Filters

10

Erg goede ervaringen, top.

Dakisolatie en spouwmuur isolatie laten uitvoeren. Inventarisatie, communicatie en advies zijn eerlijk en duidelijk. Fijn geholpen en ook de uiteindelijke leverancier Lammertink uit Enter waren professionals in werk en vriendelijkheid. Fijne is dat je als klant één aanspreekpunt hebt, dat is fijn. Denken mee en geven ook informatie over vervolg voor subsidie aanvragen. Zijn niet drammerig als je bijvoorbeeld één maatregel niet doet. Samengevat zeer positief.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies, Spouwmuurisolatie, Dakisolatie
1

Komen afspraken niet na, komen je niet tegemoet

Met veel enthousiasme de zonnepanelen offerte geaccepteerd met als belofte dat er nog in Q4 van 2022 gelegd kon worden. November ging voorbij, december ook Geen bericht, geen belletje. Ergens in januari eerste contact. Geen woord over Q4. Installatiedatum geprikt. Schouw kon niet gedaan worden, dus ik had nog vragen over het aansluiten op 3-fase en het weghalen bestaande panelen. Gebeld, geen antwoord, maar we bellen je terug. Nooit teruggebeld. Jongens komen installeren. Zonder zekering, met sneeuw. Ze komen er in de woning achter dat het niet kon zoals gepland (misschien schouw volgende keer?). Zullen we anders een kabel aan de buitenkant van je huis doen? Was ik het niet mee eens. Nog voordat we een oplossing konden vinden: meneer het is vandaag te gevaarlijk, energiebespaarders belt u voor een nieuwe afspraak. 1 week, 2 weken. Zelf bellen. Vraag over 3 fase en originele panelen en installatiedatum. "We bellen u terug" 1 week voorbij. Zelf bellen. 'Dat ligt bij de afdeling planning, ze bellen u nog voor dinsdag terug' Dinsdag gaat voorbij. 2 weken voorbij. Zelf bellen, klaar mee en pissig geworden aan de telefoon. 'We snappen dat u dit vervelend vind, ik zorg dat we u zsm terugbellen voor een afspraak om te installeren.' 1 week voorbij. 2 weken voorbij. Nu echt helemaal klaar. Zelf bellen. Gevraagd om de opdracht te ontbinden omdat ze niet kunnen leveren na keer op keer te vragen wanneer geïnstalleerd kan worden. Aan de telefoon wordt vriendelijk en redelijk begripvol gereageerd. Vervolgens komt er een mail waarin we worden gevraagd even €250 annuleringskosten conform de algemene voorwaarden te betalen. Na een mail of 6 heen en weer waarin we alles nogmaals toelichten wordt voet bij stuk gehouden. Dat heb ik echt nog nooit meegemaakt in zo'n situatie. Wat een belachelijke service en gebrek aan klantgerichtheid.

 • Aanbevelen? Nee
 • Ervaring met: Zonnepanelen
10

Fijne ervaring gehad met dit bedrijf

Goed meedenkend bedrijf dat advies geeft en daarna de beste optie voor je regelt. Vooral ook handig als je meerdere verduurzamingen in een keer wil regelen. Je hebt dan één aanspreekpunt en dat is fijn. Je wordt goed op de hoogte gehouden d.m.v. appjes en mailtjes.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Vloerisolatie
10

Prettig contact en deskundig advies.

Deskundig en uitgebreid advies met oog voor wat er realistisch is en wat er echt nodig is qua aanpassing in de woning. Echt meedenkend met de klant en niet alleen gericht op de verkoop van eigen producten/diensten.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies
10

Uitstekend deskundig advies

We hebben een goed gesprek gehad omtrent de mogelijkheden die bestaan bij een ouder huis.

 • Aanbevelen? Nee
 • Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel
4

mooie offertes maar aftersale/service is slecht

Goede inspectie en mooie offertes gekregen. Op 2 daarvan ingegaan maar dan stokt het. Vloerisolatie is goed verlopen maar de beloofde foto's en de afrekening zijn slecht uitgevoerd. Je moet blijven vragen. De HR++ isolatie verloopt bizar, traag en eindigt in een wazig verhaal over aanpassingen van de kozijnen hetgeen de offerteprijs verdubbelt. Vervolgens elders voor minder dan de eerste offerte HR++ met waarde 1.0 !! geplaatst in bestaande kozijnen.

 • Aanbevelen? Nee
 • Ervaring met: Advies, Vloerisolatie, Isolatieglas
8

Goed

Prima

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Spouwmuurisolatie
10

Matthieu is echt een topper en denkt met je mee!

Matthieu is echt een topper en denkt met je mee!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel
10

Uitstekend

Mark weet goed waar hij over praat en is echt aan het adviseren ipv uitsluitend te verkopen

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp
9

Prettige en toegankelijke adviseur

Nemen al het werk en gedoe uit handen en ontzorgen daarmee de klant. De daarmee gemoeide kosten zijn niet transparant maar wel acceptabel

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies, Zonnepanelen
10

prima bevallen

ik ben tevreden over hoe het bezoek van Mark is gegaan duidelijk waar ik aan toe ben en had niet het gevoel dat er me iets werd opgedrongen en de de offerte valt me ook enorm mee had een (veel) hoger bedrag verwacht.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies, Zonnepanelen
10

Hele kundige adviseur en prettig in de omgang

Matthieu is een kundige adviseur en is prettig in de omgang. Hij meet alles zorgvuldig op en documenteert dit zodat hij met een wel overwogen advies kan komen. Daarnaast geeft hij tussendoor al tips en adviezen

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel
6

Rommelig

We hebben erg lang moeten wachten op zonnepanelen. Communicatie verliep nogal rommelig.

 • Aanbevelen? Nee
 • Ervaring met: Zonnepanelen
1

Waardeloze communicatie wanneer je meerdere klussen door hen laat doen

Wij hebben zonnepanelen en een warmtepomp willen laten plaatsen door dit bedrijf. De offertes werden vlot verzonden en de afspraken voor schouwing snel gemaakt. Nadat we de offerte voor de panelen geaccepteerd hadden hebben we nog twee weken nagedacht over de warmtepomp. Ook die hebben we geaccepteerd. Toen begon de ellende. Om de pomp te kunnen plaatsen moest het legplan van de panelen aangepast worden. Dit is mondeling afgestemd met de adviseur en vastgelegd in e-mail en whatsapp berichten. Toen de panelen geplaatst werden hebben ze zowel bij ons als de buren een fout gemaakt. Het dak werd vol gelegd terwijl de afspraak was dat er panelen op het schuine deel geplaatst zouden worden. Die aanpassing is wel mondeling door hen bevestigd maar niet in een offerte vastgelegd. De betreffende adviseur ging weg bij dit bedrijf waarna niemand de handschoen meer op wilde pakken om de aanpassing aan de panelen te doen. Sterker nog, omdat er geen offerte in hun systeem staat weigeren ze uit coulance deze correctie te doen ondanks dat het werk uit de geaccepteerd offerte voor de warmtepomp daardoor niet uitgevoerd kan worden. Hierdoor staat er ondertussen 3 maanden een warmtepomp in het magazijn van de installateur die niet geplaatst kan worden omdat er bij het plaatsen van de panelen een verkeerd legplan gevolgd is. Ook beloftes om hier naar te kijken , een offerte uit te brengen of überhaupt een reactie te geven op onze vraag wanneer de correctie uitgevoerd gaat worden werd simpelweg niet beantwoord. Ondertussen zijn we 10 maanden verder en doet dit bedrijf niks om dit te corrigeren. Vooral de koppige houding van de behandelaar steekt ons enorm. Ook al hebben we berichten via mail en whatsapp van hun vertrokken collega, nog steeds willen ze ons laten opdraaien voor het uitvoeren van de correctie waarvoor de tot de dag van vandaag ook geen offerte voor hebben gekregen.

 • Aanbevelen? Nee
 • Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Warmtepomp
10

Snel, netjes en direct resultaat

Na het isoleren van de vloer en spouwmuur, direct resultaat en een warmer gevoel..uitstekend!!!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie
2

Veel te duur

Verteld werd dat het verdienmodel bestaat uit het ontvangen van percentages bij aanbestedingen bij partners. Het begon bij te jeuken toen ik een offerte ontving voor isolatieglas die al 20% hoger lag dan de offerte van Energiebespaarders.. Navraag bij de plaatselijke schilder leerde dat deze ruim €600,- goedkoper is. Offerte niet geaccepteerd wat resulteerde in een nota van €250,- voor annuleringskosten. Het koste heel veel moeite om deze gecrediteerd te krijgen. De hybride warmtepomp stond op de offerte voor €9400,- De plaatselijke installateur plaatst een duurdere pomp voor €7100,- Wij hebben besloten de opdracht bij Energiebespaarders weg te halen. Het duurde nog ruim 2 weken voordat ik het voor elkaar had dat de aanbetaling teruggeboekt werd. Mijn conclusie: kijk dicht bij huis en bespaar duizenden euro's. In mijn situatie ben ik €2900,- minder kwijt. Serieus geld. Egbert Elken

 • Aanbevelen? Nee
 • Ervaring met: Advies, Isolatieglas, Warmtepomp
10

Goed meegedacht en prettig

Goed meegedacht, alle aspecten benoemd en dat op een prettige wijze.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel
8

goed geadviseerd

goed geadviseerd

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies, Zonnepanelen
10

Goed

Vriendelijk, netjes, duidelijk, to the point

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie
9

Goede deskundigheid en vriendelijk

De deskundige kwam ervaren over een was vriendelijk. Gaf goede tips.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies
9

Zeer ervaren, goed en vriendelijke bijstand

Onze buurman was erg tevreden over de energiebespaarders. Gevraagd of Johan ons ook wilde beslissen en voorrekenen. Alles prima en vriendelijk. Ik was erg blij dat ik ontzorgd werd en zij voor alles zouden zorgen. Soms was niet zo duidelijk hoe de BTW terggave verrekend werd en bijvoorbeeld de werking van de meterkast. Zij zouden ook zorgen voor onze subsidies. Ik ben niet zo goed in al die electronische zaken. Johan heeft het meeste geduldig uitgelegd, We hopen dat nu de CV en warmtepomp worden geplaatst en aangesloten. Benieuwd wat daarna de energie rekening laat zien. Leo

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Dakisolatie, Warmtepomp, CV-ketel
10

Goed

Mark was heel duidelijk heeft alles goed uitgelegd en kreeg goed advies van hem .

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie, Isolatieglas
1

Waardeloos advies en veel te duur

Vriendelijk gesprek met de adviseur, maar weinig verstand van zaken. Spouwmuur na isoleren zou niet nodig zijn. Maar … hoe kan hij dat bepalen? Later door een andere adviseur met een camera de spouw laten controleren en muurisolatie zou zeker zinvol zijn. Volgens de adviseur had vervanging van oud eerste generatie dubbel glas uit 1985 door HR++ glas ook geen zin. Uiteindelijk offerte voor zonnepanelen en hybride warmtepomp. Veel te duur. Voor hetzelfde bedrag als de offerte van de zonnepanelen heb ik nu via een andere leverancier zowel zonnepanelen als een hybride warmtepomp! Kortom slecht advies en veel te duur!

 • Aanbevelen? Nee
 • Ervaring met: Advies

Reactie van het bedrijf

Beste Johan, Bedankt voor het delen van uw review. Hieruit blijkt duidelijk dat u niet tevreden bent met uw ervaringen bij ons. Kwaliteit advies Onze adviseurs zijn opgeleid om tijdens de woningopname in de spouwmuur te kijken. Er zijn uiteraard een paar onderbouwde aannames die gedaan kunnen worden over de aanwezige isolatie in een spouwmuur (op basis van onder andere het bouwjaar), maar wij willen graag zeker zijn van onze zaak. Daar hoort een grondige inspectie van de woning (en daarmee ook de spouwmuur) absoluut bij! Dubbelglas vervangen door hr+- of hr++-glas is alleen rendabel als de bestaande ruiten lek zijn, u de kozijnen laat vervangen of als u een huis energieneutraal wilt maken. Als dat niet het geval is, zal het plaatsen van isolatieglas een investering zijn die u als woningeigenaar lastig gaat terugverdienen. Dan zou uw beweegreden bijvoorbeeld een stijging in het wooncomfort moeten zijn. Prijs Het kan dat er goedkopere offertes worden uitgebracht door prijsvechters. Bij dit soort offertes zou het goed kunnen dat er nog addertjes onder het gras zitten. U kan dan denken aan het ontbreken van installatiekosten, het leggen van kabeltrajecten, maar ook het ontbreken van garanties die wij als Energiebespaarders wel bieden. Ik zou u sterk willen aanraden om daar op te letten, er zijn helaas erg veel onbetrouwbare partijen in de markt! (vooral bij prijsvechters bij warmtepompen en zonnepanelen). Wij staan achter ons advies en de producten waarvoor wij offertes uitbrengen. Hierbij ligt bij ons de nadruk op kwaliteit. Het gaat immers om uw woning. Mocht u echt dezelfde panelen en warmtepomp kunnen krijgen bij een leverancier tegen een aanzienlijk lagere prijs, zouden wij graag eens willen kijken naar beide offertes (en de geoffreerde producten) om te kijken hoe deze zich verhoudt tot de door ons uitgebrachte offertes. Al met al vind ik het erg vervelend dat uw ervaring met ons niet naar wens is geweest. Wij nemen uw feedback serieus en zullen deze gebruiken om onze propositie te verbeteren voor toekomstige klanten. Met vriendelijke groet, Steven van de Energiebespaarders

7

Communicatie laat soms te wensen over

Op vragen die ik had over de installatie van de zonnepanelen kreeg ik heel moeilijk tot geen antwoord. Ik heb vanaf november regelmatig mijn zorgen geuit over de uitvoering toen ik te horen kreeg dat de oorspronkelijke uitvoerder werd vervangen door een ander bedrijf. De plaatsing ging zoals ik verwachtte: niet volgens plan. De jongens van AT Solar valt niets te verwijten. Die hebben wat ze opgekregen te doen netjes gedaan, ondanks een taalprobleem, want ze spraken enkel Oekraïens. Jammer dat jullie ‘hotline’ in het weekend gesloten is. Op maandag 6-2 heeft CVPel alsnog de benodigde werkzaamheden zonder problemen uitgevoerd, toen hij hier begon met de installatie van de warmtepomp. De persoon waar ik wel vertrouwen in had was Damian. Hij reageerde altijd als ik hem aan de lijn had. Ondanks het moeizame contact verder is mijn mening over jullie zeker niet negatief. Al met al zijn alle werkzaamheden : spouwmuurisolatie, HR++ glas in het hele huis, Zonnepanelen en warmtepomp binnen het jaar afgerond. Niet slecht in deze tijd.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp
9

Zeer deskundig en open voor onze vragen.

Goed gesprek met luisterend oor voor onze vragen en uitgebreid en deskundig antwoord daarop.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ervaring met: Zonnepanelen, Warmtepomp, CV-ketel

Over De Energiebespaarders

Je woning energiezuinig maken is ingrijpend en lastig. Daarom laten veel mensen het er maar bij zitten. Zonde! Zowel voor het milieu als voor jouw portemonnee. Maar nu ligt een energiezuinig huis eindelijk binnen handbereik. De Energiebespaarders koppelt woningeigenaren aan lokale installateurs, zonder al het lastige werk – je krijgt actiegericht advies, hoeft geen aanbieders en producten meer te vergelijken. De Energiebespaarders regelen het voor je! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is beslissen. Zo ondervind jij wel de lusten, maar niet de lasten van het energiezuinig maken van je huis.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd