Beste Johan, Bedankt voor het delen van uw review. Hieruit blijkt duidelijk dat u niet tevreden bent met uw ervaringen bij ons. Kwaliteit advies Onze adviseurs zijn opgeleid om tijdens de woningopname in de spouwmuur te kijken. Er zijn uiteraard een paar onderbouwde aannames die gedaan kunnen worden over de aanwezige isolatie in een spouwmuur (op basis van onder andere het bouwjaar), maar wij willen graag zeker zijn van onze zaak. Daar hoort een grondige inspectie van de woning (en daarmee ook de spouwmuur) absoluut bij! Dubbelglas vervangen door hr+- of hr++-glas is alleen rendabel als de bestaande ruiten lek zijn, u de kozijnen laat vervangen of als u een huis energieneutraal wilt maken. Als dat niet het geval is, zal het plaatsen van isolatieglas een investering zijn die u als woningeigenaar lastig gaat terugverdienen. Dan zou uw beweegreden bijvoorbeeld een stijging in het wooncomfort moeten zijn. Prijs Het kan dat er goedkopere offertes worden uitgebracht door prijsvechters. Bij dit soort offertes zou het goed kunnen dat er nog addertjes onder het gras zitten. U kan dan denken aan het ontbreken van installatiekosten, het leggen van kabeltrajecten, maar ook het ontbreken van garanties die wij als Energiebespaarders wel bieden. Ik zou u sterk willen aanraden om daar op te letten, er zijn helaas erg veel onbetrouwbare partijen in de markt! (vooral bij prijsvechters bij warmtepompen en zonnepanelen). Wij staan achter ons advies en de producten waarvoor wij offertes uitbrengen. Hierbij ligt bij ons de nadruk op kwaliteit. Het gaat immers om uw woning. Mocht u echt dezelfde panelen en warmtepomp kunnen krijgen bij een leverancier tegen een aanzienlijk lagere prijs, zouden wij graag eens willen kijken naar beide offertes (en de geoffreerde producten) om te kijken hoe deze zich verhoudt tot de door ons uitgebrachte offertes. Al met al vind ik het erg vervelend dat uw ervaring met ons niet naar wens is geweest. Wij nemen uw feedback serieus en zullen deze gebruiken om onze propositie te verbeteren voor toekomstige klanten. Met vriendelijke groet, Steven van de Energiebespaarders
Je woning energiezuinig maken is ingrijpend en lastig. Daarom laten veel mensen het er maar bij zitten. Zonde! Zowel voor het milieu als voor jouw portemonnee. Maar nu ligt een energiezuinig huis eindelijk binnen handbereik. De Energiebespaarders koppelt woningeigenaren aan lokale installateurs, zonder al het lastige werk – je krijgt actiegericht advies, hoeft geen aanbieders en producten meer te vergelijken. De Energiebespaarders regelen het voor je! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is beslissen. Zo ondervind jij wel de lusten, maar niet de lasten van het energiezuinig maken van je huis.