien wij de musical opvoeren met twee groepen 8 tegelijk. Verder is het oefenlokaal erg prettig. De liedjes zijn makkelijk te oefenen door de verschillende versies.
Leuke musical, liedjes die goed aan te leren zijn via het oefenlokaal.
Leuke musical, de kinderen waren erg enthousiast
Ik vond het script grappig. Muziek was pakkend en niet te moeilijk. Ook de begeleidende app was top!
Ik vond het heel prettig dat de musical ook in mijn kleinere groep goed in te zetten was. De liedjes online en op de app oefenen was ideaal.
Fijn dag ik het script zelf ook nog kon bewerken!
Leuke musical, kinderen hebben veel plezier gehad. Aandachtspunt is het taalgebruik. Bloemhof is een 'zwarte' school, grapjes en uitdrukkingen in het script werden vaak niet begrepen door de leerlingen en het publiek (familieleden van de leerlingen).
Het verhaal bevatte veel meer leuke rollen, variatie en humor dan ik in eerste instantie dacht n.a.v. het promotiefilmpje. Ik twijfelde sterk aan de kracht van deze musical, maar mijn verwachting bleek niet te kloppen. Met zeer veel plezier hebben de kinderen en ik samen aan deze musical gewerkt met een pracht resultaat.
Een hele leuke musical met duidelijke beschrijving. Fijn dat er suggesties staan voor kleding, decor, attributen, e.d. De musical heeft wel veel decorwissels terwijl ik bij de aanschaf van de musical juist heb gelezen dat dit niet het geval zou zijn.
Ontzettend grappige, spetterende musical met een mooie en duidelijke verhaallijn. Rollen zijn heel goed te verdelen.
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.