4 sterren: goede service, goed behandeld

gebruikersgemak is OK, maar het duurt wel eventjes voordat je eraan gewend bent. Mogelijkheden om een nieuwsbrief op te maken mogen wat mij betreft verbeterd worden.

Pplossen n programmaprobleem

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen bij onze eerste mailing.

Snel en duidelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb verscheidene mailservers geprobeerd, maar jullie springen er voor mij ver bovenuit! Ga zo door! Gr. Henk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig systeem. Zeer prettig in contact. Enige minpunt is dat layout soms anders is dan in preview.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had een vraag gesteld per mail en deze werd heel vlot beantwoord en deskundig ! ( geloof zelfs dat ik werd terug gebeld ! ) Prima ervaring dus !

tevreden over verleende service

Erg vriendelijk en behulpzaam

zéér tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig om mee te mailen en snel een oplossing voor problemen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niet alles is mij direct duidelijk, maar ik vind jullie helpdesk heel goed: geduldig en snel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

de response op mijn vragen was to the point en snel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen en goede opzet van de nieuwsbrief

Geweldig pakket & goede service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niet alleen snel geholpen, maar ook het idee dat ik begrepen werd :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel goed geholpen bij de vraag dat ik een sjabloon uit een ander laposta account overgezet wilde naar het nieuwe account/stichting.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastisch! en als je vragen hebt via de helpdeskt heb je binnen no-time een antwoord! echt geweldig. Prachtig mooie nieuwsbrieven zeer professioneel kunnen maken en versturen. Ook andere scholen werken inmiddels al met LaPosta (naar aanleiding van de nieuwsbrieven die ik verstuur). Een aanrader LaPosta. Ik ben fan!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie dienst, makkelijk in gebruik. Mooie vormgeving van de nieuwsbrieven. Helaas duur als je over de 2.000 abonnees gaat... jammer dat er geen verschil in tarief is voor een vereniging en commerciële bedrijven. Ik zou wel over willen stappen op de betaalde versie maar dit is niet betaalbaar voor een vereniging die met enkel vrijwilligers werkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na al een hele goed ervaring met zelf een sjabloon maken, met hulp van een zeer behulpzame helpdesk nu een eerste test gedaan met verzending. En ik ben echt superenthousiast. Ook dat werkt weer super gebruikersvriendelijk met ook nog eens heel veel mogelijkheden. En dan zie je ook nog eens wat er allemaal met je nieuwsbrief is gebeurt: wordt hij gelezen, klikt iemand door, enz. De lezers kunnen zich ook zelf aan- en afmelden....... het is bijna te veel! Ben dus echt superenthousiast. Kan bijna niet wachten totdat mijn sjabloon hier intern is goedgekeurd en ik echt daadwerkelijk met Laposta kan gaan posten uh mailen. TOP mensen van Laposta!! Grote complimenten.

Berkelkade 14-B

7201 JE Zutphen

Over Laposta

Met Laposta kun je professionele nieuwsbrieven versturen. Het is bovendien gratis tot 2000 relaties.