Leuke musical voor een grote groep leerlingen. Iedereen krijgt zijn of haar moment op het podium.
Wederom een heel leuke musical van Rep en Roer. Het was weer fijn om in te oefenen en de oefenapp vonden de kinderen heel prettig.
Leuke humorvolle musical
Camping de Hooiberg is een vrolijke musical met leuke rollen, humor en mooie liedjes. Het werkt praktisch met de app, duidelijke verhaallijn en 1 decor. Fijne suggesties vanuit de handleiding. Ik werk superfijn met de musicals van Rep en Roer.
Hele leuke musical met leuke grapjes. Fijn om mee te werken als leekracht.
Zeer leuke musical, geweldige ervaring voor de leerlingen. De helpdesk was zeer hulpvaardig en stuurde ons nog het tekstboek voor meer rollen/spelers toe.
Een mooie musical met diverse rollen en typetjes. Hierdoor kun je de leerlingen goed in hun kracht zetten. Er is altijd wel een typetje wat bij hun past.
Goed script, fijne liedjes, al het materiaal wat tot je beschikking is. Geweldig
Met wat eigen aanvullingen en de bestaande teksten hebben we er een prachtige musical van gemaakt. Leerlingen kunnen zich heel goed verplaatsen en inleven in de rollen. Lekker vol met humor!
Wij hebben al heel wat jaren de musical van Rep en Roer. Het is altijd heel duidelijk omschreven. De rollen zijn er genoeg voor iedereen. De danspassen zijn duidelijk. Kortom voor ons als leerkracht super om mee te werken.
We hebben de musical met bijna 40 leerlingen kunnen doen door de rollen te wisselen per scene. Dit ging niet ten koste van het verhaal. De musical heeft een mooie boodschap met af en toe een leuk grap tussendoor. De liedjes zijn leuk om te zingen en erg aanstekelijk.
De musical was leuk en voldeed aan de verwachtingen. Door het word-bestand waren rollen makkelijk te verdubbelen of aan te passen. 'De Kerstnar' was de musical die wij inkochten en zorgde voor een geslaagde kerstviering. Erg leuk! Mooie voorbereiding van groep 7 op groep 8 voor de eindmusical. Tof!
Wat een geweldige musical, leuke humor, mooie liedjes. Hele duidelijke aanwijzingen in de handleiding!
Wij hebben met 22 kinderen deze musical al gespeeld en hij was geweldig. Veel complimenten van ouders vanwege de leuke liedjes en de leuke karakters.
Ik organiseer de kerstmusical al verscheidene jaren op de Jozefschool Den Burg Texel. Altijd goed voor een volle en enthousiast kerk met leerlingen, ouders, grootouders en andere belangstellenden. We zoeken en vinden altijd een muscial die het originele verhaal als uitgangspunt neemt. Dus met Jozef, Maria, Jezus, herders, koningen, schaapjes en engeltjes. Vaak vanuit een verschillende persoon of personen bekeken. We voegen er zelf een engeltjesdans aan toe. Deze musical is een aanrader. Leuk verhaal en leuke liedjes. Dat mogen er wel 1 of 2 meer zijn. Ook de tussenmuziekjes voegen iets toe aan de voorstelling. Handig dat je liedjes te downloaden zijn en online ook geoefend kunnen worden.
Deze musical vertelt het kerstverhaal op een moderne manier. De scenes zijn goed afzonderlijk van elkaar te oefenen, waardoor het oefenen overzichtelijk blijft. Het einde van de musical hebben we een beetje aangevuld, waardoor niet de mopperige keizer het laatste woord heeft, maar de geboorte van het kind in het licht wordt gezet. Decoraanwijzingen waren prima uit te voeren. Kinderen waren erg enthousiast en het publiek ook.
Duidelijk, effectief en praktisch.
De musical spreekt de kinderen enorm aan. De leuke teksten, de muziek en de dans, ze zijn zo betrokken. Wat voor ons als leerkrachten fijn is, is dat alles geregeld is. Het leren van de teksten mbv de app is gewoon super.
Hele leuke musical. Verhaallijn is goed te volgen voor kinderen en volwassenen.
Ieder schooljaar bestellen we de afscheidsmusical van Rep en Roer en het is altijd weer een succes! Voor de leerkrachten is alles duidelijk beschreven. De leerlingen kunnen goed oefenen met de oefenapp met als resultaat een prachtige afscheidsmusical voor alle genodigden!
De musical Verboden te voeren hebben wij met veel succes opgevoerd. De muziekstijlen van de liedjes waren zeer divers, de teksten humoristisch en mooi. De dialogen waren levendig en grappig. De humor in het script was voor het publiek een feest van herkenning. Er werd dan ook volop gelachen. Onze leerlingen hebbben genoten van het opvoeren van deze musical.
Geweldige musical in een heerlijk strandthema. Het sloot perfect aan bijd e groep, heerlijk zonnig weer en vrolijke liedjes.
Wij gebruiken nu voor het vierde jaar op rij een musical van Rep en Roer. Ook bij de musical Strandgasten is er weer een grote variatie aan rollen met een hoop humor. De dansjes zouden wat uitgebreider kunnen. Soms zijn de dansjes leuk bedacht voor 4 kinderen op een podium, maar met een hele klas niet haalbaar.
Spectaculaire musical, met herkenbare typetjes. Hilarisch! Iedereen (jong en oud) heeft genoten van begin tot het einde!
We bestellen al jaren de nieuwe schoolmusical bij rep en roer. Elk jaar weten ze er weer een grappige en speelse musical van te maken. Alle typetjes die je in de klas ziet, komen ook voor in de musical. Dit maakt de rolverdeling een stuk makkelijker. Ook de app en de bestanden die je kan downloaden zijn overzichtelijk. Wij kunnen niet wachten om dit jaar weer aan de slag te gaan met de musical van Rep en Roer!
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.